Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sharron

Marketing

Mislim, kaj je ovo danas??!!!

Užasan dan danas, koje sranje, sve je tak očaaaaajnooooooooooooooooooooo! Trebala sam ostat cijeli dan doma, i gledat 1. sezonu UVODA U ANATOMIJU, što ću nastaviti čim završim ovaj post. Danas je iz mene izlazila preveeeelika količina živčanosti, bijesa, jada i neznam čega. A sve je to izazvao jedan naporni klijent koji je pristojno zajebavao. Mislila sam da ja nisam normalna što se uopće dam isprovocirati i što me to toliko dira uopće, no poslije mi je kolegica rekla da ga ni ona osobno ne voli, da je naporan i da je sve njih tamo znao izacit iz takta. A naišao je na mene koju pere pms!!! Yeeehaaaaa!! puknucu Nakon što je kemijao, pa pričao 15 minuta na mobitel i zadržavao red ( ja sam za to vrijeme mogla napraviti puno toga), te se nakon toga htio prebacit kod kolegice da mu ona napravi oročenje pošto je meni komp zaštekao pa sam mu rekla da će malo pričekati, na to sve dodao MOGU JA NA PIVU DOK VI TO NAPRAVITE? Dočekala sam ga sa: E NE IDETE NIKUD SAD POŠTO STE TOLIKO PRIČALI NA MOBITEL, SAD VAS NE PUŠTAM DOK NE ZAVRŠIM. Nema šale, stari moj!
A sad sam si već puno bolje, oprala sam kosu, najela se, istuširala. I nazvala me Silke ( kolegica s posla) da mi zaželi laku noć. So sweet !
U fazi sam kupovanja auta, svog prvog vlastitog! i jebeno neznam kak da stavim sliku ovdje jer niti jedna koju sam našla ne zadovoljava dimenzije. No bit će autić tu na slici very soon.
Idem, doviđenja.

Post je objavljen 01.02.2007. u 22:00 sati.