24

petak

listopad

2008

HELLOWEEN STIŽE!

Ej ludići! Budući da ste u komovima glasovali da novi post pišem o sebi, ovaj bi se post mogao zvati i npr. ,,Post posvećen meni" ili ,,Ja" ali zove se ovako jer uskoro stiže jedan strava blagdan: Halloween!yes Možda moja frendica napravi i party na taj dan pa će biti ludo!lud Stavila sam i dizz povodom njega, kako vam se čini? Usput tnx Olsen Sisters 4 ever na njemu! Ok, kasnije ću možda još pisat o Halloweenu, a sad ,,pričajmo malo o meni"! Joj što mi ide na živce ta reklama!puknucu
E da vidimo... Pa ovaj sam tjedan bila druga smjena, dosadno jer se moram ustat skoro ko i kad sam 1. smjena zbog čega drugog nego? -Zadaće! Ma već mi je i škola dosadila!mad I znate ko je danas tema svih razrednih priča? Ja nažalost, jer nažalost, jedan se dečko iz razza zaljubio u mene! Ajd mislim to bi bilo super da je on zgodan i to, al on je... ima mozak veličine buhe a izgleda..fuj!blabla Ma bolje da vam ništa više o tome ne pričam! Pa ovaj je školski tjedan po ocjenama za mene bio bar malo bolji, dobila sam 5 iz testa iz zemarofl, 4 iz engleskogdead, 5 iz ispravka iz povijestinaughty... Ma dosadna škola, neču ni o njoj više pričat!zijev Pa ak nešta novo bude javim vam! E da, sorry ash_zikky ako ovo čitaš, super ti je post i želim ti komat al nema onog za komanje! Nadopuna toj super Olsen vijesti!
Sestre Olsen su jučer, znači 23.10.2008. bile gošće u ,,Oprah Show"-u! Ta se epizoda tada i prikaza u SAD, a jedva čekam da dođe i do nas! Mary-Kate i Ashley pričale su o svoj im novim projektima; linij odječe i kozmetike ,,Elizabeth and James", novoj knjizi ,,Influnce"...Stvarno moram to vidjet!yes
Sad idem polako, još samo ću vam samo reći: PUNO MI KOMAJTE! Bokić! & Happy Halloween! :o)party



16

četvrtak

listopad

2008

MARY-KATE I ASHLEY U LONDONU

Ej! evo news od Mary-Kate i Ashley Olsen
MK i Ash su se na svečanom ručku uoči promocije njihove nove kolekcije ,,Elizabeth and James" Fall collection pojavile u prekrasnim kombinacijama. Mary-Kate je nosila klasični crni sako, plavo-zelenkastu košulju, crnu mini- suknju i visoke (naravno!) crne čizme. Ashley je nosila sivo-crnu korzet majicu, također crni sako te uske crne kožne hlače. (Pogledajte na slici dolje: Mary-Kate lijevo, a Ashley desno.). Iako su seste bile na tm ručku još 10.9., stavila sam ovu obavijest tek sad zato što prije nisam mogla skinuti slike.
Image Hosted by ImageShack.us


Joj, nova knjiga ,,Influnce" od MK i Ash izlazi za samo 12 dana! Da bar dođe i kod nas! Sad mi se nije dalo pisati o sebi pa možda napišem u sljedećem postu! Plizz, recie što žeite vidjeti u novom postu! U komovima recite redni broj ispred odgovora koji vam se najviše sviđa!
1. napiši post isti kao i ovaj, da bude samo novosti o Olsenicama!
2. piši samo o Mary-Kate!
3. samo o Ashley!
4. stavi nešto o nekom njihovom filmu!
5. piši o Rihanni: novosti, nešto njoj...
6. pričaj malo o svom životu.

Pa, izbor je stvarno velik! Glasajte! Tnx svima na komovima iz prošlog posta i o5 mi puno komajte! Bokić! :o)
Image Hosted by ImageShack.us

08

srijeda

listopad

2008

I DOŠAO JE I 20 POST!

Evo sad upravo čitate 20 post na blogu KLIK! Bilo je tu svakavih postova, o meni, Rihanni ali najviše o MK i Ash. Hm... šta se događalo sve ovih dana... E da, ma u školi je ono prekrasno... da baš! U ponedjeljak sam pisala test iz zemljopisa, a jučer iz povjesti i dobila prvojeru iz matke...puknucu Al eto bar danas, hvala ti Bože, nema škole zbog Dana neovisnosti. Inače nisam baš nešto pjesnički nadahnuta i to al prepuna sam emocija kad vidim naše branitelje, Hrvatski sabor na TV kalendaru... To je vjerojatno zato što volim svoju domovinu...hrvatskahrvatska M dobro, dosta sad o tome, htjela sam vam reći da se u ovu nedjelju u mom gradu održava Slavonia open, natjecanje u akrobatskom rock"n"rollu koje organizira moj klub. Pa poželite mi sreću!zubo Ako ste u blizini ili možda dolazite nastupat, javit mi! Možda se i sretnemo! Ma sad, da vas više ne zamaram sobom, evo nekih novosti o Olsenicama, i mala novost o Rihanni.

Sestre Olsen
MK i Ash ,,opelješile" pariške dućane
Najpoznatije blizanke na svijetu, Mary-Kate i Ashley Olsen, jučer su se počastile kupnjom u pariškoj trgovini Bon Marche. Sestre su bile odlične volje i osmjeh im nije silazio s lica. Bit će da su obavile dobru kupovinu.
Više o ovom pogledajte na videu na: blog.hr

Nova kolekcija!
Novu kolekciju Mary-Kate i Ashley možete za sezonu jesen/zima 2008/09 pod nazivom ,,Afternoon Delight" možete pogledati na: KLIK

Mary-Kate Olsen: dobro oko za umjetnike
Američka glumica Mary-Kate Olsen (22) koja je nedavno izbjegla svjedočenje u slučaju smrti Heatha Ledgera, ovih se danaprvi put pojavila u javnosti s novim dečkom, njujorškim umjetnikom Nateom Lowmanom (28). Iako se nagađalo da je bila u ljubavnoj vezi s Ledgerom, sad se saznalo da je s Lowmanom od prosinca prošle godine, kada su se upoznali na izložbi Unmonumental u njujorškom New Museumu u sklopu koje je bio izložen i njegov konceptualni rad- stari automobil nakrcan gomilama žica i zvučnika. MK počela je skupljati umjetnička djela nakon što je lani glumila u filmu ,,Factory Girl" o Edie Sedgwick, muzi Andyja Warhola. S obzirom na to da je New York Times proglasio Lowmana novom umjetničkom zvijezdom, čini se da je mlada glumica imala dobro oko.

Sestre Olsen
Image Hosted by ImageShack.us


Rihanna
Najbolje odjevene zvijezde
Američki People objavio je listu najbolje odjevenih zvijezda. Na toj se listi našla i Rihana zbog svojih seksi haljinica i zanimljivih kostima za koncerte.

Rihanna na nastupima
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo to! Puno mi komajte! Puno vam sreće želi vaša Elly! Bokić! :o)


03

petak

listopad

2008

SVE ILI NIŠTA? SVE, NARAVNO!

Ej! možda je ovo malo čudan naslov, ali u ovom ću postu pisat i o sebi ali novosti o RiRi, MK i Ash. Sad ću prvo pisati o sebi, a ako vam se to neda čitati pročitajte bar novosti o 3 slavne cure!
Eto, huh, čini mi se da dugo nisam pisala o sebi! Tak sam ja u nedjelju ić na frendov roćkas ali nisam mogla zato što sam bila bolesna.bang Iz istog razloga nisam bila ni u školi u ponedjeljak i utorak, pa sam propustila povijest, zemljopis. matematiku... Heh, bar sam bila bolesna u pravo vrijeme ako ništa drugo! Danas sam trebala učit zem i pov za testove al ipak je bio petak navečer pa... nije bilo ništa od toga! Rolala sam se s Kikom, Veki i Ivanom- fora cure, i eto tako mi je prošao dan! Sutra idem na roćkas kod frendice pa neznam dali ću vam stići koamt ali preksutra sigurno komam bar malo! Sad više neznam šta da napišem pa evo o poznatim poznatima! Fora fora!- Kako vam se sviđa ova igra riječi?
NEWS
Mary-Kate & Ashley Olsen
MK i Ash telepatski povezane
Ashley tvrdi da jednojajčani blizanci imaju telepatske moći i jako su povezani.
- Obje nosimo probleme. Osjećam kada joj je loše, a da nismo o tome ni razgovarale. Znam kada je nešto boli i kada prolazi kroz teško razdoblje. Jednostavno to osjećam, ali isto tako osjećam i kada je sretna bilo ona kraj mene ili ne - izjavila je glumica za Marie Claire magazin.
Inače je Ashley krasila naslovnicu časopisa u rujnu. Urednica Joanna Coles je impresionirana kako je 22-godišnja Ashely tako rano postala zvijezda.
- To je nevjerojatno da je ona tako mlada već prošla kroz stvari koje ljudi ne prođu cijeli život - rekla je urednica Marie Claire magazina.
Unatoč njihovoj povezanosti Mary Kate će prekinuti njihov zajednički ugovor kako bi mogla sudjelovati u američkoj seriji 'Weeds' gdje će se pojaviti u deset epizoda.

Image Hosted by ImageShack.us

*U novom Dječjem klubu dobije se poster od Olsenica sa ovom slikom i jedan RiRin poster!

Rihanna
Novi planovi?
Ona vješto surfa valovima uspijeha! Svaka njena nova pjesma postaje megahit, a spot za pjesmu ,,Disturbia" uistinu šokira! Ali sad bi se Rihanna ipak, mogla malo opustiti, zar ne? Naravno! R"n"b kraljica svoje tajne planove: ,,Trenutno pripremam vlastitu modnu i make-up liniju. Majka mi je vlasnica butika na Barbadosu, a otac radi u tvornici tekstila. Ne pada jabuka daleko od stabla! Ali uopće nije jednostavno baviti se modom! Potrebno je mnogo vremena i strpljenja!", otkriva ona. A upravo je to ono što joj nedostaje, jer joj se i privatno mnogo toga događa. ,,Ovih dana selim se u jednu zaista cool kuću u dijelu Los Angelesa koji se zove Los Feliz. Ogromna je i ima 4 spavaće sobe. Željela bih je urediti u indijanskom stilu, strašno mi se sviđaju, baldahini, kao i šarene fotelje i tepisi." Što znači da će Rihanna u novoj vili provesti mnoge romantične večeri sa svojim dečkom Chrisom Brownom (19). I sigurno će ga razmaziti pikantnim specijalitetima. ,,Jedva čekam da se uselim. Onda ću stalno kuhati, i to najviše indijansko jelo od povrća callalo. Mljaccc...! A pored selidbe i radova oko kuće, mlada pjevačica planira još mnogo toga učiniti. ,,Želim kupiti moderni sportski auto čim dobijem vozačku dozvolu.", smije se ona. ,,Za sada smijem voziti samo na Barbadosu. Morat ću zagrijati stolicu i pripremiti ispit za američku dozvolu." Jadna Rihanna? Ne zvuči baš tako. Milijuni djevojaka rado bi se mijenjale s njom, ali ona sanja o sasvim drugim stvarima. ,,Kada bih se ponovno rodila, željela bih biti svoj pas DJ" smije se pjevačica. ,,Jer sam ga baš lijepo razmazila i on vodi najlagodniji život od svih kojih poznajem." A najljepše mu je u društvu jedne kujice...
RiRine modne kombinacije:
22.lipanj- prošle godine
Image Hosted by ImageShack.us


28.lipanj- isto prošle godine
Image Hosted by ImageShack.us


21.lipanj (mislim)- ove godne
Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo to za sad! Sljedeći post dolazi... pa kad dođe. Možda sljedeći tjedan ili kasnije, ranije. KOMAJTE MI! Bokić i puno vam sreće želi vaša Elly! :o)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.