Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samica

Marketing

KAKI PALAC TAKI KURAC

E pa svitu moj lipi i dragi ako ja u vo moje bagavo vrime ne poludim onda neću nikad. Noga mi je u gipsu pa nisam kaderan ni za kurac. Doduše prcat mogu jer sam našo pozu koja mi odgovara. Al priko cilog dana samo ležim i čitam kojekave budalaštine jer nemogu prcat i po noći i po danu. Ta mogobi ja šta se mene tiče al naj moj vrag neda. Kaže da joj dosta po noći. A ja kakisam dobar uvik slušam ženu.

Čitam eto malo prije da se po formi palca i prstiju na ruke more pripopznat veličina i forma kurca. Kažu ti njaki stručnjaci. Jebeš stručnjake koji nemaje pametnijeg posla no se bave palcem i kurcem. Evo vidite šta oni kažu.

Forma palca se poklapa s formom kurca kažu oni. Sad doduše neznam jesul ti stručnjaci muški il žene. Kada se radi o palcu koji je na početku širok a šta dalje sve uži onda je većinom taki i kurac koji svršava s malo manjim glavićem al će mu trup bit poprilike širok. Glavić će bit širok ako je palac na ruki prema vrhu malo širi. Ta kod nas seljaka je svaki prst na vru širi i to od teškog posla. Po tim stručnjacima bi moralo značit da nam je onda svima glavić malo manji. Jest kurac. Kad prid vama bude muško s dugačkim i debljim palčevima, koji se na vru suze onda ćete u njegovim gaćama nać poprilike velik i širok kurac s manjim glavićem. Ako je forma palca uska a na vru blizu nokta jače širi onda će i glavić bit jače širi od cilog kurca. Muški koji imaju lip i skoro ženski oblik palčeva imaje i jako lipu formu kurca. Al nikako mi ni jasno po čem se određuje ljepota kurca. Njeko volji da mu je ravan ko svića, njeko daj malo zavrnit. Koliko ljudi toliko i kuraca. Važnoj daj on dug debeo. Kada su prsti malčice zakriviti nemojte se iznenadit ako i njegov kurac bude blago naget.

Dužina

Kako bi procinile dužinu kurca morate uzet u obzir cili dlan. Al pazite, ako su prsti u usporedbi s cilim dlanom prilično dugački to ne znači da će dužina kurca bit isto tako dugačka. Dužinu dokazuje sam dužina palca koju uspoređujete s dužinom ostalih prstiju u usporedbi s dlanom. Dakle ako ste jedna od onih koje kvalitetu stavljaju rame uz rame s kvanitetom, sad ćete muškarca svojih snova lako pronaći već na prvoj jebačini.

Širina

Na isti način morete razaznati i širinu kurca. Pri tom isto uzimajte u obzir dlan i ostale prste. Procjene širine kurca na temelju palčeva uvik su stopostotne ako je vaš pogled dovoljno precizan. Ta ko ima toliko vremena ogledat kurac sa svi strana. Kad ga baja izvadi iz gaća on je već sprema za posol i nema se vremena za kojekake priglede. Kada gledate širinu palca ne gleđite samo od sredine već sve od početka do vra prsta. Naravno, govorimo o gledanju vanjske strane palca a ne unutrašnje, prilikom čega ruku nagnete tako da gledate direktno u palac.

Eto žene drage dosta vam je teorije. Sad lipo to šta se naučile isprobajte u praksi i kažite mi jesuli ti stručnjaci u pravu. Jestel potom našli kurac svog života. Znam dabi vi sad voljeli da vam kažem kaki je moj i dal odgovara voj nauki. Moja žena kaže daj dobar. A akoj njoj dobar onda je u redu jer netreba men no njoj.

Živi vi meni i veseli bili



Post je objavljen 12.02.2009. u 15:49 sati.