skolioza

nedjelja, 25.09.2011.

asana of the day!

- 17:59 - Komentari (23) - Isprintaj - #

srijeda, 21.09.2011.

bole me krizaa!

imala sam naporan vikend i ponedjeljak i jucer mi se nista nije dalo, pa sam ostala cijeli dan doma. i negdje oko ranog popodneva su krenuli bolovi u lumbalnom dijelu kraljesnice. a nista nisam radila! samo lezala! :) to je svemirov znak da moram biti aktivna, jer vikend+pon je proslo super. bolilo me je cijelu noc i sad kad sam se probudila. malo sam se sad istegla pa je bolje. ali bojim se raditi svoju uobicajeno jutarnju jogu. cudno, nikad me ovo nije ovako bolilo, a sto je najgore imam osjecaj da me ta bol tjera da sjedim i da se drzim uspravno. vidjet cemo kako ce to zavrsiti. uglavnom, sto sam ispravnija u lumbalnom dijelu, to imam vise osjecaj da je desno rame neprirodno zamotano/stisnuto. neugodan osjecaj zamotanosti. pa se onda trudim to nekako odmotati. ne ide uopce, ali nema veze. zasad me brine taj donji dio kicme, sto li mu je?

- 08:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.09.2011.

marijana

evo marijanica je bila tako draga pa je podijelila s nama slike prije i nakon svoje halotrakcije i dvaju operacija. predstoji joj jos jedna op, i to je lomljenje rebara tako da grba nestane. evo pogledajte:

PRIJE




POSLIJE



na ovoj slici se dobro vidi sipka koja je malo izasla - na vrhu reza prema desno ona bijela crtica. na slici koju mi je marijana poslala se vidi bolje, al ne mogu vam uploadati sliku s boljom rezolucijom nazalost.


i evoga grba in all its glory. Moram reci da kad se ja ovako sagnem isto mi se vidi grba, a vjerojatno i svima vama sto ste se operirale, a niste isle na gibektomiju. sad je samo pitanje koliko se primijeti, kakva je bila prije, i koliko ju je operacija uspjela odmotati. Marijana je imala veliku skoli, i cijela ta velika skoli se vidi ovdje u koncentriranom obliku. Ali samo ovdje. Gore na slici vidite da se lijepo izravnala, ramena su skoro jednaka, desna strana i lijeva strana kicme su gotovo simetricne, kukovi su super. Da su kukovi super vidi se i na ovoj slici gdje se zgrbila.


Jos malo Marijana! Napatila si se, ali si ravnija. Ako odes na gibektomiju, neces imati taj siljak, vjerojatno ce se smanjiti ili ce skroz nestati. Svaka cast sto si sve izdrzala. Zao mi je samo sto si jos uvijek u bolovima, ali ok, bila je to velika operacija. Kreci se i lijepo se oporavljaj!!!

ispod jos rentgen slikice prije i poslije op

PRIJE


POSLIJE





- 16:57 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.09.2011.

- 13:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #