Šokac lola i bekrija

30.03.2009., ponedjeljak

JA SAM AGROSEKSUALAC

Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moj lipi svitu

ja zbiljam neznam kud ide vaj svit. Štagod čuješ sve jedno zlo veće od drugog. Ta neračunam u to nu skupu limuzinu koju je ADZ kupijo baji Ivi a ni nu štasije kupijo baja Milan. To ni nikako iznenađenje kad vidiš šta sve rade s nas. Mogu šta oće al neće doka oće.

Mene više sekira va današnja pobenavita mladež. To još krcavo počme krast, silovat i đecu pravit. Ajd to šta prave đecu je najmanje zlo jer obojma bar bude lipo. Al eto čitam jučer kakoj jedan muškarčić od sedam godina u Berlinu opljačko curu od 17 godina. Onaj trčala po parku a on ju udari i sruši i uzme joj mobitel. Al su priskočili ljudi koji su se tud zatekli i uvatili ga i držali doka ni došla policija.

Onda ope u Amerike je njaka curica od 14 godina svoje gole slike metnila u internet samo da ju vidi njezin momak. Ta kad je već tila da ju on vidi, rašta se prid njim ni raspremila i pokazala mu a ne da gleda civli svit. Eto kakoj onda čudo kad već u tim godinama ostaju kuljave. Za vas koji neznate šta ta rič znači: to znači trudne, u drugom stanju. Te momčiće zalude pa im se digne kita i izjebu i. I koj onda kriv?

A izgleda da današpnja đeca prije sazriju no štaj to bilo prije. Evo vidite vog malog:


Image Hosted by ImageShack.us


A kad Papa nješta kaže onda svi graknu na njeg ko guske. Ni on reko ništa lošo. Rekoje da ta mladež ako se već jebe tako mlada, nek onda i pazi. I sad su počeli sa njakom akcijom skupljanja kurtona za papu. Oće da mu skupe jedan milijon kurtona i da mu i pošalju. Ta jebitese vi s kurtonima i brez nji i onda kukajte kako je na svitu lošo. Jebitese al na vaš račun.

Eto zar nisu i kod nas ni cigani dobili dvojke. On je 16 a ona 14 godina. I neka onda đed tumači kakoj to njiova kultura. Jebeš ti taku kulturu ako to moramo plaćat mi svi. Za moju jebačinu ni nikad niko moro platit. Ako si u stanju jebavat onda moraš bit u stanju i plaćat. Sve me vo sekira. Al da znate damije žo nog malog Engleza koji je mislijo daj otac a potlja se pokazalo da ni on već njaki drugi. Ja mislim daj on kad je to čuo revo. A štaće dite. Morda je revo jer ga je cura varala s drugim? Sva sreća pa je naeak i nise prombo osvetit navjernoj curi.

Na žena iz Donjeg Miholjaca je gore prošla. Nju je čojk, jer je sumnjo daga vara sa mlađim od njega, najprije izubijo, onda ju izjebo a onda ju naćero da se jabava sa ćukovima. Ta da, s pravim ćukama. Naćero ju je da pizdu namaže sa margarinom pa doveo tri njiova ćuke. I doka su je ćuke jebavale ona mu je morala pušit A nito mu ni bilo dosta već je ošo po tog na kojeg je sumnjo da ju jebava, 17 godina mlađeg od sebe, i doveo ga svojoj kuće i naćero i jedno i drugo dase prid njim jebu. Al prije no štasu svršili došla je policija i prikinila tu jebačinu.

I šta sad da čojk kaže na to. More lako bit da je mrtvokur. Eto sad ope neznate štaj to. Kod nas se kaže daj njeko mrtvokur ako muse teško diže il nikako nediže. Ti taki su obično ljubomorni. A koimje kriv ako nemogu jebavat. Nek se pokriju po ušima i šute, nek duraje, a žena akoje mlađa nek si nađe jebača. Ta znam daće kast da to ni dobro. Nebi ni ja voljijo da se meni tako šta desi. Al vo štaj on napravijo je zbilja priko svake mjere.
Tolikosam sad uzrujan da večeras od jebačine neće bit ništa. Al idem ja sad u štalu naranit marvu paću morda isćerat ve misli iz ve moje lude glave i jedva čekat da se smrkne pa da moju snašu nataknem.

Živi vi men i veseli bili

27.03.2009., petak

JA I TREĆI DOBA PROODO

Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moj lipi svitu,

evo i ja proodo. Vo mi je sad treći doba u životu. Neznate. Prvi doba sam proodo kad sam bijo godinu dana. Drugi doba sam proodo sa šesnajst godina. Ope neznate. Kod nas je kaže daj momak proodo kad je prvi doba jebavo. Ja se tog još jako dobro sjećam. Kadmise bude dalo napisaću vam kako je to kod mene bilo. To se nikad zaboravit nemore. I eto sad sam prije nedilju dana skinijo gips i po treći put proodo. Sad već mogu poprilike i odat i pomalo radit. Ta i no našta ste već pomisliti. Da, mogu još bolje jebavat. I rad tog neću morat u zatvor.

Eto čitam sinoć daj njaki Amerikanac silovo usisivač i kaznili g sa 90 dana zatvora. Doka je čojk pro svoj auto uvuko je civ usisivača unutra pa mu se valda rupa svidila i on ju izjebe. Tako nješta more bit samo u Amerike.

A nisu samo Amerikanci ludi no i njiove žene. Čojk i žena su bili u svađi paj ona, dok je on spavo, metnila njem i sebi lisice jer je mislila daće šnjim divanit, jer neće moć pobjeć, i daće se pomirit. Al kad se čojk probudijo nije tio šnjom divanit i ona ga počela grist. Njekako je uspijo nazvat policiju, al je od ujeda ve lude svršijo u bolnice a ona u policiji.

Neznam jelse vaj Amerikanac u tu ludu nabrzinu zaljubijo. Njake engleske novine kažu daj muškom dosta 8,2 sekunde da se zaljubi. Ta netreba mu ni toliko ak je zagorijo il ak iz inata oće izjebat kako snašu il curu. Za jebačinu nemoraš bit zaljubit samo moraš imat volju i dobar alat.


Image Hosted by ImageShack.us


Nemora ti kurac bit 18 metera dugačak. Ta dostaj i 15 ako je živ i vrckav. Otkud sam došo na 18 metera? Ta evo vidite na voj slike. Jedan je momak iz Engleske na krovu kućerine svog oca nariso kurac dugačak 18 metera. Godinu dana to niko ni znao sve doka jedan pilot helikopterom ni prilito tu kuću i vidijo tu kurčinu.

Eto šta se radi po svitu. Kod nas je bolje. Mi radimo pametnije poslove. Eto zar ni naj momčić sa 16 godina curici od 13 godina napravijo dvojke. Dobroj, oni su Cigani, al šta to ima veze. Oni su naši Cigani. Ja sam to oma pokazo mom Jose jer on će za koji dan bit 16. Vidiš Josa štaj momak, kazo sam mu. A on ćeti men, pa nisam ja Ciganin. O jebemu mater. Ta znam da on neće ko taj. Rad tog sam već smislijo da mu na našem stanu priredim sve pa dami sin prooda. Al kad to bude znaćete.

Živi vi men i veseli bili


24.03.2009., utorak

TVRDIM KURCEM PO TVRDOM BETONU


Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moj lipi svitu,

evo rišijo se ja gipsa u prošli petak. Sad već polako idem u štalu a vježbam i druge poslove u noćnoj smjene. Svaki dan sve bolje. Sva sreća pa još ni pravo proljeće, jerbi moro ić na njivu tako da ću taman kad zato bude vrime ope bit naj stari i na njive i u krevetu.

Jestel vi vidili, svitu moj, kako mene naruži na „čista slavonka“. Jesm li ja kad reko da ima toravi Slavonaca i Slavonki. Za vas koji neznate šta znači toravo evo kašću po gospocki: ta znači prljavo. Ona kaže daj čista. Ta more se bit čist iznapolja a kakoj unutra to se nevidi. Kod nas se kaže iznapolja huj, iznutra fuj. Onaj valda njaka gospoja, a gospodu ja baš puno ne voljim. Nedaj Bože da ju mrzim. Nijednu ja ženu ne mrzim. A šta ona nevolji seljačine, kako me prozva, toj njezin problem. Ta ko mora njekog voljit. Voljim noga kog oću.

Nego znaš ti šta, fina „čista slavonko“. Akosi već toliko poštena i fina, rašta nisi ostavila mogućnost da se ja teb mogu javit. Eto na tom si ispitu propala, pokazala si kaka si. Lakoj njekog naružit i vriđat, al onda budi čojk pa dapusti da taj more odgovorit. Neću više o tebi jer ti to nisi zavridila. Akoti smeta moje preseravanje onda nemoraš čitat i fertik. Nikad ja žensko nisma moljijo pa neću ni tebe. Kažeš da voljiš sve štaj slavonsko. Voljiš ti bulju. Sviraš kurcu ćućuriš.

Ajmo mi dalje da vidite rašta sam metnijo taki naslov. Pročito sam danas u jednim novinama vo:

Australac Steven Bartley sa svojom je ženom imao vrlo otvorene seksualne odnose, pri čemu su im se u krevetu često pridružili brojni muškarci. Njegova je supruga očito bila nezasitna u spolnosti, jer si je voljela priuštiti i po tri muškarca istovremeno. Tako je bilo i ovom prilikom, kada su u jednom baru priredili divlju osmosatnu alkoholnu zabavu, našli dvojicu nepoznatih muškaraca i odveli ih u svoj stan. Budući da je Bartley bio previše pijan i omamljen otišao je spavati, a obojica su se muškaraca u međuvremenu prihvatila njegove žene. Jedan od njih ih je na početku samo gledao, a drugom je Bartleyjeva žena već počela izvoditi vrući oralni seks.
Kada se događanju htio pridružiti i drugi muškarac, Bartleyjevu je ženu prošla želja za seksom i htjela je sve skupa prekinuti. Probudila je muža, koji je zahtijevao da obojica muškaraca odu i da se zabava prekine. Dok je jedan od njih bez prigovora napustio stan, onaj koji je bio snažno uzbuđen zbog oraalnog seksa počeo se odupirati i zahtijevati da poseksa Bartleyjevu ženu. Počela je snažna i glasna svađa, za vrijeme koje je nezadovoljeni muškarac još uvijek pokazivao nabrekli penis, a Bartley ga je na kraju izbacio kroz balkonska vrata svog oko pet metara visokog stana. Budući da je glavom udario u beton, zaradio je ozbiljne povrede lubanje, a Bartley je optužen za pokušaj ubojstva i uzrokovanje ozbiljnog čina nasilja.“

I koje sad kriv? Koje sve to počeo? Žena! Al neću više ništa divanit dame ope ne napade kaka čista slavonka, gospoja, kojabi sigurno bila sretna da ju pošteno izremunda seljačina.

Živi vi men i veseli bili

18.03.2009., srijeda

SELJAK MORE DUBOKO DA ORE

Image Hosted by ImageShack.us


E svitu moj lipi i dragi i mom je izležavanju došo kraj. Sutra idem skidat gips. Ta znate štamije najviše dozlogrdilo? Cilu me zimu jebe moja žena. Već sam poželjijo prave jebačine da ja budem gazda. Vako se ja jadan izvrnem na leđa odoštrim kurac a ona dođe i sjedne. Jebeš to. To je eto prva pomoć, jer kurcu je svage bolje no u gaća.

Čitam njeki dan kako raste broj neoženiti momaka. To je zbiljam kod nas veliki problem i to već u svakom selu ne samo u Šamcu. Neće cure bit snaše no gospoje. Oće one u grad jeboji grad, jeblo i gospodstvo. Svaka čast nim školovanim al i ve koje su jedva svršile osam razreda neće ić u štalu. Odu u grad i tamo budu koječije sluge. Dasu ostale doma mogle su bit gazdarice. Al eto kad volje grad nek im bude. Al gledam ja take gospoje koje malo malo pa dođu u selo i natovare pun auto rane, jer u gradu se sve mora kupit a novaca toliko nema. Jeboji otac ludi. Doma im otac i mat bacaje a oni gladuju. Neka. Koji jebe. I kako onda njiovi ljudi, ta muževi, mogu bit dobri jebači. Nema od te jebačine ništa. Gese dobro jede i pije tod se i dobro jebe. Ne kaže džaba na pjesme „Seljak more duboko da ore“. Takoj! Oš uvečer oš zornjaka. Kadgod oš. Ja mislim daće njima doć iz guzice u glavu, al će im bit kasno.

Kažu novine da su češke vlasti uštrojile 94 čojka rad silovanja. Njiov zakon do dopušća. Kaže jedan kom su odrezali jajca, da je to ko kad iz traktora ispustiš naftu. Moš ti drkat po traktoru al zapalit ga neš.
Jebeno je to ljudi moji. Tio bi jebat al nemoš i to tako cili život. Nemoš čak ni drkat. Nedaj Bože!

I dok jednima režu jajca drugi već sa 18 godina troše ne jebačke pilule, vijagru i to u Bosnoj. Bosanci se uvik kurče kakosu veliki jebači, kako imaje velike kurce a eto njiove novine pišu da im treba sve više taki pilula. Nemore im pomoć ni na muška voda. Ta gebi momak od 18 godina trebo pilule da mu se digne kurac! Ja sam davno prošo 18 al meni se diže kadgod oću i to brez ikaki pilula. A te iste bosanske novine pišu kako je njekoliko njiovi političara rad ti pilula svršilo u bolnice jer im srce ošlo u kurac.

Ko ni za jebačinu nek onda i ne proba. Mi seljaci moremo, oćemo i imamo sčim. Rad tog i pjevamo

Jebe mi se ja živim ko ćuko,
samo gledam ge bi ga zavuk'o.

Mi seljaci puno radimo i na njive i u štale al i u krevetu. Al rad tog imamo šta jesti i jebati šta se nestidimo kazat ni u pjesme:

Imam ženu imam i prasicu,
imam klati imam i jebati.

Pa dok ide ide. A kad dođe kraj onda ćemo još jedanput lipo otpjevat

Kada umrem pokrijte me čičkom
da mi kurac ne žali za pičkom.

Živi vi men i veseli bili

12.03.2009., četvrtak

PALAC IL SLAMKA

A pa svito moj lipi i dobri kažite vi meni zar vaj svit ni poludijo? Ne samo dase svaki čas desi da njeko njekog ubije, pa pokrade banku, poštu, nječe kulinove i kobasice, no i da siluju. Ta zar se kaku ženu mora silovat? Ja mislim da nemora. Nemojte žene sad oma graknit i mišljet da svaka žena oma oće. Ja to nisam reko.Naša je muška dužnost lipo pitat oćel nam dat a ona kako oće. Ako muško ni u stanju nać pizde brez sile onda bi trebalo njega jebat.

E, al sčim? Pa valda s kurcem. I eto sadsmo kod važne stvari. Kurac. O tome jel kurac velik il mali divanise nasva usta, da ne kaže puna usta kurca. Nječi je velik. Jasam vidijo svojim očima daje Đurin 37 centima. Al malo je Đuro prco. Ritko koja mu je dala kadje vidila štamu med nogama visi. Oženijo se nikad ni. Eto onda to znači da veliki kurac ni nikaka sreća. Mogo ga je jedino pokazivat u cirkusu. Dasu tako kurati ljudi na glasu je istina. Al jebeš ti glas kad moraš cili život drkat.

Jedan mladi doktor radijo u bolnice pa je svaki dan ponijo po koji dio ljudskog tila doma da proučava. Kad je tako jedanput išo kraj tog bazena u kojem plivaju mrtvaci vidi u jednog veliki kurac. I odsiče on njega, umota u novine i ponese doma. Kadje došo doma ođe naprije oprat ruke a njegova žena, znatiželjna ko i svaka žena, pogleđe u njegovu tašnu šta joj je donijo. Kad on odmota i ugleda taj veliki kurac kaže: Vidi, umro Pero!

A štaćemo sad s malim kurčevima? Doduše bolje je imat kurac dva cemtimetra, nego sprovod dva kilometra. Al s tako malim nit smo zadovoljni mi muški a o ženama da i ne divanim. Neću se ja sad upušćat u diskusije koliki bi kurac moro bit. Mi se koji nismo tako kurati znamo podjebavat sami sasobom i kazat da ni važno koliki je nego jel vridan, vrckav. Pripovido mi moj drug baja Faba iz Divoševaca kakoj u njegovom selu jedan taki kuranja, Mata, jebavo jednu snašu. I jedanput se u birtije našo taj jebač Mata i čojk te snaše Ilja, koji ni imo tako velik kurac, u istom društvu. I tako potlja vrag zna koliko pića počeli oni divan o kurvanju. I sad počeo Ilja o jebačine, kadli će Mata njem: Tibi jebavo al sčim? Sčim ćeš? Nato će njem Ilja: Prombaj Mata u nos gurnit palac a probaj gurnit slamku. Šta će više zagolicat?

Vo je istina štaj Ilja reko. Al eto njekima kurac ni nikad dosta dugačak. Rad taki budala su pametni ljudi izmislili njekog vraga, njeko pomagalo. Čojk ga svaki dan mora nosit 4 do 9 sati u razdoblju 4 do 9 mjeseci i u 97,5 posto slučajeva njegov se kurac poveća za 3-4 centimetra. Eto tako tvrde ti majstori. Al kako nema džabe ni kod stare babe, i vo treba platiti. Eto ta sprava košta samo 1670 kuna. Pa eto ko ima novaca i mali kurac al i kratku pamet, nek kupi.

Sad svitu moj moram pofaljit mog Josu. Čito je on šta sam ja dosad piso pa me pita rašta nemećem zareze, upitnik, uskličnik. I šta sam mogu no mu kast da ja to tako nisam učijo. Ta jesam. Išo sam ja u škulu osam godina. Nisam tupav al sam uvik moro doma radit i ritko kad sam učijo pa eto to nisam ni zabardo. I sad meni moj Josa pomeće te vraze, popravi štivo. Kurči se on jer misli daj učitelj svog dade. Al neka, moj je.

Živi vi men i veseli bili




09.03.2009., ponedjeljak

DAN ZA KITE

Dragi moj lipi svitu fala Bogu paj prošo taj dan kad se ženama podiljilo na milijone kita. Koda i toliko imamo. Doduše njeko je do veliku a njeko malu. Ko kaku ima.

Kobi reko daj taj dan u Rvackoj toliko važan da cili dan o njem brunda i radijo i televizija. Jasam mislijo daj on bijo važan doka smo bili crljeni drugovi komunisti. Al pusto. Jučer se o tome više divanilo no za čitavo vrime bivše države. Gleđem na televizije reklamu u kojoj se žene toliko falji daj to priko svake mjere. Kaže da njia ima više od nas muški. Pa mora i bit više kad nas toliko sekiraje i prije reda sarane i onda kobojage za nama revu. Kurac im je jako žo. Do groblja a joj moj a od groblja koje moj. E koji nji nezna skupo bije platijo.

Stalno kukaje kako nisu ravnopravne. Eto neću ja divanit o tuđoj kući no o mojoj vlastitoj. Ma je žena ravnopravna. Ide u štalu, u vrtol, upreza konje, vozi il tovari vozove, smije izvadit rakije i donit mi za trpezu. Eto baš sve ko i ja. A smije radit i više od mene jer ja joj ne branim. Ta gebi mi Šokci dozvolili da nam žene nebude ravnopravne.Ta makar šta.

Oće te nove rvacke drugarice u politiku. Isprid katedrale se mišaje i u crkvene poslove. One misle da su toliko pametne i da svage moraje nama muškima pokazat kako se treba ne samo radit no i politiku vodit. Eno imamo taki njekoliko primjera u vlade i u saboru. Ako je to to onda jebeš to.

Ta ko kaže dasam ja proti tog da žene idu u politiku. Taman posla. Al evo vi njekoliko koje su već u politike zabraniše nam pušenje. A rašta seb nisu zabranili. One smiju i dalje pušit. I to biraje šta deblje da im jedva uniđe u usta i šta duže da im more izmasirat mandule pa da im oče iskaču. Al eto one to volje i mi im nebranimo. Mibi svakoj dali. Al nemojte tražit od nas prekoviše. Nemojte tražit i kurac i jajca. I mi od vas kad nam se potrefi da moramo tražit jer vi ste i tud brže neišćemo sve. Mi se zadovoljimo sa pizdom a ako nećete nećemo vas cmokat i po sisa dirat. Ta mismo tako skromna čeljad.

Jabi voljijo da žene šta više idu u politiku i da vladaje državom. Joj štabi to bilo lipo. Mogli bi jebat i državu i vlast.

Živi vi men i veseli bili




04.03.2009., srijeda

DUGO NAS JEBU A NIKAKO DA SVRŠE


E pa svitu moj lipi i dragi toliko sam rđav dabi mogo pucat ko naj zaštitar u Brodu. Ta uzočas pročita danas kakoj taj vrag Tomson kupijo stan od 500 kvadrata u Zagrebu za 11,5 milijona kuna. Jebo ga naj koga sluša. Sadbi taj njegov novi stan morali doć blagosovit biskupi Jezerinac i Barišić jer oni do njega jako drži. A kadbi svi popovi ćeli doć nebi ni stali u taj toliki stan. Jebo i nji Tomson i njegova pjesma. Rad njeg se toliko ljudi našlo u kojekakim zajebancijama a on kobojage veliki Rvat, vuče i zanos pjeva kojekake pjesme i bere lovu a ko vas ovce koje ga virno pratite jebe šta nemate šta jest. Tako im i treba. Nikad fala Bogu nisam volijo ni njega ni njegovu pjesmu.

Sadbi valda moro pofaljit ADZ jer oće snizit plaće narodnim poslanicima za 10 posto. Hegrang oće da mu već od travnja skinu plaću. Oću i kurac faljit. Ta kako i ni stid. Lakoj se njima odreć 10 posto od velike plaće. I ope i svim murifetlukom vuku narod zanos. Mene neće. Mogu me povuć za kurac ako im dam. Idu izbori pa se oće dokopat načelnički mjesta. Ako ste blesavi onda glasajte za njia. Al nemojte se onda bunit kakovam je teško. Ko onda i vas jebe.

Neću više o njima, koji jebe. Ajmo mi koju podivanit o pravoj jebačine jer voj u kojoj nas jebu naši političari nikad kraja. A zar ni najljepše svršit.

Pročito sam i pametni riči a ne samo ve od koji se čojku nediže kurac no samo trbu. Kaže njaka pametna žena iz Amerike daj za jebačinu najbolji bili luk i to i za muške i za ženske jer im raste volja. Rad tog sam smislijo da sad ženu naćeram da se najede ne kobasice nego prisnog bilog luka pa da vidimo kako će bit noć. Znam daće smrđet al ja ju neću ljubit. Men netreba jabi svaki dan i brez bilog luka al morda mi žena poludi. Joj čim nato pomislim oma mi se diže tlak. Sad je men jasno rašta smo mi Šokci uzimu tako dobri jebači. Jedemo puno kobasica a u njima je bili luk. Doduše i ne radimo puno i popijemo i pokoju rakijicu pa ožeži.

Das je policija uvatila u troj mladog svita jer dasu pljačkali. Jedan je momak 23 jedan 18 godina a šef im je bila cura od 20 godina. Kažu dasu opljačkali priko 200 iljada kuna. Ta zar im ni bilo bolje da su se lipo prcali. Zato im nebi trebala nijedna kuna a bili bi veseli i zadovoljni. Ta dva mandova su izgleda kriva. Kako oni sebi mogu dozvolit da im šef bude ženska. Sad nek lipo sjede u ćuzi i drkaje kad nisu znali jebavat. Naj momčić od 15 godina je bolji od nji. On je deset godina stariju curu od sebe naćero da mu puši. Ko oće bit majstor taj mora rano počet vježbat.

Nemogu više pisat lipi moj svitu jer mi bili luk nikako ne ide iz glavurde. A i u gaća se nješta miškolji. Ja mislim daće bit jebačka noć.

Živi vi men i veseli bili




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.