01

subota

rujan

2018

Supruge

Lauren Weisberger,autorica je megahita Vrag nosi Pradu. Svi smo čuli za tu uspješnicu,po kojoj je snimljen istoimeni film.
"Supruge" su nova hit - knjiga ove poznate,meni omiljene spisateljice. Glavni lik je,ovoga puta ne kao članica uredništva časopisa, već kao PR menagerica Emily,koju smo upoznali u hitu Vrag nosi Pradu.
S Emily se nije teško poistovjetiti- mlada djevojka snalazi se u svijetu visoke mode i na kraju sve osvaja svojim kreativnim idejama. U ovoj pak knjizi opisuje život predgrađa Greenwich,gdje majke prate trendove i žive savršenim životom.
Ipak, Emily Charlton je i ovoga puta iznimka i ne pristaje na predgrađa. Nakon što je napustila Mirandu Priestly, radila je u Hollywoodu sa zvijezdama kao konzultantica za imidž, ali u zadnje vrijeme doživjela je krah s nekoliko klijenata te se baš i ne snalazi najbolje na društvenim mrežama.
"Mlađe snage pušu joj za vrat. Treba joj velika, prava stvar, i treba joj odmah." Tada joj se dogodi poznanstvo s bivšim supermodelom Karolinom,koja je uhićena zbog vožnje u pijanom stanju,nakon čega slijedi njen društveni krah.
I tu na scenu stupa Emily,kao stručnjakinja za odnose s javnošću,koja s prijateljicom odvjetnicom Miriam,pomaže Karolini u povratku u društvo.
Knjiga na zabavan način priča priču u koju se je lako uživjeti. Likovi su interesantni i nikad dosadni.
Teretane, automobili, vile, plastična kirurgija,modni trendovi...sve je to ispremješano u ovom romanu
na jedan lucidan način, koji vas zabavlja do samog kraja.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.