David Strossmayer

četvrtak, 26.03.2009.

2012-Kraj svijeta

-Ovo je odgovor na jedno pismo dobroj prijateljici pa mislim da je relevantno za sadrzaje koje objavljujem na svom blogu-

Mislim da ce se 2012 dogoditi nesto na svjetskom nivou i sumnjam da ce to biti dobro - kao neki udarac asteroida koji ce pomjeriti os zemlje oko sunca i uvesti nas u ledeno doba.

Ali znam samo jedno a to je da se dobri ljudi nemaju cega bojati.

Sto se tice Islama samo neki muslimani ce otici na Mjesec kako im pise u njihovom Kuranu i to ce biti iz jednog grada blizu Tel Aviva koje se zove Hulon.

Mjesec ce tada nestati i opet se vratiti jer Mjesec nije nista drugo doli obican UFO sa ogromnom laboratorijom u svojoj unutrasnjosti dok mu exterier izgleda sasvim beznacajno kako ne bi privlacio niciju paznju...

Ali samo muslimani iz Israela i nasih okupiranih teritorija ce moci otici - svi drugi nece ni moci doci ovdje jer nemaju tehnicke mogucnosti tj. diplomatskih odnosa sa nama.

Kada se zemlja pomijeri iz svoje osi sadasnji GMT ce se pomjeriti iz Londona u Hulon, novi dan ce biti 32 h, tjedan ce biti 8 dana a novi mjesec tocno 32 dana dok ce rotacija oko Sunca nadalje jednu godinu ali ovaj puta baziranu na 12 mjeseci x 32 dana =384 dana.

Izmjenom zemlje oko sunceve osi ce se promjeniti i polariteti sto znaci da ce na Sjevernom i Juznom Polu naglo zatopliti, svi oceani ce porasti za desetak i vise metara a sve drugo kontinentalno ce biti pod 10 ili vise metara snijega i leda-totalno nepodobno za bilo kakav zivot.

Sadasnji magnetski polovi ce oslabiti ali ce doci do promjene magnetskih polova tj. do nova dva pola Istocnog i Zapadnog koji za sada jos uvijek ne postoje.

Jedina dva mjesta na ovoj Zemlji gdje ce ostati onako kako je bilo ce biti Israel, Egipat i Sinaj.

Israel i Egipat zato da bi se pocelo iz pocetka a Sinaj jer ce postati kolonija za sve zatvorenike i zlocince svijeta-nesto kao "Zabranjena drzava".

Po autoru A. Plotkinu Sinaj nikada nije pripadao nikome ali ga je u jednom povijesnom trenutku Egipat aneksirao pa si uzima za pravo kao svoje zemljiste.

A ovo vezano za NLO kojih je posvuda sve vise. Nije njih sve vise nego smo mi sve vise opremljeni digitalnim kamericama i kamericama na mobitelima pa ih je lako snimiti.

I prije su bili vidjani u istim brojevima samo nitko nije vjerovao jer nije bilo snimaka tj dokaza crno na bijelo kojih sada ima i previse.

Radi se samo o njihovoj finalnoj koordinaciji jer ce oni u odlucnom momentu srusiti oko 10,000 sadasnjih spijunskih satelita dok ce ostati samo oni za TV ,radio, telekomunikacije i Internet.

Taj potez je opisan u Bibliji pod tkz. "Padanjem zvijezda i Neba"

Sa ovim svijetom se ne moze razgovarati razumom vec samo sa pozicije sile-to je jedini jezik kojega razumiju pa ce imati priliku da potpisu globalnu svjetsku kapitulaciju u kojoj ce cak i samo Sunce prestati sijati punih tjedan dana!!!

*Primjedba: Sve je to samo zato da bi se neke stvari iskristalizirale i stavile u proporciju te napravio na ovom svijetu sasvim drugi sistem koji je u svojoj biti najblizi Utopiji u kojoj vlada dobrota, sreca, red i zakon jer nered je uprvo to sto izbezumljuje covjecanstvo koji trenutno nije nista drugo doli jedan veliki neorganizirani mess u kojem vlada sila sa nepravdom i zlom koji su u sluzbi iste te sile!!!

- 02:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Listopad 2009 (2)
Svibanj 2009 (7)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (26)
Prosinac 2008 (18)
Kolovoz 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Listopad 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • hrvatskaO meni, mojoj ravnoj Slavoniji, o Dravi,
    mojim friendovima, golubovima, mjuzi,
    književnosti, umjetnosti, prirodi, Netu, naučnoj Kabali...etc...

Linkovi

Najbolji blogovi-po mom ukusu naravno!!!

Najbolji video snimci-MORA BITI GLEDANO AKO STE LJUBITELJI MOG BLOGA!!!

Free counter and web stats