26

petak

rujan

2008

NEWS

Ej! Pozz svima! Za početak, tnx svima na komovima i komajte mi o5! I ko obično newe postove pišem subotom, sutra ne mogu pisat jer imam puno posla pa pišem sad. Napomena: sljedeći post najvjerovatnije pišem o sebi.
Budući da je ovaj post predviđen za novosti o Olsenkama i Rihanni, krenimo na njih!
Sestre Olsen na NY Fashion Weeku
Zaposlene Olsenice
Mary-Kate i Ashley Olsen na ovogodišnjem New York Fashion Weeku vrlo su zaposlene jer navodno pripremaju svoju kolekciju ,,Elizabeth and James" koja je inače dobila ime po njihovoj sestri i bratu. Osim toga, uživaju gledajući modne revije različitih kreatora u društvu prijatelja. Evo jedna slika na kojoj je Ashley Olsen na jednoj reviji:
Image Hosted by ImageShack.us

P.S. Nisam mogla staviti još slika ali ima nekih na kojima se vidi da Olsenice uopće nisu u lošim odnosima!
Ashleyna cool haljina
Haljina u kojoj se Ashley Olsen pojavila na NY Fashion Weeku zauzela je 7 mjesto na listi najljepših haljina na spomenutom događaju. Ash je 7.9. nosila kreaciju Calvina Kleina a na toj su se listi našle i Renee Zellweger, Keira Knightley, Charlize Theron...
Image Hosted by ImageShack.us


RIHANNA
Rihanna je ovaj mjesec bila na Milan Fashion Weeku. Nosila je super haljinu i prekrasne Gucci čizme.
Ova slika nije s te prigode već sa Gucci snimanja
Image Hosted by ImageShack.us

Obavijest pronađena na KLIK

Eto, to bi bio moj mali tjedni pregled novosti! Sljedeći post pišem najvjerovatnje o sebi. Puno mi komajte jer sve komove vraćam! Bokić! & Puno vam sreće želi vaša Elly! :o)


20

subota

rujan

2008

OBAVEZNO PROČITAJTE!

Ej! Ja sam vam odlučila da ču na ovom blogu možda počnem pisati i o Rihanni! Fanovi Olsenica, ne brinite, jer još uvijek više volim njih! Ako želite vidjeti promjene pogledajte u box jer sam tamo stavila nešto i o Rihanni! te dodala nešto o MK i Ash. Nadam se da ću postove pisati 1-2 puta tjedno i jedan ću post pisati o sebi a drugi o Olsenicama i Rihanni no u svakom će postu bit njihove slike (valjda). Šta mislite o ovim promjenama? Plizz recite u komovima kojih želim imati što više! Sorryte što je ovaj post bio kratak, no sljedeći će sigurno biti veći! Bokić! :o)
Slike:
Rihanna
Image Hosted by ImageShack.us


Mary-Kate i Ashley
Image Hosted by ImageShack.us

13

subota

rujan

2008

HY PEOPLE!

Evo (možda već i napokon) new posta!
Prije skoro 3 tjedna počela je škola.crycry Već su počeli oni inicijalni i sve to. A valjad ču izdržati, kao i većina vas skupa sa mnom. Prošli sam tjedan išla na jedan izletić. Tamo je bilo super! Igrali smo ,,Twister", špricali se, točnije smo se zaljevali vodom pa smo svi bili totaly mokri! Išli smo pješice ali smo bili u našem gradu pa je bilo ok.thumbup Sad neznam šta da vam više napišem o sebi pa evo jedna newost o sistericama!

Mary-Kate i Ashley razljutile susjede
Najpoznatije blizanke Hollywooda, Mary-Kate i Ashley Olsen žale se kako im mediji previše zadiru u život. Međutim, njihovi susjedi u New Yorku sve se više ljute zbog njihovog ponašanja koje su opisali kao jako nametljivo i bez imalo poštovanja. Njih dvije su obična razmažena derišta! (Da ziher!) Ovo je tiha i mirna ulica, zvijezde poput Liv Tyler, Gisele Bundchen i Julianne Morre su se bez problema uklopile. Ali sestre Olsen su uljezi. Sreća što su samo iznajmile ovaj stan- izjavio je jedan od stanara.

Image Hosted by ImageShack.us


-Iako mi uopće nije zašto su ih razljutile ali eto! idem ja sad! KOMAJTE MI puuno, jer sve komove vraćam! Bokić! & Puno vam pusa želi vaša Elly! ;o)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.