STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

14.10.2012., nedjelja


Županijsko državno odvjetništvo Zadar poduzima izvide s ciljem utvrđenja osoba koje su podnositelji kaznenih prijava
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
I
SHZ PODRUŽNICA ZADAR

(...pojedinac...individuum. On mora biti slobodan ne samo od pritisaka izvršne vlasti, nego i od pritiska svih skupina, koje se organiziraju na temelju svojih posebnih probitaka, a u prvom redu mora biti slobodan od utjecaja stranaka. Jean Jacques Rousseau)

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Županijsko državno odvjetništvo Zadar poduzima izvide s ciljem utvrđenja osoba koje su podnositelji kaznenih prijava



Izvješćujemo hrvatsku javnost da je ovih dana Županijsko državno odvjetništvo u Zadru dostavilo dopis predsjedniku podružnice SHZ Zadar mr.sc. Miljenku Mariću koji je potpisao Denis Sokol, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u kojem navodi da navedeno državno odvjetništvo sa današnjim danom, a zbog velikog broja dopisa koji po svojem karakteru zapravo predstavljaju kaznene prijave protiv u pravilu načelnika općine Poličnik Davora Lončara, putem redarstvene vlasti zatražit će poduzimanje izvida s ciljem utvrđenja osoba koje su podnositelji predmetnih prijava, a potom i utvrđenja onih bitnih činjenica koje bi upućivale na osnove sumnje da bi podnositelji prijava počinili kazneno djelo iz čl. 302. Kaznenog zakona.

Postavlja se pitanje na koje bitne činjenice aludira DORH Zadar u dopisu, te radi li se o činjenicama zastrašivanja građana koji prijavljuju kriminal i korupciju. Zbog navedenog, žitelji Zadarske županije sve se više javljaju SHZ-u da se održi javna tribina na takve metode i stavove.

1. Tko je Marina Kovač, ( podnositeljica prijava protiv Davora Lončara, načelnika općine Poličnik) prozirno je za osvješćene Hrvate i mr.sc. Miljenka Marića, zamjenika predsjednika SHZ-a i predsjednika podružnice SHZ-a Zadar.
Naročito kada Stranka hrvatskog zajedništva, komentare, kritike i poticaje (zbog Hrvatima vraćanja samopouzdanja) ukupno obznanjuje na svojim Internet stranicama.

2. Čudno da MUP i DORH kao institucije zadužene za red proturiječe, pored toliko narkomana u Poličniku – nigdje dilera, njihovih šefova –narkomafije, dok planiraju i pale život Hrvata u Hrvatskoj. Suodgovorni ste po dužnostima koje obnašate! SHZ davno je upozoravala na propuste kažnjive po zakonima, ali i smjene pojedinaca koji po preuzetim dužnostima u vlasti nisu odgovorni.

3. Neprihvatljivo je za SHZ kada se i dalje proturiječi logici zdravog razuma, a što se očigledno na hrvatskim prostorima potvrđuje urušavanje Hrvata na svim razinama.

4. O tvorcima nereda po Hrvatskoj pitajte i vrapce!

Poslano

1. Hrvatskom saboru RH
2. Predsjedniku Hrvatske
3. Vladi Republike Hrvatske
4. Državnom odvjetništvu RH
5. Ministarstvu unutarnjih poslova RH


U Zadru, 14. listopada 2012. godine


mr.sc. Miljenko Marić

zamjenik predsjednika SHZ-a
i
predsjednik podružnice SHZ-a Zadar


Dopis Županijskog državnog odvjetništva u Zadru. Tko je Marina Kovač?


Županijsko državno odvjetništvo u Zadru - izvidi

Poziv PU Zadarska
- 13:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.