13

subota

rujan

2008

HY PEOPLE!

Evo (možda već i napokon) new posta!
Prije skoro 3 tjedna počela je škola.crycry Već su počeli oni inicijalni i sve to. A valjad ču izdržati, kao i većina vas skupa sa mnom. Prošli sam tjedan išla na jedan izletić. Tamo je bilo super! Igrali smo ,,Twister", špricali se, točnije smo se zaljevali vodom pa smo svi bili totaly mokri! Išli smo pješice ali smo bili u našem gradu pa je bilo ok.thumbup Sad neznam šta da vam više napišem o sebi pa evo jedna newost o sistericama!

Mary-Kate i Ashley razljutile susjede
Najpoznatije blizanke Hollywooda, Mary-Kate i Ashley Olsen žale se kako im mediji previše zadiru u život. Međutim, njihovi susjedi u New Yorku sve se više ljute zbog njihovog ponašanja koje su opisali kao jako nametljivo i bez imalo poštovanja. Njih dvije su obična razmažena derišta! (Da ziher!) Ovo je tiha i mirna ulica, zvijezde poput Liv Tyler, Gisele Bundchen i Julianne Morre su se bez problema uklopile. Ali sestre Olsen su uljezi. Sreća što su samo iznajmile ovaj stan- izjavio je jedan od stanara.

Image Hosted by ImageShack.us


-Iako mi uopće nije zašto su ih razljutile ali eto! idem ja sad! KOMAJTE MI puuno, jer sve komove vraćam! Bokić! & Puno vam pusa želi vaša Elly! ;o)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.