F OO T L OO S E

subota, 07.04.2007.

....

Uglavnom, radim i radim....dobila gripu, bila na bolovanju, vratila se na job, tri dana bila koliko toliko normalna i opet se sve vratilo. Upaljeno grlo, zaštopan nos, umor bang ..... sve samo što nije bilo temperature ( hvala bogu). Naravno da nisam mogla OPET na bolovanje pa sam trpila i radila. Pa bježala doma u krevet. I tako all week. Pitam se samo za što se žrtvujem?! Na poslu kaos i sve veći kaos. Ma....
U subotu me zaustavila policija, autu istekla rega ( ajmeeee!!!). Ja zabrijala da je registriran na ljeto ( nisam ga ja registrirala nego tata), auto je tada bio kod njega i ja uvjerena da rega vrijedi do ljeta . Kao da bi se ja uopće sjetila pogledat u papire?! Fučka se meni, ja sam prekomotna što se tiće auta. I pljus- 1000 kn kazna headbang !!! Dobro da mi nisu skinuli tablice. Pustili me doma, kao dobro sam još prošla. Pa i jesam s obzirom da mi je i vozačka istekla nedavno. Glupača! A ja niš ne stignem riješiti. Svu energiju, mozak, dušu trošim u onoj ludoj banci. S obzirom da sam bila sva nikakva i bolesna, rasplakala sam se u autu. Jebemti, 1000 kn!!! Nazvala Go. a on mi veli da što plačem, da ima i gorih stvari. Ima, naravno. U nedjelju me morao tješiti, maziti i paziti. Sada je na moru, komunikacija nam je oslabila..... neznam što će biti.... dobro smo krenuli, a sad...... a to je moja karma, ništa ne potraje.... A svejedno mi je ( ma nije ali kaj mogu...).
Još sam i saznala i neke stvari vezane za starog..... ima neriješenih stvari između nas otkako je otišao.... stvari koje su se desile a nikako da se kažu na glas. Mislim, kak da se osjećam kad znam da je on otišao zbog neke druge i to naše susjede. Ponašamo se kao da se to nije desilo nama. A je! Mama je dva dana bila loše, kao pojela je nešto a znam da se uzrujala i nije to htjela priznati. A sve zbog tog jednog telefonskog poziva prošlu subotu iz porezne uprave. Tražili su starog u vezi nekakvog ugovora za neki stan, a u u ugovoru se spominju on, susjeda i njena divna kčerkica! Što, da joj nisu stan kupili možda?!! Ma prekrasno. Mama je rekla da on tu ne živi i da ona nezna gdje je on. Znam da joj nije bilo svejedno mada se drži cool.
Nije ni čudo da nikome ne vjerujem....hladna sam.....I sad mi je kao svejedno što se Go. cijeli dan ne javlja sms-om ali nebi mu se ja prva javila, a ne ne.... I znam da nebudem. Pa makar pogriješila..... (rolleyes a fali mi....).
Lijepša vijest u zadnje vrijeme je ta da mi je moja Lidač trudna, da se udaje i da baš mene želi za kumu. Kad me pitala, suze su mu krenule. Naravno da hoću!! Krajem 6. mjeseca radimo svadbu negdje ispod Sljemena.....

07.04.2007. u 19:52 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

It's way too complicated to explain......

" You have to have a little faith,
not everyone you love is going
to leave you.... "



Whether I'm right or wrong
There's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand
Or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect
I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars

And darlin' you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful

Whether I'm up or down
There's no crowd to please
I'm like a faith without a clause to believe in it


I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand

You are..
So Beautiful