David Strossmayer

četvrtak, 01.01.2009.

Davidova zvijezda/okultizam/crna magija/istocni grijeh/samoubojstvo/holokaust/sex/NLO/glazba/droge/

S obzirom da je par pitanja moje ucenice Hebrejskog jezika iz Osijeka po meni od velike vaznosti, za samo pojasnjenje mog clanka o Hebrejskom misticizmu, to si dajem na slobodu objaviti isto- kako u mojoj YU grupi tako i na blogu.

Hvala ti Keti na pametnim pitanjima!
Cmoke-David

--------------------------------------------------------------------------------


Ako mogu pitati,onda bi me zanimalo zašto je Davidova zvijezda simbol judaizma,mislim kakve to
veze ima s okultizmom,sto ste mislili kad ste rekli da sa Hitler bavio crnom magijom,malo o
istočnom grijehu-ima li to neke veze s seksom i je li zmija na kraju dobra ili loša,mislim po
simbolici i svojoj ulozi,mislim jel' simbol Sotone ili nečeg drugog...
unaprijed zahvala
Keti

--------------------------------------------------------------------------------

Davidova zvijezda je bio stit kojim se on branio protiv Golijata pa je to u spomen na njega uzeto kao simbol Judaizma.
Nadalje ona je jako snazan okultni simbol jer ima vise uglova (6) nego petokraka (5) koju koriste slobodni masoni, sotonisti i kojekakvi sto se bave crnom magijom.
Petokraka zvijezda je obavezan simbol u tkz. Pentagramu, okultnom procesu koji najvise koriste organizacije poput OTO (www.oto.org ) ili slobodni masoni, Rosenkrojceri pa i neki drugi, bas znajuci za njenu "moc" narocito kad je izvrnuta za potrebe crnomagiskih cinova (dva kraka gore, tri dolje).
Inace je Pentagram jedan od najstarijih magijskih cinova koji svoje korijene nosi iz drevnog Egipta (vidi-HERMES TRISMEGISTOS!!!) zajedno za Tarot kartama.
Navodno je sam Bog rekao Davidu sto da stavi kao simbol na svoj stit!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Hitler je u zatvoru, po njegovoj provjerenoj povijesnoj biografiji, imao kontakte sa nekoliko vrsnih crnih magova koji opet po meni nisu nista drugo negoli inkarnacije samih onih troje magova velikog Hermesa Trismegistosa koji jos od drevnog Egipta, i preko prerusenih kraljeva koji su u Betlehemu Josipu ponudi pravo bogatstvo za jednu bracnu noc sa Miriam kada su zaceli samog Isusa, nije zavrsio "racun" s nama.
Jer kako bi u protivnom upravo Hitler inzistirao na brijanju glave do nule, brijanju brada te cupanju noktiju koji su simboli covjekove "moci" i "mudrosti"(Kosa a time i brada te nokti) koji BTW su jedini koji malo narastu cak i poslije covjekove klinicke smrti!!!
A poslije je sve to bilo spaljivano uz magijske obrede elitnih SS trupa sa defloriranjem djevice, kao u nocima vjestica, da bi ni manje a ni vise bilo prosuto u rijeke, jer su samo rijeke te koje su odnosile tu "snagu" u more, gdje se opet sva ta snaga trebala rasplinuti tj .nestati zauvijek sa slanom vodom.
Jer nije dovoljno samo ubiti Zidove, ne-njima treba zatrti svaki trag, jer se vracaju inkarnacijama po tko zna koji put u ovaj fizicki svijet.
A zatrti svaki trag znaci spaliti ih bas kako je to radila prije i inkvizicija na lomacama pod blagoslovom svete stolice tj. samog Vatikana
A kada se sretnemo onda cu ti i reci zasto i ako ikada dodjes u Yafo pokazati cu to ti to na zivom povijesnom dokazu starom 3,500 godina kojega nijedna prica, pa ni sama Biblija, ne moze pobiti?
Ne zaboravi da moj Yafo ima dokazanu povijest 1000 god. vecu od Jerusalema tj. ukupno dokazanih 4,000 godina.

--------------------------------------------------------------------------------

I na kraju zmija.
Nije ona simbol Sotone nego je ona simbol kojim je upravo Bog ispitao vjernost Eve i Adama u Raju gdje im je bilo sve dozvoljeno osim zabranjene jabuke.
E pa sada ne pise tocno na koji nacin je zmija pridobila Evu osim one naivne price da joj je rekla kako ce znati sve poput Boga ako pojede jabuku sa zabranjenog stabla.
Ali pravo stanje je bilo sljedece.
Zmija je u Raju imala moc govora i moc vidjenja koje Eva nije imala jer nije bila svjesna svoje golotinje i nikada nije pricala sa Adamom.
Naime zmija je bila upravo Bozje sredstvo, tj. vrsta testa da bi se time ispitalo koliko su Eva i Adam vjerni ili nisu samom Bogu.
Pa je zmija pokusala da pridobije Evu i rekla joj da ce uspjeti govoriti ako ju zmija poljubi na sto je Eva pristala - PRVI EVIN GRIJEH-.
Onda joj je rekla da ce uspjeti vidjeti ako dozvoli zmiji da ju poljubi medju noge na sto je Eva opet pristala te time automatski postala svjesna svoje golotinje-DRUGI EVIN GRIJEH-
Nakon toga je Eva jos uvijek ne vjerujuci u zmiju rekla kako je BOG rekao ne dirati u zabranjenu jabuku ali je zmija bila lukava pa je rekla da BOG ne zeli da otkrije gdje lezi izvor svih uzitaka zene i zamolila Evu da joj to ona pokaze na sto je Eva opet pristala.
Tu je pocinila najveci od svih grijehova tj. analni sex sa zmijom gdje su joj se otvorili "horizonti"-TRECI EVIN GRIJEH-
(Od toga analnog sexa dolazi jedna vrsta najopasnije Yoge nazvana Laya ili Kundalini Yoga) po kojoj se tkz. LAYA ili KUNDALINI ENERGIJA tj. zmijska energija, budi iz nase trtice, ide ledjnom mozdinom kroz kicmeni stub do jednog od mozdanih centara koji dobije HIPEROKSIDACIJU zbog ogromne vrste energije koju je primio, i opet na taj nacin covjek vidi stosta kao trip tj. bas kao da je uzeo neke od kemijskih droga(Vidi prijasnji mail o drogama).
Nakon toga je Eva poljubila Adama koji je zacudo odmah progovorio i potom napravila s njim spolni cin nakon kojeg je i progledao te ujedno postao svjestan svoje spolnosti tj. golotinje.
Kada je BOG dosao u "jutarnju inspekciju" njih dvoje su imali na svojim genitalijama lisce a na pitanje Boga da li su jeli iz zabranjenog stabla su slagali i rekli da nisu na sto je BOG rekao: A kako se onda stidite? pa su potom morali priznati sve!
Poslije toga je BOG zmiji oduzeo moc govora raspolovsi joj jezik svojim macem na dva dijela te moc vidjenja a ostavio joj samo zmijski jezik kojim moze da trazi hranu.
U zmijskim ocima joj je ostavio samo sposobnost vidjenja svjetlosti i tame te sjenki da bi mogla odgovoriti tj odbraniti se na eventualne napade. Za onaj treci i najveci grijeh (analni sex) je BOG zmiji oduzeo noge i pretvorio ju u gmaza koji gmize bez mogucnosti da ikada prohoda.
Ali kako je shvatio da je Eva zbog svoje sexualnosti poklekla zmiji to je Evi podario klitoris u vaginu koju joj je napravio medju nogama jer je do onda Eva mogla samo vrstiti tjelesnu nuzdu ali ne i uzivati.
Klitoris se na Hebrejskom kaze DagDeGan ili u prijevodu (Dag=Riba+De=U+Gan=Vrt) ili opet u slobodnom prijevodu Ribica u Vrtu tj. Raju gdje je opet samo klitoris taj kojim zena moze postici orgazam jer orgazam nije i nista drugo negoli "tajni ulazak u Rajski Vrt" (simbolika zabranjenog voca)!!!
A kako je samo muz taj koji ima pravo da svojim spolovilom svoju suprugu dovede do Rajskog Vrta i nitko drugi, to ti je indirektan odgovor na ono sto si me pitala o sexu i spolnosti, a na sto sam ti odgovorio u prijasnjem mailu.
Istovremeno je BOG odlucio da bas to mjesto (maternica te vagina) od svih organa kod zene postane mjesto odakle ce na ovaj svijet izaci novi zivot, kako bi se preko porodiljske patnje zena barem na tren sjetila svega onoga sto joj je u Raju bilo ponudjeno, ali sto je to svojom lakovjerom pronevjerila i zauvijek izgubila.
Ali kako BOG uvijek iz dobrog napravi nesto lose i obratno to je i zmiji ostavio mogucnost samo-odbrane preko otrova u njenom zubu koji je istovremeno lijek za mnogo stosta u medicini pa je zmija bila ta koja je u drevnom Egiptu bila na glavi svakog od faraona jer su oni znali za njena dobra svojstva.
A u nasoj medicini ona simbolizira apoteke tj. kemijske supstance ili drugim rijecima lijekove.
BTW ona je ujedno simbolizirala i Nil koji je rijeka sto neprestano mijenja svoje korito kao zmija koja vijuga krecuci se, te je jedina rijeka u svijetu koja ima svoj vodotijek prema sjeveru (uscem u Sredozemno more kod Aleksandrije).
Zbog toga i njihova legenda o Nebeskom i podzemnom Nilu (Vidi mit o Ozirisu) gdje su u svoje grobove zakopavali veliku luksuznu drvenu barku za plovidbu Nilom poslije smrti.
Kad vec odosmo do Nila jos jedan od malih kurioziteta vezan za Nil.
Kada je Faraon Seti I (otac Ramsesa II) doznao od sluzavke svoje princeze da mu ona odgaja Mojsija, nije ga pogubio samo zato sto je otkrio da je ovaj dosao u drvenoj kolijevci suprotno od vodotijeka rijeke Nil. Iako je kako znamo pobio svu hebrejsku musku novorodjencad, nakon sto su mu astrolozi prognozirali da ce jedan od njih postati vodja koji ce sve Hebreje odvesti iz Egipta.
Ali mu ta cinjenica da je Mojsije dosao kontra struji Nila nje dala mira zbog straha od Boga pa je dozvolio da mali Mojsije, usprkos svom podrijetlu, dosegne do samog vrha Egipatske hijararhije, tj. gotovo paralelno do samog Ramsesa II- sina faraona Setija I.
Kako jos nismo zavrsili polemiku o najvecem grijehu Eve (analnom) gdje je BOG odlucio da ljudima na tom mjestu stavi tkz. "necisti otvor" ili na hebrejskom PI-HATABAAT (u doslovnom prijevodu: "Otvor od prstena") gdje ce svi otpaci nase probavljene hrane izaci iz naseg tijela/organizma.
Zasto bas rijec "OTVOR OD PRSTENA"?
Pa bas zato sto svi oni koji svoje uzitke traze u "necistoci" i "zabranjenom mjestu" automatski dobivaju "prsten" s kojim se vjencaju s nikim drugim doli samim Sotonom!
To vrijedi kako za muskarce, koji imanju analne odnose za zenom, tako i za sve homosexualce koji bas u svojim pederskim odnosima cesto prave uspjesne crnomagijske seanse ili one za samo cisti spolni uzitak!!!


With compliments!

Yours sincerely, David Strossmayer-Architect

> Ovako.Zanimalo me što kabala kaže o samoubojstvu,holokaustu i seksu.Onda kad ste rekli da će
> ono biti složenije od arke,jeste mislili na NLO-e.Postoji li pouzdan način da se dozna
prošli
> život.Onda može li glazba imati okultni ušinak na čovjeka i može li se pomoću droga
> doći do više svijesti.Nadam se da nisam previše znatiželjna.
> unaprijed zahvaljujem i sve najbolje Vama i Vašoj obitelji od mene i mojih
> u 2009.godini
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Pa evo da pocnemo po redu.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Samoubojstvo je po Judaizmu uopce zabranjeno jer nismo mi ti koji su nas donijeli na ovaj svijet
> nego Bog posredstvom nasih bioloskih roditelja. Prema tome kako mi ne znamo sto su Bozji planovi s
> nama to ne smijemo staviti kraj nasem zivotu jer ga mi ne posjedujemo(kako u bukvalnom tako i u
> doslovnom smislu)!!!
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Holokaust-u Starom Zavjetu na nekoliko mjesta(uglavnom preko pricanja proroka) se spominje period
> kada ce se Zidovski narod suociti sa stranim neprijateljom ali se i kaze da pored svega nece sav
> izginuti. Objasnjenja za to zasto se to desilo ima jako puno pa se ne mogu osvrnuti na sve ono sto
> kazu. Kakogod i u proslosti prije Holokausta je bilo perioda kao npr. ono sto se opisuje u
> Babilonskom periodu sa Hamamom zbog kojega slavimo Purim, tamno doba inkvizicije, pa izgon iz
> Spanije dekretom kraljice Izabele pa pogromi u Rusiji carskim dekretom itd.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Sex se u principu ne dozvoljava prije braka jer se kaze da se sexom bracni drugovi pocinju
> "upoznavati" a ako je vec netko toliko upoznat sa drugim ili sa samim sobom onda nikada nece u
> drugom suparniku pronaci dovoljno interesantnog partnera da bi mu ostao vjeran cijeli zivot.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> To pod "slozenije" sam mislio ne na NLO jer bi trebao biti jako veliki a da ponese sa sobom
> milione nego na vrstu sklonista na dugi period u kojem ce postojati i sistemi za agrokulturu,
> reciklazu i filtraciju zraka koji nece biti podoban za disanje. Milijarde ljudi ce umrijeti, tj
> svi oni koji ne budu u sklonistu, pa ce se morati napraviti sistem po kojem ce se odluciti tko
> ulazi a tko ostaje???.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Prosli zivot se moze saznati putem hipnoze u kojem ti kao hipnotizirana pricas tj. odgovaras na
> pitanja onog koji te je hipnotizirao i to su meni napravili u Novom Zelandu ali nisu uspjeli
> otkriti vise od jedne i to zadnje inkarnacije.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Da muzika moze imati okultni ucinak na covjeka ali ne sama muzika nego u kombinaciji sa plesom.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Sto se pak droga tice sve droge koje nisu prirodne nego umjetne kao LSD, KOKAIN, HEROIN,EXCTASY
> itd. nam cine nesto sto se zove hiperoksidacija mozdanih celija te se dolazi do tkz. "tripa" ali se
> ne moze doci do visih stanja svijesti osim sto u tom "tripu" vidis sve i svasta pa mislis da si na
> nekom drugom svijetu a ne u plodu svoje burne maste.
>
> --------------------------------------------------------------------------------
>
> Jos nesto samo ti pitaj!
>
>
>

- 04:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>