Šovinist

31.05.2006., srijeda

Nacija pičkica

Članak
Vlada neće zabraniti pušenje na svim javnim mjestima

ZAGREB - Vlada Republike Hrvatske priopćila je večeras da ima potrebu reagirati na netočne izjave dužnosnika Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi da Vlada priprema zakon o zabrani pušenja na svim javnim mjestima i ugostiteljskim objektima.

Suprotno takvim najavama, Vlada ne priprema zakon o zabrani pušenja u svim ugostiteljskim objektima i ostalim javnim prostorima, ističe se u priopćenju vladina Ureda za odnose s javnošću.

Vlada je Zakonom o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda već regulirala to pitanje i odredila institucije i druge javne prostore u kojima je pušenje zabranjeno, stoji na kraju priopćenja.

(Hina)


Evo u medijima još jedna vijest koja nam samo govori da manjina terorizira većinu, da je demokracija vladavina glupana i idiota.
Jer kako drukčije objasniti ovu vijest gdje se ljudi iz Vlade boje ugroziti svoje izborno tijelo od punih 30% pušaća, koji ionako više ne bi glasali za HDZ-pičkice, već bi promjenili stranu i glasali za SDP-pičkice?

Ili je tu više strah od nemira - ukrali smo im sve, oduzeli smo im vožnju sa jednom popijenom pivom, nemojmo im oduzeti mobitele i cigarete. Jer, budimo pošteni, svi Hrvati puše. Ne računam tu onih 30% pušaća, to je ionako uglavnom neobrazovana socijala. Ovdje govorim o onom drugom pušenju - pušenju obećanja o boljoj budućnosti. I upravo zato bi Hrvati rađe da osvojimo zlato na svjetskom prvenstvu u nogometu nego da uđemo u EU.

Ova vijest nam nažalost govori sve o stanju nacije - gdje je jedna Kenija naprednija od Hrvatske (u Keniji su zabranili pušenje prošli mjesec) - gdje nitko ne zna koje su prednosti ulaska u EU - gdje nema perspektive osim sjediti u kafiću, piti kavu i promatrati svijet kroz dimnu zavjesu.

Jer dok god su ovakvi na vlasti, nema nam perspektive.
- 14:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #

18.05.2006., četvrtak

Šta će nam fakultet?

Vjenikova 'novinarka' Mirela Lilek očito smatra da je završiti fakultet dovoljno, te samo pretpostavljam da smatra da je matematika dosadna. Tako običnu matematičku operaciju usporedbe ne zna izvesti kako treba. Kako inače objasniti grešku u članku koji se osim nabrajem statistika bavi i analizom te statistike. Tako je po našoj cijenjenoj novinarki 6,11 veće od 6,3. Da li možda 6,11 godina označava 6 godina i 11 mjeseci?

U svakom slučaju, pismenost je ponekad bitna.

- 09:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

15.05.2006., ponedjeljak

Kokoš ima dijete

Sva sreća u dalekoj britaniji, gdje mlada white trash kokoš mamica od 12 godina očekuje dijete...

U osmom mjesecu trudnoće je i puši jer 'smatra da to ne šteti njenom djetetu'.

Puši od devete godine.

Odrekla se alkohola za vrijeme trudnoće. Jeah.


Članak

U zadnje vrijeme često pišem o tudnoći i neodgovrnim kokošima, jer u biti svega ljuti me što napredak ljudske vrste zaostaje upravo radi kokoši. Mislim da odgoj djece (kada se već ne može utjecati na onih 9 mjeseci do poroda) treba prepustiti muškarcima.

Ustvari radujem se znanstvenom napretku kada žene više neće imati dijete 9 mjeseci kod sebe već će se odmah nakon začeća fetus stavljati u nekakvu umjetnu maternicu.
Kada trudnoću oduzmemo ženama, tek onda nas očekuje pravi napredak.
Kada odgoj djece oduzmemo ženama onda nas očekuje uopija.
- 09:19 - Komentari (7) - Isprintaj - #

12.05.2006., petak

Razmatranje o odabiru muževa







... koje sam dobio na mejl... pa poslušajmo:

Ako je istina da se djevojke udaju za muškarce koji liče na njihove očeve, razumljivo je zašto tolike majke plaču na vjenčanjima.


- 11:04 - Komentari (4) - Isprintaj - #

10.05.2006., srijeda

Oni su naša budućnost

STAMPEDO Nezasitni umirovljenici izgurali djecu kako bi se domogli besplatne
slastice
Gori smo od male djece, dajte nam sladoled!

Sladoled je za djecu! Zgazit ćete ih, pustite ih da se približe škrinji!
preklinjale su Ledove hostese stotinjak umirovljenika koji su se sebično
gurali kako bi dobili jedan od 3000 besplatanih sladoleda na otvorenju
sezone te slastice na Trgu bana Jelačića.

Članak (Večernjak)
Photo: gužva kada su se prodavali iMacovi za 50$


Šovinistov komentar:
Sladoled je zlo, slastica koju treba oduzeti djeci. To naši umirovljenici jako dobro znaju i ne daju našoj mladeži da kvari zube te su se nesebično žrtvovali za budućnost nacije.

Upravo na ovom primjeru se vidi sav altruizam naših umirovljenika, kojih ne samo da je veliki broj i samim time mogu u velikoj mjeri pridonjeti razvoju ovog društva.

Osim na ovom primjeru sa sladoledima, to se vidi i recimo na djeljenju graha u maksimiru gdje se velikom potrošnjom pokušava potaći domaća proizvodnja graha, to se vidi i na izborima gdje umirovljenici mahom glasuju za stranke koje nas vode u budućnost a ne osvrću se na prošlost...

Da, umirovljenici su naša budućnost.
Jutors sam se upisao u mladež stranke umirovljenika.
- 08:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

04.05.2006., četvrtak

Najzad jedan reality show o stvarnosti

(preneseno sa klika)


Što su to pravi muški poslovi? Jedan 35-godišnjak kojem je dosadio glupi svakodnevni posao okušao se u 15 najtežih poslova na svijetu, koji zbilja traže jaku petlju i jake mišice, i o tome snimio 15-dijelnu seriju za TV-postaju Bravo

Ashley Hames je tratio svoje dane na piće i upucavanje curama, uz posao kao news dummy - oblačenje u ridikulozne kostime i zafrkavanje na vijestima kablovske televizije, glupirajući se iza spikera. Nije bio zadovoljan takvom ispraznom egzistencijom, ali nije ni slutio što ga čeka kad se javio na oglas koji je tražio muškarce spremne za pravu pustolovinu.

Naime, za reality show "Men's Work" trebalo se okušati u 15 najtežih i najgadnijih poslova na svijetu, od gašenja vatre preko lova na rakove na Aljasci i policajca u kolumbijskoj ekipi za borbu protiv droge, do raščišćavanja poprišta zločina i igranja australskog nogometa.

"U trideset petoj, ništa u mom životu nije imalo značenja i nisam napravio ništa čime bi se mogao ponositi pred djecom i unucima," objašnjava Ashley zašto s eprihvatio takvog izazova. "Odlučili smo se okušati u onom što rade pravi muškarci, koji svakodnevno riskiraju svoj život. Muškarci se danas previše lickaju, zaboravili su što je prava muškost. Sve to s metroseksualnošću i dečkima koji se doma brinu o djeci čini da zaboravimo da postoje pravi muškarci, ali njih još ima i oni rade te poslove."

"Najgori je bio ribolov na obali Aljaske," kaže Ashley koji se morao suočiti s desetmetarskim valovima i morskom bolešću, a samo bi pad u more ili odsječeni prst nagnao kapetana da se prije vremena vrati na obalu. "To je najopasniji posao na svijetu - svaki dvjestoti lovac na rakove ne vrati se doma. Brutalan posao. Potpuno je monoton, dosadan i uništava dušu. Sasvim me slomio."

No, nije se tu najviše osramotio, nego igrajući australski nogomet. Bilo je lako suočiti se s ogromnim protivničkim igračima; najgore je došlo nakon tekme. "Prilično sam se obrukao pod tušem poslije, Australci su veliki dečki, a još je i voda bila hladna."

Kao kolumbijski policajac morao je proći obuku iskakanja iz helikoptera, i išao je u akcije napada na krijumčare. "Da, imao sam pištolj u ruci, i da je netko pucao na mene uzvratio bih vatru."

Nije sve u opasnosti - psihološki najteže bilo je očistiti poprište ubojstva. "Kad pomislite da je krv koju perete došla iz žrtve koja je preklana i iskrvarila na smrt, s tim se vrlo teško nositi." Bilo kako bilo, Ashley Hames je izdržao, pa ponosito može citirati onu Stalloneovu repliku (iz "Cobre"): "Rambo je pičkica!" A mi se pitamo hoće li neka naša televizija otkupiti "Man's Work", reality seriju prema kojoj je i "Fear Factor" najobičnije djetinjasto preseravanje.
- 12:34 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Anketa

Zašto?

Šovinizmi do danas