STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

18.10.2012., četvrtak


IVAN PETROV kandidat za načelnika općine Gračac
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA GRAČAC

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


IVAN PETROV kandidat za načelnika općine Gračac

Upravni odbor podružnice SHZ-a Gračac, dana 18. listopada 2012. godine odlučio je da će za lokalne izbore u svibnju 2013. godine za načelnika općine Gračac kandidirati Ivana Petrova iz Gračaca.

Na sjednici Upravnog odbora podružnice Gračac obrazloženo je da sadašnja vladavina stranaka SDSS-a i HDZ-a u općini Gračac te njihova trgovina u Općinskom vijeću dovela do iseljavanja Hrvata s područja općine Gračac koji odlaze zbog nemogućnosti pronalaska posla u Kanadu i druge države.

Nisu otvorili niti jedan proizvodni pogon, niti su pokrenuli proizvodnju hrane i uzgoj stoke gdje postoji prirodni potencijal za bavljenje stočarstvom, a sve kako bi došlo do proizvodnje mesa, mlijeka i sira u općini Gračac koja je prostorno najveća u RH.

Sada je u općini nezaposleno 684 osoba, a od toga 23 s višom i visokom stručnom spremom te s time općina ima najveću stopu nezaposlenosti u Zadarskoj županiji.

SHZ: potpisivanje peticije za premještanje pogona za prikupljanje i preradu plastičnog otpada "Eko Velebit"

Ivan Petrov je prije dvije godine na čelu podružnice SHZ Gračac organizirao potpisivanje peticije u Gračacu za izmještanje tvrtke Eko Velebit i javno progovorio o panici koja vlada širim područjem Gračaca zbog pojavljivanja zdravstvenih problema tamošnjeg stanovništva koje liječnici ne mogu objasniti, alergijama u djece, te respiratornim problemima i stalnim proljevima i mučninama kod starijih.

U Gračacu, 18. listopada 2012. godine



Mr.sc. Miljenko Marić
Predsjednik SHZ-a Zadarske županije

- 13:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.