STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

31.07.2013., srijeda


LOKALNI ŠERIF POLIČNIKA
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


LOKALNI ŠERIF POLIČNIKA



Zadarski tjednik Regional, dana 31.7.2013. godine objavio je članak o samovolji Davora Lončara, načelnika Općine Poličnik pod naslovom:
Dragutin Krapić: Predsjedniku mjesnog odbora Lončar je vodu sproveo do kuće, a od mene se traži 55 tisuća kuna.

Načelnik Poličnika Davor Lončar zna kako nagraditi njemu podobne i odane glasače - za njih će potrebnu komunalnu infrastrukturu besplatno dovesti do ulaznih vrata ako treba, a ostali neka šute i snalaze se kako znaju i umiju. Još jedan je to primjer diskriminatornog odnosa prema malom čovjeku, čiji otvoreni protest i nezadovoljstvo redovito prati bojazan od mogućeg zamjeranja lokalnom šerifu.

Lončar na općinsku blagajnu gleda kao na vlastiti takuin. Po potrebi novac širokogrudno daje, po vlastitom nahođenju ga ne da čak i kad zakon nalaže drugačije. Tako je za političkog partnera angažirao općinske strojeve i izgradio mu infrastrukturu do same kuće, dok od običnog mještanina s vrlo skromnim primanjima zahtjeva da iste radove plati, i to nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nadležne institucije za otkrivanje i progon počinitelja kaznenih djela već su ranije dobile više prijava za nepravilnosti u općini Poličnik, međutim po navedenom nisu ništa napravili pa tako lokalni šerifi i dalje rade što ih je volja i govore da im nitko ništa ne može.

Poslano

1. Vladi Republike Hrvatske
2. Ministarstvu uprave RH


Poličnik, 31. srpnja 2013. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK
- 12:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.