18

petak

srpanj

2008

ŠTA ĆE MI NASLOV?

Ej ljudići! Kak ste? Ja sam super s dozom nestrpljenja...LOL..!smijeh Super mi je na praznicima. Stalno idem van nekad idem u grad a nekad se idem samo rolat ili tako nešta sa frendicama. Joj, bude nam super! Zezamo se, crkavamo od smijeha, rolamo se po kvartu... Joj, kako sam prekjučer pala...uhhh...!zaliven No nema veze, nije jako boljelo.zubo

Image Hosted by ImageShack.us


Znate ono što sam vam rekla na početku da sam nestrpljiva? E, to sam rekla zato što za 5 dana idem na more! Morate mi puuno komat da stignem napisat još jedan oproštajni post!yes Sad pogledajte dolje jer ću stavit neke slike iz filmova sa Olsenicama!

Double, doube, toul and trouble
Image Hosted by ImageShack.us


It takes two
Image Hosted by ImageShack.us

Bilboard Dad
Image Hosted by ImageShack.us


Passport to Paris
Image Hosted by ImageShack.us


Swiching Goals
Image Hosted by ImageShack.us


So little time
Image Hosted by ImageShack.us


Eto, to bi bilo to od mene! Tnx na komovima i PUUNO MI KOMAJTE!!! smijeh Bokić! :o) mahmah




15

utorak

srpanj

2008

OPET NOVOSTi!

Ej! Evo ja se vratila iz Zagreba! Pa bilo je ok. Bilo je super jer mi teta ima besplatno skidanje s interneta pa sam skinula puuno slika i Rihannin album ,,Good girl gone bad". Evo sada dvije ne baš tako lijepe novosti i jedna dobra obavjest o sestrama Olsen!

Sestre Olsen privlače pažnju bikini šetnjom
Image Hosted by ImageShack.us

Blizanke Olsen iu zadnje vrijeme brinu paparazzi, koji su ih ovih dana uhvatili kako se sunčaju i puše na plaži.
Ashley Olsen
Image Hosted by ImageShack.us


Sestre Olsen pojavljuju se u novom Eminemovom spotu: ,,Ass Like That"?
Mary-Kate i Ashley u novom spotu od repera Eminema pojavljuju se kao gumene lutke na vrlo vulgaran način. Kao i one, tako se pojavljuju i Britney Spears, Janet Jakson.... Kako bih se uvjerila u to, otišla sam to provjeriti na you tube i to je stvarno istina. Da sam na mjestu tih zvijezda, odmah bih podigla tužbu protiv Eminema!

Mary-Kate i Ashley u časopisima
MK i Ash na naslovnici njihovog vlastitog časopisa
Image Hosted by ImageShack.us


Obje na naslovnici ,,Totaly girl"
Image Hosted by ImageShack.us


Evo sada neke naslovnice na kojima je samo Mary-Kate!
Bazaar- naslovnica i slika iz njega
Image Hosted by ImageShack.us


Bazaar- samo naslovnica
Image Hosted by ImageShack.us


Bazaar- samo članak sa slikom
Image Hosted by ImageShack.us


W magazine- naslovnica
Image Hosted by ImageShack.us


W magazine- slika
Image Hosted by ImageShack.us


Evo sad neke naslovnice gdje je samo Ashley!
Bazaar- naslovnica na kojoj su posebno stavljene još neke slike
Image Hosted by ImageShack.us


Bazaar- slika
Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo to od mene. PUNO MI KO0MAJTE! U komovima mi reci ŠTO ŽELITE VIDJETI U SLJEDEĆEM POSTU: neke slike iz filmova, samo novosti, nešto o meni... Plizz recite svoje mišljenje! Bokić! :o)


12

subota

srpanj

2008

NoVosTi

Danas vam imam za reći 2 novosti. Jedna je o meni a druga o Mary-Kate Olsen! Započetak ću vam reći to o meni!
Danas (znači subota), u nedjelju i ponedjeljak vam najvjerovatnije neću moći komat jer idem kod tete u Zagreb. Tamo ću se vidjeti i sa mojom malomk sestričnom i tetkom koji će mi možda naći neki film od Olsenica.thumbup Ajučer sm si kupila nove role! Jeee! E odlične su! Imaju gumene točkiće i tako... Eto to je bilo nešto o meni a sada evo jedna obavijest o MK!yes

Mary-Kate ružnija od sestre (moš mislitburninmad)
Ovu novost pročitala sam sa klik
Glumac Spencer Pratt se ispričao Mary-Kate Olsen nakon što ju je nazvao „manje lijepom blizankom“.
Sve je počelo kada je Olsen rekla David Lettermanu da je Pratt uvijek bio nagle naravi i da je tijekom svake nogometne utakmice u srednjoj školi imao napadaje bijesa.
Pratt je tada odgovorio na to u US Magazinu. Pratt je objasnio da je uvijek volio nogomet i da se živcirao kada je njegov tim gubio.
Eto, to bi bilo sve! KOMAJTE! Bokić! :o)

07

ponedjeljak

srpanj

2008

Evo new post

Ej ljudići! Pa evo, iako nije prošlo mnogo vremena od ojavljivanja prošlog posta, odlučila sam objavit novi zato što su me neki već pitali kad će novi post pa evo da im ispunim želju! Kod mene zasad nema nikakvih novosti. A kod vas. Uživam u ljetim praznicima sve u 16: nekad idem na bazene, a najčešće sam vani sa ekipom i što je najbolje, mogu ćešće bit na kompu. Hm, sad stvarno neznam više šta bih pisala pa ću stavit jednu slikicu a ispod nje nalaze se neke najnovije novosti o sestrama Olsen!
Starkice. Ne možeš ih neobožavat! Hehe
Image Hosted by ImageShack.us


A sada, evo nekih novosti o Olsenicama!
MK i Ash na pariškom Tjednu modeMary-Kate i Ashley Olsen cijelu su večer sa još 600 gostiju slušali koncert pjevačice Amy
Winehouse na pariškom Tjednu mode. Među gostima su bili i: Rihanna, Jessica Alba, Kanye West, Sophia Coppola, Milla Jovovich i mnogi drugi.
Image Hosted by ImageShack.us


MK i Ash proslavile su 22 roćkas na Bonnaru
Kako saznajemo preko magazina People, bizanke Olsen svoj su 22 rođendan proslavile na
glazbenom festivalu Bonnaroo u Manchesteru. Zajedno sa svojih 11-ero prijatelja uživali su 4 dana uz glazbu Kanye West, Metallice, Willija Nelsona itd.
Nekoliko dana kasnije, MK je rođendan proslavila i sa svojim dečkom i najfrendicom u jednoj staroj kući u kojoj su kasnije plesala u donjem rublju.

Evo sad jedna animacija koju mi je napravila MARY-KATE
Image Hosted by ImageShack.us



Pa, nadam se da vamse svidio ovaj post. PUNO MI KOMAJTE! Bokić! :o)

05

subota

srpanj

2008

SESTRE OLSEN- NOVOSTI

MOJE ANIMACIJE (KOJE SU SE NALAZILE U BOXU) OD SADA MOŽETE PRONAĆI NA OVOJ ADRESI: olsenanimacije.blog.hr ! Primam naruđbe!
Za početak, želim se zahvaliti svima na broju komova u prošlom postu (236!). Kod mene je sve super! A kod vas? Samo više ne mogu čekat more gdje idem tek sa 19 dana! Kmeee!
A sad za početak evo tri novosti o Mary-Kate Olsen!
Mary-Kate Olsen
Image Hosted by ImageShack.us

Mary-Kate Olsen: Moja je stvar koliko sam bogata!
Jedna od najpoznatijih blizanki Hollywooda, Mary-Kate Olsen (22) nedavno se požalila medijima kako joj smeta što je stalno pitaju koliko je bogata.
-Moja je stvar koliko sam bogata ili ne. Ja sam odrasla u obilju i to nije nešto prema čemu sam stremila. Uostalom, radim već skoro 22 godine- izjavila je Mary-Kate koja je svoju karijeru započela sa svojom sestrom blizankom Ashley u seriji ,,Puna kuća" dok je još bila beba.

Mary-Kate ljubila 64-godišnjaka!
MK morala je prilikom snimanja nove humoristične drame ,,The Wackness" odglumiti zanosnu ljubavnu scenu sa svojim filskim kolegom Benom Kingsleyjem. Mlada je glumica (22) navodno potpuno preuzela kontrolu nad podužom scenom strastvenih francuskih poljubaca što glumcu Benu (64) očito nije nimalo smetalo: Mary je uzela stvari u svoje ruke- rekao je simpatični glumac.

Mary-Kate ispal iz utrke za nagradu Emy
MK je nažalost ispala iz utrke za nagradu Emy, koju je zamalo osvojila za ulogu u seriji ,,Weeds" (,,Trava").

Ashley Olsen
Image Hosted by ImageShack.us

Ashley Olsen misli da su plastične operacije bezveze!
"Ne razumijem cure koje se podvrgavaju plastičnoj operaciji. Nikad si to ne bih učinila, jer, recimo, da si zategnem lice u 20.g., bit će predivno, kao porculan. No, u 60.g. će više sličiti na rastegnutu kožnu torbicu." kaže Ashley iako mi sad nije jasno jer su se u novinama nedavno
objavile informacije kako su Ashley i Mary-Kate navodno bile na korigiranju nosa.

Sestre Olsen
Image Hosted by ImageShack.us

Sestre Olsen pripremaju modnu knjigu!
Mary-Kate i Ashley Olsen objavit će knjigu o ljudima iz modnog svijeta koji su utjecali na njihov život.
One su mlade, pomodene i žele utjecati na svijet- putem svoje modne knjige nazvane ,,Influnce". Knjiga sestara Olsen naći će se u prodaji ove jeseni, a bit će ispunjena modnim stvarčicama koje su utjecale na slavne blizanke, uključujući i intervijue s velikim kreativcima, umjetnicima i dizajnerima poput Boba Colacella, Terryja Ridchardsona, Jacka Piersona itd.
Iako je to knjiga o drugim ljudima, prema najavi izdavača Penguin, ona će još uvijek sadržavati ekskluzivne fotografije Olsenica koje je snimio renomirani fotograf Rankin te još neviđene i neobjavljene materijale sestara, objavljuje catwalkqueen.

Eto, nadam se da vam se svidio ovaj post! Mišljenje o postu možete reći u komovima kojih trebate staviti što više. Bokić! :o)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.