Šokac lola i bekrija

26.02.2009., četvrtak

JEBI DOKA NE KREPAŠ

Dragi moj lipi svitu ja i dalje bagav i dalje čitam kojekakve pizdarije i češem kesu jer nisam još za nikaki poso. Šta još jedino mogu je jebavat. Bar nješta.

Čitam eto njeki dan kakoj jedan Rus momak od dvajsosam godine umro jebavajuć. Kladijo se s dvi cure da će i jebavat dvanajst sati. I oklada je pala on popije njekoliko pilula ni šta piju stariji koji nemogu jebavat jer im se nediže, ni mrtvokuri, i njekoliko piva. I jebavo je on nji dvi kako se i okladijo al potlja te dugačke jebačine je umro. Trebo je dobit četiri iljade eura al eto ni. Vim curama je dobro bilo. Izjebale se a nisu ništa platile. Zar to ni lipa smrt. Izjebešse koliko oš i onda umreš. Njem će sigurno na grobu pisat daj umro jebavajuć. Svaka mu čast.

Eto sad mi pada napamet jedan vic. Mujo imo proljev i ođe kod doktora. Vaj ga prigleda i kaže Muji da je bolest ozbiljna i da mu nema lika no da mora umrt. Nato ga Mujo zamoli da u papire napiše daj umro od side. Doktoru ni bilo jasno pa ga upita. Nato će njem Mujo: bolje da umrem ko jebač a ne ko seronja.

Ako se već mora umrt onda umri muški nedignitog kurca.

U voj jebačine žena ni imala toliko sreće ko ve dvi Ruskinje. U Engleskoj je čojk jebavo svoju ženu a ona nako uspalita poviče ime jednog drugog ne svog čojka. I čojk iz natkalsa kraj kreveta uzme pištolj i ubije ju. Eto i ona je umrla na kurcu al ni od jebačine. Potlja je njezin čojk dozno da se ona već jebavala sa njegovim prijateljem čije je ime uzočas i povikala. Eto kake su ti žene. Šta na um to na drum. Daj šućela lipo bi se izjabala a potlja je mogla otić vom drugom i šnjim se izjebat. A vako nek sad leži u ladnoj zemlji.

Zato drage žene jabitese s kim oćete al jezik zazube.

Živi vi men i veseli bili




20.02.2009., petak

ŠTAŠ JEBAVAT ŽENU KAD IMAŠ KRAVU, KONJA, KLUPU IL SEMAFOR

E svitu moj lipi i dobri već sam vam reko da u vo vrime moje bagavosti sam ležim na otomanu i čitam kojekake budalaštine. Ta pročitam i šta pametnijeg al nit sam ja kaki veliki čitač nit ja razumijem ozbilje stvari a bome njašta ozbiljnog slabo i zabardam. Ako se radi o jebačine i o ženama onda to sve zabardam. Zar to ni čudo.

Tako eto pročitam danas toliko kojekaki gluposti o jebačine da nemogu doć ksebi.

Kaže tamo njaki Španolac ima 53 godine i dosad je izjebo 400 krava jer kako je reko policiji on nevolji žene i kurac mu se diže sam na krave.

Njaki Amerikanac od 40 godina je jebo seniju. A sad vi neznate štaj senija. Senija il trpeza il astal je stol. Eto on je jebo njaku metalnu seniju na njekom parkiralištu jer je u sredine imala rupu u koju se gurne na velika ambrela proti sunca. A štaj još najgore on ima troj đece.

Njaki jebeni Kinez je tio izjabat klupu u parku al ga je cura dobrano zajebala. Gurnijo je on kurac izmed ni pritki al ga više ni mogo izvadit. Došlaj prva pomoć pa su se mučili i mučili al su na kraju morali i jebača i curu zajedno metnit u prvu pomoć i odvest u bolnicu gesu doktori njekoliko sati mrdali dok su ga oslobodili vog ljubavnog zagrljaja.

Onda ope njakog Poljaka u Amerike policija uvatila kako kleči na obadva koljena i gura kurac u usisivač. Probo se opravdat tim da je čistijo gaće pa mu slučajno kurac ošo u civ. Rad tog je dobijo otkaz na poslu.

U Engleskoj su ope prolaznici vidli kako jedan čojk jebe konja. On je tuda šeto i vidijo konja kako pase. Nako sagetom mu junački kurac ni mogo odolit pa ga zguzi.

Sva sreća pa kod nas u selima nema semafora. Da sreća, jer i sa semaforima se svašta dešava. U Amerike a geće tako šta i bit no u toj tako naprednoj zemlje je policija uvatila čojka od 60 godina kako jebe semafor. Odveli su ga doma i tamo našli rpu slika kako jebe različite predmete. Eto u toj zbirke mu valda samo falijo semafor.

I sad vi meni lipo kažite jel to normalno.Žene se same jebu s kojekakim plastičnim kurcima il s ćukovima, muški ope jebu krave, konje, senije il semafore. Poludijo svit. Štaj čeljade siromašnije tim je normalnije. Sirotinji je jebačina najjeftinija i najmilija zanimacija. A još kad imaš dva kurca! Da dobro ste pročitali DVA KURCA.
Njaki Kubanac se rodijo s dva kurca i obadva su bila u redu. Mogo je jebavat s obadva. A bijo je pojebljive prirode. A kako i nebi. Čim bi vidijo žensko odma su mu bile pune gaće i udri. Kad je s jednim svršijo on je počeo s drugim. Blago njemu!

Živi vi meni i veseli bili



16.02.2009., ponedjeljak

TA JEBI JOSA KOG KURCA ČEKAŠ


A svitu moj lipi i dragi s vom đecom uvik njake brige. Kako sam vo bolestan i osudit ležat povas dan a po danu mi žena neda pizde nemam šta drugo no eto čitam novine i gleđem televiziju. I tako njeki dan pročitam no šta ste sigurno i vi svi čuli vidli i pročitali šta se desilo u Engleskoj s nim đečkom koji je sa 13 godina posto otac. U prvi doba sam pomislijo da to njeko zajebava da to ni istina jer nisam vjerovo da dite od 12 godina more napravit dite. Al eto izgleda da more. Eto šta vam je moderno dite. Al čudi me svedno da se ta đeca u tim godinama već prcaje. Ta ja jesam vraži al kad sam bijo 12 godina nisam činimise još ni drko a kamoli jebavo. Al eto živimo u novom pojebljivom vremenu.

Kad je moj Josa došo iz škole dam ja njem da to pročita. Počito on i nereče ništa. A ja ga onda pitam jel on već prco jer je dvi godine stariji od toga malog oca. Mogo sam ga tako pitat jer smo bili sami. Naj moj vrag je ošla svojoj matere na drugi kraj sela i znam da neće doć doma do pridveče jer se sa mamom mora izdivanit. Al vaj doba mi to baš dobro došlo da ja s mojim sinom podivanim nako pravo muški. Ni men Josa ništ nato odgovorijo no se malo u licu zacrljenijo. Onda sam se i ja malo trgo jer nisam smijo baš tako direktno med oči čarne. Onda sam počeo lipo smirito razgovor da vidim doklje je on došo. Nise on mene nikad moro bojat nikad ja njeg nisam udarijo. A ako njeki doba malo uzvičem to baš nikog u mojoj kuće puno ne zanima. I tako malo pomalo kaže men Josa da još ni prco al da drka. E oma meni bi lakše jer sam njeki dan čuo da u našem selu njeki momak od trijestišet godina počeo oko sebe kupit tako momčiće i da šnjima svašta radi. Lipo sam mu reko da to tako mora bit daj normalno da drka al da more već pomalo ne samo gledat ženske no i pipkat a kad se pruži prilika i pritisnit. Al pamet uglavu. Reko sam mu nedaj da te kaka navuče pa da bude malko tera veliko. Nisam ja njaki bogataš al nisam ni sirotinja i šta znaš koja bi mama il strina tila svoju divu udat u moju kuću. Radi šta oš al na vrime izvadi. Izdivanijo sam ja njem moje kojekake momačke zgode tako da vidi da ima posla sa iskusnim ocem. I oslobodijo se moj Josa ni više bijo crven u licu. I kaže on men da zato ima lika. Ako đevojka ne uzima pilule onda more on nabit kondom. Bilo me stid al moro sam ga pitat štaj to. Kad no kurton. Ajd da i ja od mog sina naučim nješta o jebačine. Baš smo se lipo izdivanili. Na kraju sam mu reko da me more pitat šta oće i to otvorito. Ja ću ga poučit jer mene moj dada nit je za te stvari pito nit sam ga ja smio pitat. Tako je to vrime bilo. Doduše ja sam sve to naučijo kod svinja od stariji momaka. A moj Josa nečuva svinje pa ako neće naučit od mene odkogće.

E svitu moj lipi baš mije drago šta sam s mojim sinom vako lipo divanijo. Al kad sam danas pročito da ni sigurno daj taj momčić otac tog đeteta jer da je mat u isto vrime spavala sa još nji sedam onda mi ni bilo svedno. Imam i ja kći i nedajbože da se to njoj desi. Al valda je to u tom naprednom svitu taki običaj. Kod nas tog nikad ni bilo pa čak ni u Babinoj Grede premda su kako njeki kažu oni jako pojebljivi i ne gledaje ko kog jebe. Al daj va diva sa 15 godina prava radodajka to baš ni uredu.Ja mislim daće sad tu svu đecu morat skupit i isprigledat da se vidi koj otac. Đeci ja i nezamirljam al kaki su to otac i mat. Al eto ope moram kast to je valda tako u toj Evropi u koju nas guraje. Men je dobro i brez Evrope. Imam ja i o tome šta kazat al neću sad. Nek vaj doba ostane na voj velikoj đečoj jebačine.

Živi vi men i veseli bili

12.02.2009., četvrtak

KAKI PALAC TAKI KURAC

E pa svitu moj lipi i dragi ako ja u vo moje bagavo vrime ne poludim onda neću nikad. Noga mi je u gipsu pa nisam kaderan ni za kurac. Doduše prcat mogu jer sam našo pozu koja mi odgovara. Al priko cilog dana samo ležim i čitam kojekave budalaštine jer nemogu prcat i po noći i po danu. Ta mogobi ja šta se mene tiče al naj moj vrag neda. Kaže da joj dosta po noći. A ja kakisam dobar uvik slušam ženu.

Čitam eto malo prije da se po formi palca i prstiju na ruke more pripopznat veličina i forma kurca. Kažu ti njaki stručnjaci. Jebeš stručnjake koji nemaje pametnijeg posla no se bave palcem i kurcem. Evo vidite šta oni kažu.

Forma palca se poklapa s formom kurca kažu oni. Sad doduše neznam jesul ti stručnjaci muški il žene. Kada se radi o palcu koji je na početku širok a šta dalje sve uži onda je većinom taki i kurac koji svršava s malo manjim glavićem al će mu trup bit poprilike širok. Glavić će bit širok ako je palac na ruki prema vrhu malo širi. Ta kod nas seljaka je svaki prst na vru širi i to od teškog posla. Po tim stručnjacima bi moralo značit da nam je onda svima glavić malo manji. Jest kurac. Kad prid vama bude muško s dugačkim i debljim palčevima, koji se na vru suze onda ćete u njegovim gaćama nać poprilike velik i širok kurac s manjim glavićem. Ako je forma palca uska a na vru blizu nokta jače širi onda će i glavić bit jače širi od cilog kurca. Muški koji imaju lip i skoro ženski oblik palčeva imaje i jako lipu formu kurca. Al nikako mi ni jasno po čem se određuje ljepota kurca. Njeko volji da mu je ravan ko svića, njeko daj malo zavrnit. Koliko ljudi toliko i kuraca. Važnoj daj on dug debeo. Kada su prsti malčice zakriviti nemojte se iznenadit ako i njegov kurac bude blago naget.

Dužina

Kako bi procinile dužinu kurca morate uzet u obzir cili dlan. Al pazite, ako su prsti u usporedbi s cilim dlanom prilično dugački to ne znači da će dužina kurca bit isto tako dugačka. Dužinu dokazuje sam dužina palca koju uspoređujete s dužinom ostalih prstiju u usporedbi s dlanom. Dakle ako ste jedna od onih koje kvalitetu stavljaju rame uz rame s kvanitetom, sad ćete muškarca svojih snova lako pronaći već na prvoj jebačini.

Širina

Na isti način morete razaznati i širinu kurca. Pri tom isto uzimajte u obzir dlan i ostale prste. Procjene širine kurca na temelju palčeva uvik su stopostotne ako je vaš pogled dovoljno precizan. Ta ko ima toliko vremena ogledat kurac sa svi strana. Kad ga baja izvadi iz gaća on je već sprema za posol i nema se vremena za kojekake priglede. Kada gledate širinu palca ne gleđite samo od sredine već sve od početka do vra prsta. Naravno, govorimo o gledanju vanjske strane palca a ne unutrašnje, prilikom čega ruku nagnete tako da gledate direktno u palac.

Eto žene drage dosta vam je teorije. Sad lipo to šta se naučile isprobajte u praksi i kažite mi jesuli ti stručnjaci u pravu. Jestel potom našli kurac svog života. Znam dabi vi sad voljeli da vam kažem kaki je moj i dal odgovara voj nauki. Moja žena kaže daj dobar. A akoj njoj dobar onda je u redu jer netreba men no njoj.

Živi vi meni i veseli bili


10.02.2009., utorak

OĐE I KURAC I JAJCA

Lipi moj dragi svitu znam i ja ko i vi daj vaj svit poludijo. Svakake se stvare dešavaju al vo šta sam danas pročito još čuo nisam. Prije njekoliko godina u Kostrču u Bosnoj je udovica svom jebaču britvom odrezala kurac jer joj je stalno obećavo da ću ju ženit a on ni. I kad su lipo legli i on odoštrijo alat ona ispod jastuka izvadi britvu i odsiče mu kurac. Osto je on živ al bolje bi mu bilo daj umro jer štaće brez kurca.

Vo šta sam danas pročito je još gore. Ma jest. Eto viđećete.

Ljubomorna žena je jednostavno zapalila muževe genitalije dok je spavao.

Nedavni događaj u Australiji je bez dvojbe mnoge odvratio od varanja, jer je upravo zahvaljujući strastvenom skoku preko plota australac Satish Narayan iz Unleya ostao bez svojih genitalija. Kad je njegova 44-godišnja žena Rajini saznala za njegovu tajnu aferu, mješavina bijesa i ljubomore joj je zaslijepila razum. Svoju ljubavnicu je Satish jako volio i više puta je grlio, što je dodatno razbjesnilo razjarenu ženu. "Ja sam vrlo ljubomorna žena i njegov penis mora pripadati samo meni. Time što sam mu ga zapalila htjela sam postići da njegov penis bude zaista samo moj," pojasnila je ljutita Australka. Dok je Satish spavao, žena mu je polila međunožje upaljenim pićem i osvetnički zapalila svog muža. Satish je od boli na kraju skočio i prevrnuo staklenku spomenutog zapaljenog pića zbog čega se plamen u kući dodatno pojačao i uzrokovao milijunsku štetu. Teške tjelesne ozljede su uzrokovale njegovu smrt.


I sad se ti usudi otić u štetu. Nesmeš više nijednoj vjerovat. Oko tebe sve mile lale dok joj je lipo al kad se šnje skineš onda kote jebe. Zato momci pamet uglavu!

Živi vi men i veseli bili i s kurcem umrli

05.02.2009., četvrtak

JEBISE NARODE

E pa svitu moj lipi i dragi kad je nječega puno ondaj puno pa makar se radilo i o jebačini. U današnjem Glasu Slavonije sam pročito vo. Mi Šokci ta svi Slavonci su doduše oduvik voljeli prcat to nam je u krvi al na vaki način ne. Dobro se sjećam savjeta mog druga koji me je učijo tim jebenim stvarma. Ni slatko ako ti žensko pitaš oćel ti dat i ona oma pristane. Naša muška dužnost je svako žensko pitat a ona kako oće dat il nedat. Slatkoj kad se ti moraš dobro namučit doka dobiješ pizde. A zar i ni. Danas se to eto nudi kapom i šakom. I kakaj to sad slast ja neznam.

“Ozbiljna gospođa punije građe traži veselog debljeg muškarca za ludu zabavu uz narodnu muziku”, samo je jedan od oglasa u “Poznanstvima”, rubrici koja u većini oglasnika zauzima najveći prostor. Traži se i nudi sve što, i onima najperverznije mašte, može pasti na pamet, od istospolnih veza, seksa u troje ili četvero sve do analnog odnosa 18-godišnjih momaka sa 65-godišnjim gospođama uz upotrebu vibratora i lisičina.
Tako se “sisata dama želi potrošiti s nezasitnim muškarcem, a kako su prostor i higijena zagarantirani, ni kondom nije potreban”, stoji u oglasu.
Proćelavi muškarci mogu naći ženu koju dugačko muško čelo uspaljuje. Idealan kandidat je 45-godišnja Marinela, koja voli odijevati tangice i haltere, a traži zrelijeg proćelavog gospodina za avanturu.

Do ostvarenja maštarija preko oglasa u novinama pokušavaju doći i sugrađani u braku, a ne ustručavaju se naglasiti da su u vezi u kojoj seks baš i nije vatren. Dok neki koji su u vezi izlaz iz monotonije spavaće sobe traže zasebno, mnogo je parova koji u svoju postelju pozovu treću osobu, “spol nebitan, a biseksualne sklonosti poželjne”, ili par kako bi začinili strasti.

Korpulentne, mršave, visoke, niske, sisate, guzate, perverzne, normalne, studentice, bakice, mladi momci, visoke potpetice, čipka... pregledamo li oglase, čini se da se jednostavno mora naći nešto za svakoga, ali realnost je ipak nešto drugačija.
Naime, iza velike većine najsočnijih oglasa kriju se razne agencije koje u besplatnim oglasnicima vrebaju naivce. Za odgovor na oglas najčešće je potrebno nazvati na telefonski broj koji počinje sa 060 pa unijeti šifru oglasa, što dovoljno govori i o cijeni minute poziva.“

A šta vi kažete na vo?

02.02.2009., ponedjeljak

E MOJ JOSA JEBEMLITI MAJKU


Svitu moj dobri i lipi najprije vam moram kast da vo sad lajem mom sinu Josi. Njem smijem. Neće se potlja vog javit Orač i lajatmi kaki sam. Baš sam mislijo da ću u ve dane moje bolje moć nješta napisat al kurac. Vaj moj mandov je nješta drko po toj mašine i sjeboju do kraja. I eto rad tog se ja nisam mogo javit. Al daj bar prizno nebimi bilo krivo. Tio se ja njeku večer vama javit al neide. Vičem mog Josu da mi upali vaj kurac a on lipo dođe pa mrda vam pa tam i kaže mi da neide jer dasam ja nješta pokvarijo. Ta kako sam mogo pokvarit kad njekoliko dana tog kurca nisam ni vidijo. Al jesi i jesi.Silovitje ko njegova mat. I još mu mat njegova počela držat stranu. I kad sam se ja razgoropadijo i reko da ću tog vraga bacit i da mi više u kuće netraba ondaj Josa vidijo daj vrag odnijo šalu pa se malo popustijo. A kad sam mu opsovo mater i sunce ondaj u kuće nasto mir.

I eto jučer došo majstor i popravijo ga al dosad nisam mogo doć nared jer je Josa stalno vjesijo na njem. Već sam mu reko dabi bilo bolje da vjesi na kakoj đevojke a ne na tom kurcu. Njeki sam dan reko ženi da Josa nimalo ni na mene a ona pita rašta. Ja joj kažem da ne gleda za đevojkama a već bi moro. A ona ti men ubrk kaže pa fala Bogu pa ni na tebe. Zar bi se i on već sad moro počet kurvat. Nisam se tio svađat s tim mojim vragom al moraću ja Josu uzet malo bolje pod komandu pa da od njega napravim nješta.

Mene svitu moj lipi va moja bolesna noga malo popušća al još ni kako treba. Eto njekako ođem u štalu i odam po avlije al nisam za njekog velikog puta. I znate šta mi još njeki dan reče vaj moj vrag. Malo sam ja nju nješta podbo prigovorijo joj za nješta već i neznam zašta a ona se kobojage našla uvridita pa ćeti men fala Bogu da te Bog kaznijo pa nemoreš lajsat po selu. A suncati koda sam ja stalno odo po selu. Al znam ja kakoj ona mislila al ni smjela tako kazat da nebi dobila po cvola.

Zato ja jedva čekam da proodam i da iziđem iz ve jebene kuće i ođem nastan ge imam svoj mir a oni nek se doma jebu brez mene.

SVIMA VAMA MARIJAMA I MARIJANIMA ČESTITAM IMENDAN

Živi vi men i veseli bili

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.