Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

Prosvjed za dječji doplatak

U subotu 22.4.2023. diljem Hrvatske je prosvjed za dječji doplatak, da bude 100EUR i da ga dobijaju sva djeca.

U svakoj normalnije uređeno zemlji a to je sve zapadnije od RH, postoji dječji doplatak, u Njemačkoj je to 250 EUR po djetetu do 25. godine djeteta, ako studira, ako ne studira do 18. godine. Irska ima 140 EUR + druge pogodnosti.

U Hrvatskoj ništa ne štima zbog prokletstva mnogih koji u njoj žive. Kladim se da će pola njih na ovaj prosvjed reći "Pa ja sam odgojila 3 djece bez doplatka, mogu i drugi". Zlobni šupci kojih je previše u našem narodu, koče napredak ne samo u ovome nego ovako i u svemu. Zaposle se preko veze, mite učitelje, profesore, doktore, općinske čelnike, razdiru sustav na sve načine i onda se čude što ništa ne štima.

Takvima samo jedno imam reći:

NE DAJETE VI DJEČJIM DOPLATKOM NIŠTA ONIMA KOJI IMAJU DJECU,
VEĆ ONI KOJI IMAJU DJECU SVE OVE GODINE DAJU VAMA.

Podizanje djece košta, a na sve što košta plaća se dodanih 25% poreza na dodatnu vrijednost (PDV). +1/4 vrijednosti bilo čega kupljenog u RH, pa i za djecu, ide u zajedničku kasu iz koje Vam očigledno ne smeta što se daje za Srpske novosti, za LGBT, za lopovsku privatizaciju, za sanaciju velikih dužnika, za sve vam ne smeta, a djeci dati NJIHOVO, ono što im se samo vraća, to je očigledno problem.

Za sve koji nisu šupci, podržite dječji doplatak, ili dolaskom na jedan od prosvjeda širom države, prekosutra u subotu, ili ako ne vjerujete u prosvjede, barem podržite ovaj stav u priči, ili ono najmanje, mentalno.
Ako niste šupci.
Ili ako jeste a to ne želite biti.




Post je objavljen 20.04.2023. u 11:06 sati.