03
ponedjeljak
listopad
2011
desert sezona ljeto-jesen
nakon nedjeljnog ručka pod geslom 'ne eksperimentiraj, nahrani mršavu mušku čeljad onim što vole, varijacija samo na temu začinjavanja pilećeg filea'
ima da vas oči zabole od ovih kričavih boja, ja to namjerno :D
fotku i komentar stavite u misaonu zagradu, sad slijedi nastavak teksta
jelo mi se nešto slatko, ne preslatko...pao mi na pamet nekakav recept za zapečene breskve ili nektarine koji sam negdje nekad vidjela, pa sam odlučila nešto sprčkati da nektarine koje sam kupila ne propadnu po našem dobrom kućnom običaju, kupimo voće a onda zaboravimo na njega i ostavimo ga da jadno strune
pa sam tako sprčkala nekakvo punjenje za te nektarine i ubacila ih u pećnicu, zagrijanu naravno, rezultat, mmmmmmm, barem meni, a meni se uostalom i jelo nešto takvo
nadjev sam smućkala od jednog jajeta, dvije i pol uz vrh pune žlice šećera, žlice omekšalog putra, mješavine sjeckanih lješnjaka i badema (oko 100g ukupno, tu negdje) i jednog šprica cimeta, ili usipka ili nemam pojma kako da to nazovem, to je kad bočicu u kojoj držim cimet a koja ima rupice na vrhu jednom preokrenem i sadržaj istresem :D jasno? :D
komentiraj (11) * ispiši * #