F OO T L OO S E

srijeda, 28.02.2007.

Update...

Evo kaj ima:

1. Ponovo sam na Herbalife-u.... nisam dobila niš kila iako već neko vrijeme nisam na programu i jedem previše loše hrane. Blago meni. A to sam platila stresom i nerviranjem na jobu. E sad sam opet na programu iz razloga da se IPAK ne zdebljam, jer sam se odlučila ne nervirati više, a i dalje jedem loše pa ipak.... A i da mi se bar ono malo normalnih stanica što mi je ostalo u organizmu održi na životu! nut

2. Čitam Lebovu knjigu, i baš mi je dobra.... leb.mojblog.hr

3. Kupujem auto, već neko vrijeme samo filozofiram oko toga, ali ga ipak kupujem. I ako netko zna da se negdje prodaje ŽUTI RENAULT MEGANE COUPE, nek mi obavezno javi.

4. Prebolila sam "dječje bolesti" ( to je mamin izraz za muške gluposti), što znaći da me G. jučer nazvao i mene je to ostavilo ravnodušnom. yes

5. Počela sam opet slati molbe za job.... Ok, imam ja dobar posao, no ipak..... možda je problem u meni a možda si i pak želim posao u kojem ću donekle biti ispunjena.

6. Maštam o ljetovanju, godišnjem....ove godine ću si moći priuštiti nešto bolje- jedva čekam!!!! rofl

7. Vezano pod br.3- ak' ne nađem auto uskoro, vozit ću i dalje svoj tenk, i kupit ću nove role, za novu sezonu rolanja!

8. Pogledala sam DREAMGIRLS, i to ne u kinu, nego na dvd-u, aha! Super je film, super je muzika!

28.02.2007. u 20:18 • 7 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 12.02.2007.

Oću plesat!

Sinoć smo Silke i ja pohodile Salsa groove night ( ili kak se već zove to događanje?!) u Lake-u. Predobro!! Ekipa pleše fantastično, milina ih je gledati. Ja sam se malo gibala sa strane, frend mi je pokazao par koraka. Ali ja se najbolje gibam po svom. I zamislim si sliku... plaža, sumrak, bose noge, koktel i uživanje u ritmu muzike.... Silke se složila da je slika jako dobro zamišljena. I naravno, na gornjem dijelu badića zakačen bedž "I LOVE MY FUCKIN' JOB" . To nam je prošli tjedan kupila u Profilu, svakoj po jedan. Moj stoji doma, a njen na polu- vidljivom mjestu na poslu. Samo nek joj direktor to ne vidi, inače... SHOW PROGRAM i jezikova juhica!
Prošli tjedan naletila na Grgu ( njemu su posvećeni neki postovi) pokraj svoje zgrade! Ja iz tramvaja, netko trubi iz auta na Horvaćanskoj- Grga! Od svih ljudi baš on- USED TO BE "THE ONE"!!! On stane, ja uletim, odemo na benzinsku, i kao Idemo sad na kavu, ne?! E nemože, ne, ne.... Imala sam dogovor za kasnije tako da sam mu predložila kratku kavu. Nije pristao, rekao je da ne želi samnom piti nikakvu brzu kavu, nego duuuuguuu. Moš mislit. Pričali smo još malo u autu pred zgradom, prije nego što ću izaći me samoinicijativno zagrlio. O bože, čudan li je ponekad. Taj čovjek nikad nema vremena, puno putuje....život mu je trenutno takav. No kad se već tako potrefilo ( jer izgleda da se mi možemo vidjeti samo ako nam se POTREFI!!) dobro je da se potrefilo u trenutku kad JA NISAM imala vremena. Dosta sam ga čekala.... Imao je šansu. U subotu mi je frend rekao jednu dobru stvar- STVARI SE RIJEŠAVAJU SADA! Nema previše analiziranja i ŠTO BI BILO KAD BI BILO.
ŽIVIO GOVORNIK!

12.02.2007. u 21:03 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.02.2007.

Mislim, kaj je ovo danas??!!!

Užasan dan danas, koje sranje, sve je tak očaaaaajnooooooooooooooooooooo! Trebala sam ostat cijeli dan doma, i gledat 1. sezonu UVODA U ANATOMIJU, što ću nastaviti čim završim ovaj post. Danas je iz mene izlazila preveeeelika količina živčanosti, bijesa, jada i neznam čega. A sve je to izazvao jedan naporni klijent koji je pristojno zajebavao. Mislila sam da ja nisam normalna što se uopće dam isprovocirati i što me to toliko dira uopće, no poslije mi je kolegica rekla da ga ni ona osobno ne voli, da je naporan i da je sve njih tamo znao izacit iz takta. A naišao je na mene koju pere pms!!! Yeeehaaaaa!! puknucu Nakon što je kemijao, pa pričao 15 minuta na mobitel i zadržavao red ( ja sam za to vrijeme mogla napraviti puno toga), te se nakon toga htio prebacit kod kolegice da mu ona napravi oročenje pošto je meni komp zaštekao pa sam mu rekla da će malo pričekati, na to sve dodao MOGU JA NA PIVU DOK VI TO NAPRAVITE? Dočekala sam ga sa: E NE IDETE NIKUD SAD POŠTO STE TOLIKO PRIČALI NA MOBITEL, SAD VAS NE PUŠTAM DOK NE ZAVRŠIM. Nema šale, stari moj!
A sad sam si već puno bolje, oprala sam kosu, najela se, istuširala. I nazvala me Silke ( kolegica s posla) da mi zaželi laku noć. So sweet !
U fazi sam kupovanja auta, svog prvog vlastitog! i jebeno neznam kak da stavim sliku ovdje jer niti jedna koju sam našla ne zadovoljava dimenzije. No bit će autić tu na slici very soon.
Idem, doviđenja.

01.02.2007. u 22:00 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

It's way too complicated to explain......

" You have to have a little faith,
not everyone you love is going
to leave you.... "



Whether I'm right or wrong
There's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand
Or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect
I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars

And darlin' you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful

Whether I'm up or down
There's no crowd to please
I'm like a faith without a clause to believe in it


I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand

You are..
So Beautiful