08

srijeda

listopad

2008

I DOŠAO JE I 20 POST!

Evo sad upravo čitate 20 post na blogu KLIK! Bilo je tu svakavih postova, o meni, Rihanni ali najviše o MK i Ash. Hm... šta se događalo sve ovih dana... E da, ma u školi je ono prekrasno... da baš! U ponedjeljak sam pisala test iz zemljopisa, a jučer iz povjesti i dobila prvojeru iz matke...puknucu Al eto bar danas, hvala ti Bože, nema škole zbog Dana neovisnosti. Inače nisam baš nešto pjesnički nadahnuta i to al prepuna sam emocija kad vidim naše branitelje, Hrvatski sabor na TV kalendaru... To je vjerojatno zato što volim svoju domovinu...hrvatskahrvatska M dobro, dosta sad o tome, htjela sam vam reći da se u ovu nedjelju u mom gradu održava Slavonia open, natjecanje u akrobatskom rock"n"rollu koje organizira moj klub. Pa poželite mi sreću!zubo Ako ste u blizini ili možda dolazite nastupat, javit mi! Možda se i sretnemo! Ma sad, da vas više ne zamaram sobom, evo nekih novosti o Olsenicama, i mala novost o Rihanni.

Sestre Olsen
MK i Ash ,,opelješile" pariške dućane
Najpoznatije blizanke na svijetu, Mary-Kate i Ashley Olsen, jučer su se počastile kupnjom u pariškoj trgovini Bon Marche. Sestre su bile odlične volje i osmjeh im nije silazio s lica. Bit će da su obavile dobru kupovinu.
Više o ovom pogledajte na videu na: blog.hr

Nova kolekcija!
Novu kolekciju Mary-Kate i Ashley možete za sezonu jesen/zima 2008/09 pod nazivom ,,Afternoon Delight" možete pogledati na: KLIK

Mary-Kate Olsen: dobro oko za umjetnike
Američka glumica Mary-Kate Olsen (22) koja je nedavno izbjegla svjedočenje u slučaju smrti Heatha Ledgera, ovih se danaprvi put pojavila u javnosti s novim dečkom, njujorškim umjetnikom Nateom Lowmanom (28). Iako se nagađalo da je bila u ljubavnoj vezi s Ledgerom, sad se saznalo da je s Lowmanom od prosinca prošle godine, kada su se upoznali na izložbi Unmonumental u njujorškom New Museumu u sklopu koje je bio izložen i njegov konceptualni rad- stari automobil nakrcan gomilama žica i zvučnika. MK počela je skupljati umjetnička djela nakon što je lani glumila u filmu ,,Factory Girl" o Edie Sedgwick, muzi Andyja Warhola. S obzirom na to da je New York Times proglasio Lowmana novom umjetničkom zvijezdom, čini se da je mlada glumica imala dobro oko.

Sestre Olsen
Image Hosted by ImageShack.us


Rihanna
Najbolje odjevene zvijezde
Američki People objavio je listu najbolje odjevenih zvijezda. Na toj se listi našla i Rihana zbog svojih seksi haljinica i zanimljivih kostima za koncerte.

Rihanna na nastupima
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo to! Puno mi komajte! Puno vam sreće želi vaša Elly! Bokić! :o)


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.