www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

život na balkanu

život na balkanu

22.03.2006., srijeda

jugo iliti vitar od kojeg me boli glava

nakon onoliko bure sada je na red došlo jugo..ali ne pada mi na pamet jopet kukati o vrimenu..o takvoj vrsti kukanja pisala san skoro u svakom prošlon postu pa san lipo dopizdila samoj sebi nut

..jutros san s princom pogledala palčicu i carevo novo ruho, pa je on odjurija kod susjeda igrat se s didijićima (autićima) a ja evo ručak stavila kuvat pa dok ne zagori da napišen rič-dvi..

ribara ipak nisan jučer vidila jer uz najbolju volju nisan imala vrimena naći se s njin ali on zna sve kako to ide kod mene..uglavnon čuli smo se par stotina puta na mobitel-lipo se napričali i eto mislin ako sve bude ok mogli bi u petak vanka jer me ionako starci tlače da im doveden unučića na vikend pa ću eto moći vanka..party

..kopala san sinoć po ormaru nešto i naišla na nekih 300-400 pisama koje san u ono sretno doba prije više od 10 godina dobila od svoje najbolje prijateljice...pa eto za Isil-to je još jedna od stvari koje su prije bile drugačije..meni je tako ža što je to doslovno izumrlo..sad kad je nekome rođendan napišeš sms- pošalješ i to je to..da ne govorin o čestitanju Božića i N.G...pa prije bi danima bira kome češ kakvu čestitku poslat...sad mobitel u ruke i grupno slanje poruke..svima isto napišeš i za minut si rišija svihbang ..jel to nije malo tužno što je tako?..no

zato mi je sad pala na pamet jedna pisma..neman pojma ko je piva (mislin B.Novković ali nisan sigurna) a ide nekako : "..sve mijenja se"..e pa baš tako...stvarno se sve minja..osim možda nas samih...a možda se i mi minjamo...
wave
- 10:43 - tvoj komentar (2) - zašto?!?!? - #

21.03.2006., utorak

ka ono prvi dan proljeća-moš mislit!!

..jeben ja ovakvo proljeće..kažu da se po jutru dan poznaje-što bi značilo da će cilo proljeće biti u kurcu..digla se i jedan pogled vanka je bija dovoljan da mi sjebe dan,,
..princ još spava-gleda je sinoć do kasno crtiće na dvd-u pa sad bome lipo potega..zato je umiren od dosade jer me nema ko "gnjaviti"..najrađe bi ga probudila sunce moje malo..al nek spava ..kad naraste veliki neće moći toliko krmit pa triba iskoristiti dok može...moran mu spržiti crtić Gospodar prstenova..opsjednut je njime a ja eto neman dvd pržilicu pa svakih par dana teta u videoteci nam se smiluje pa nam gratis da taj crtić da ga pogledamo po iljadu i koji put...
..a jedan crtić što smo gledali u kinu nedavno totalno me oduševija- "tko je smjestio Crvenkapici"..tatalno san bila oduševljena..princ me izgnjavija da ga idemo gledati bez obzira što san danima prije toga bila pod virozom i u fibri i totalno iscrpljena uvalila san se bila u onu "udobnu" sidalicu u kinu i počeli smo gledat crtić...taman kad san tila reć princu da me probudi kad to završi skužila san da san se total uživila..eto bar u nečemu doživim ekstazu :))) i tako-zaključak crtić-SUPER..moja preporuka svima..

... s ribarom bi se tribala vidit popodne..kaže da me sanja noćaš..kako sere!! to samo da ispadne romantik do bola...al neka mu..ja se ono pravin glupava pa mu kažen : "ajoj baš slatko" a u sebi pomislin : "zajebi to da si mene sanja"...jer biser se ne sića da smo jednon u ekipi pričali o snovima i da je izjavija da on nikad NIKAD ništa ne sanja...jebate koju čast iman..sanja je prvi put u životu i to baš MENE..ahhhh :))) al pustin ja njega da on misli kako je cili glavni...to uvik pali kod muških...tiraj po svome a njega uvjeri da je on faca...
- 10:52 - tvoj komentar (3) - zašto?!?!? - #

19.03.2006., nedjelja

kekec

..jutros san s princom bila u kazalištu lutaka..gledali smo kekeca..predstava je bila super samo što san skoro zaspala jerbo je unutra bilo vruće za popizditi..ali princu je bilo odlično a to je najbitnije..posli lipo đirali po gradu sili na kavu i tako to..

..ribar je doša..i nije ni zagazija na kopno i jopet je propušija..eto što ti je snaga volje ha? :)) donija mi lipo hobotnica i uligni-bit će sutra dobar ručak..e da..

nisan sad baš od vrimena za pisati jerbo me majka tlači da joj prepustin misto za komp. jer triba neki mail pisati nekon popu a ona kad piše to traje bar nekih tjedan dana..slovo po slovo-riječ..tu mi sad stala iza leđa ka žandar čeka da završin..pa kako je mama-mama ja ću bit draga pa evo joj->

- 17:55 - tvoj komentar (3) - zašto?!?!? - #

18.03.2006., subota

ribanje i ribarsko prigovaranje

JANICA-jel postoji nešto što ta žena nije osvojila..ako ima nek joj neko javi..mislin stvarno svaka joj čast..
..tek san sada skužila da jučer nisan ništa pisala..a nije ni čudo-doša mi je princ a s njime uvik posla..te papica te igrat nogomet, te kukala, te vanka te spavanac i tako to dan proleti za sekund..
..bila na košarci-dobro se izvikala i izbeštimala..izbacila sve ono negativno i sada kao nakon jedne dobre terapije kod psihijatra mogu u nove pobjede :))
..ribar se sutra vraća..pivala san mu danas na mobitel :
"..PLOVI PLOVI MOJ MORNARU
DUBOKO JE MORE
PLOVI PLOVI
RIBU LOVI AL SE MENI VRATI

JA NE SPAVAM KAD TE NEMA
SINJIM MOREM PLOVIŠ
PLOVIŠ PLOVIŠ
NIKAD NIŠTA NE ULOVIŠ..." :))

pa me lipo posla tamo u piiiii maaaaaa i tako..a što ću mu ja..pa nisan ja tu pismu izmislila..e..
..uglavnon fali se da je ulovija puno (HMMM-LOVAČKE PRIČE :))) pa ja čekan da vidin taj famozni ulov..
..reka je i da je presta pušit jerbo da je ima puno mriža krpati pa da ni ima vrimena..pa utopiti mriže..pa tribiti, pa skosavica..itd itd..a vridno moje..
..aj sutra će mi doć..
..do tada ću izdržat..fali..
- 20:13 - tvoj komentar (3) - zašto?!?!? - #

16.03.2006., četvrtak

janica

..svaka joj čast..evo san gledala danas super G i tako mi je drago što je Janica osigurala veliki kristalni globus..da san na njenon mistu sutra i preksutra ne bi ni vozila nego sila u vip tribinu ka največa facetina i samo gledala druge..e al u njoj je ona jubav prima skijanju pa će fala bogu vozit..
ribar mi se javija..kaže da je ulovija par kili uligni i da je sve super..malo ga kiša zajebaje pa san mu rekla da nije od cukra pa da se ne triba bojati da će se rastopiti..
..mali princ mi se vraća sutra od nane i dida i jedva čekan..ispalila san više bez njega..
..sad me čeka odradit kavu u prijateljice i za danas san mirna..vrime je u kurcu-mrzin ovu kišu..u biti najlipše mi je kada je oblačno i jako puše al da ne pada kiša pa lipo đirat uz more gledat valove kako se razbijaju od stine..nima mi lipšeg od toga..
..evo me ribar prekinija u pisanju..nazva me iz broda da je taman diga jenu ogromnu ulignu pa da ga je ciloga iskihala i to ga sitilo na me pa me zva..pizda jedna još pamti kako san mu jednon slučajno u facu kihnila..eto što muški pamte đava ih lipi odnija..a neće da zapamti koliko puta san ga masirala..kuvala mu..vozila ga di triba..to ne pamti-nego da san mu kihnula u facu..a jebate...
- 16:16 - tvoj komentar (4) - zašto?!?!? - #

15.03.2006., srijeda

muški rod

..danas san s obziron na jedan post što san ga jutros pročitala cili dan nabrijana na muški rod..ono stvarno mi neki put dođe da kažen da ih sve triba obisit za jaja..ali neću..jerbo bi me onaj moj ostima ganja :)))
a jopet ne mogu ni generalizirat..nisu ni sve žene savršene..ali mi se čini da su hrabrije...(općenito u svemu u životu)..
..hmm mislin da ne bi sad tribala ulazit u diskusiju o ovoj temi jerbo bi se neki pripadnici muškoga roda mogli nać uvrijeđenima a to mi zbilja nije cilj pa ću ih evo barem za sad ostavit na miru što ne znaći da neće dobit jednom u budućnosti onako pravu kritiku (to mislin na trenutak kad me ovaj moj raspizdi)
..javija se danas sa riba..da je dobro ulovija...rekla san ja njemu lipo-najbolju si odavno ulovija :)))neka neka bolje da po moru vata te sa perajama nego po kopnu one sa nogama..
..danas je bija super dan..onako taman za đirat uz more..pa san to i uradila...i onda san shvatila da mi fali moj RIBAR..hmmm taman kad san pomislila da se neću više vezat jako ni za koga pojavi se taj blentavac u mom životu i ode mozak u k????
..to valjda tako mora biti..i baš zato san sama sebi tisuću puta rekla da nikad ne kažen nikad al vrag mi neda mira pa čim ispalim neki NIKAD odma mi se to dogodi..tribala bi reći:neću nikad dobit milion kuna na lotu...pa ih možda i dobijen..
smušena san u zadnje vrime..jel to zbog proljeća, ili samo zbog peluda koji leti svuda a alergična san na njega ili me pukla ljubav..ne znan ni sama..
ali uglavnon osjećam se sritno ovako cila u oblacima...

pa da još samo spomenen nešto vezano uz muški rod-apeliran na one koji se bave istraživanjima u medicini da napokon izmisle mušku antibebi pilulu jer zbilja mi je više puna kita svaki dan mislit na to i imat paranoje kad neku ne popijen na vrime nego se nakon pijanke tek ujutro sitin pa čekan menzis ka ozebli sunce..
- 19:34 - tvoj komentar (6) - zašto?!?!? - #

14.03.2006., utorak

sasvim običan utorak

..jutros me nana istlačila da joj pođen nešto sredit u grad..ono nešto povrat umirovljeničkog duga pa joj je valjda tribalo neko rješenje pečatirat u javnog bilježnika i tako te pizdarije..pa poslala mene, uvalila mi za kavu i dobro...popila kavu u Kantuna..isti ljudi ista muzika..taman jedna opuštajuća kava..samo me jutros iznerviralo tražit parking jerbo san ja za volanon "najgora noćna mora" svim muškim vozačima..znaš ono:35 puta pogledan prije nego se sa sporedne ceste uključin u promet..a o parkingu da i ne govorin..tamo di bi se parkira šleper ja ne mogu sa svojon krntijicon da ga jebeš...
..i tako..parking, javni bilježnik, kava, pa đir do pošte i doma.
..popodne san jopet bila u gradu..to je valjda takav dan..samo san ovaj put parking rišila bez problema :))

ON mi ide sutra na ribe pa me pukla neka tuga ka da ga neću vidit u najmanju ruku sto godina..a falit će ga možda 4-5 dana..da me utješi reka mi je da će mi donit koju hobotnicu :))jaka mi je ta utjeha..

iden se najist čokolina
- 20:48 - tvoj komentar (2) - zašto?!?!? - #

13.03.2006., ponedjeljak

kontra

..evo udrit ću kontra buri..iden vanka -ispalila san u kući sve ove dane..takvi smo mi dalmatinci..navikli na lipa vrimena pa kad je vrime grubo svak se zavuće u svoju bužu i nima vanka...

sitila san se jednog vica-nevezanog za vrime i buru.

Poklonija Haso Muji ručni sat pa mu Mujo kaže : "bolan fala ti ko bratu, al što će meni sat kad ja ne znan vidit koliko je sati?"
-"pa to ti je lako. kad je mala kazaljka na 3 a velika na 12 to ti znači da su tri sata. kad je mala kazaljka na 4 a velika na 12 to znači da su četiri sata"
nakon nekog vremena šeta Mujo po Sarajevu sav važan, zavrnio rukave da svak vidi njegov sat i nije prošlo dugo a jedna gospođa ga zaustavi i pita koliko je sati. gleda Mujo na sat a ono mala kazaljka između 3 i 4 a velika na 6. i kaže: "JOŠ SE NE ZNA" :)

eto vic koji valjda svi znaju..meni je smišan kad god ga čujen

pogledala san malo vijesti ništa se zanimljivoga ne događa..navodno negdi pocrkalo 122 kokoši od tičje gripe al nisan uvatila di točno..i kažu da je Slobu herc izda..ma vidin ja da je on baš lipo umra..u snu bez muke i patnje..smrt kakva se samo more poželit..e jebote taj je stvarno u životu svih zajeba pa valjda je i smrt uspija zajebat..rekla moja baba: đava ga je odnija. a ja kažen teško da je tako...u današnje vrime niko ne voli konkurenciju..
- 13:39 - tvoj komentar (4) - zašto?!?!? - #

bura

..a jebenti ovakvo vrime usrid trećeg miseca..umisto da je temperatura oko 20 i da ljudi šetaju okolo u kratkim majicama ono moramo se oblačit ka da smo u najmanju ruku u Sibiru...pa stvarno kada će više zatopliti...već vidin da će mi današnji dan biti bezveze..zvala me prijateljica..kaže dragi je ostavija nakon 5 godina pa mi mora SVE ispričat što se dogodilo..jebote ovaj dan će mi vječno trajat...mislin ok je nekome pomoći.ono poslušat ga i tako to al ova moja je ajme majko..pilana na kubnu..ona ispriča detalje najsitnijih detalja..tako da će o vezi od 5 godina pričati najmanje duplo toliko...e baš mi je to tribalo..vidin da san počela svaki dan tu nešto piskarati..samo da se ne uživin previše pa da ne počnen pisati sve i svašta onako ka : ovo ionako nitko ne čita pa da me na kraju traže po gradu :)

jučer san napisala jedan post o bivšima i ne znan jel sudbina ili što al taman kad san išla to objavit krepa mi komp i otišlo sve u pm..e sad san u dilemi-napisati to ponovo ili ne...

život mi je u najmanju ruku od početka korizme do sada izuzetno monoton.
živile maškare!!!

- 11:03 - tvoj komentar (1) - zašto?!?!? - #

12.03.2006., nedjelja

nedilja - ajme ajme

..jel ima iko pametan na svitu a da voli nedilju?...čini mi se da nema dosadnijeg dana..pa da bi mi se ipak malo "začinija" dobila san jutros hit mjeseca (iliti menzis,menstruacija,"stvari",došla teta iz Rusije ili kako god oćete)...sinoć ipak nisan bila vanka..puca me je pms sve u šesnaest pa san ostala doma i noćas po stoti put gledala Aliena i Ripley koja je toliko postala nabrijana na njega..svaka joj čast :))) i taaaaakoooo čekan da mi se napokon dogodi nešto zanimljivo ali Zadar ka Zadar najzanimljiviji je liti..ovako zimi svi u zimskom snu pa kad je malo sunca izgmiže se vanka ka gušterice...a i nema se para ka liti..blaženo lito..a jebiga ..brzo će i to doć..što san starija dani mi sve brže lete..ma ne samo dani nego i godine..i sve se više pokušavan držati one stare: CARPE DIEM ali kad živiš na Balkanu malo je teško to primjenjivati jer neki put stvarno ne znaš kako vrime iskoristiti na najbolji mogući način kad si npr.ograničen sa nekin glupin stvarima ka što je lova..jebiga onda sve pada u vodu..nije u šoldima sve al ne more se bez njih da ga jebeš...
- 10:58 - tvoj komentar (0) - zašto?!?!? - #

11.03.2006., subota

napokon inspiracija????

ma moš misliti!!!! inspiracije neman..u biti ja san više onako staromodni tip..draže mi pisati po papiru nego ovo nešto virtualno...kako se bliži proliće tako i u meni cvita :)) sad san odma bolje volje...vrime je danas bilo i više nego lipo a još kad živiš 20 metara od mora ka i ja e to je onda divota...u gradu ništa nova...sinoć nisan bila vanka..čini mi se neću ni većeras..ipak možda se izgubin iz kuće makar na kratko...fala Bogu sad je toplije pa more čovik lipo sist na rivu cugnit koju pivu i tako to...zato i ne volin zimu..ili se smrzneš ka pizda ili moraš biti u zatvorenim prostorima...a meni najdraže vanka...ipak dok nije skroz zatoplilo i dok san još u kući ima ko prijedlog neke dobre knjige za pročitat..žanr koji volin je fantasy ..samo ne tribaju prijedlozi neke knjige od Tolkiena (to sve već znan napamet :)))
- 18:38 - tvoj komentar (0) - zašto?!?!? - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

jedna od najlipših misli:


Cursors