Jakuševački zahtjevi...

24.08.2012.

Volim ja kad Bandić obeća nešto što on ne odlučuje. He he.. stara koka taj Bandić.

Da, priznajem da nije lijepo stanovati u blizini jednog smetlišta milijunskog grada. Doduše - stvarno ne znam da smetlište nema uporabnu dozvolu jer - koliko je Rudarka svojedobno slušala o smetlištima na jednom međunarodnom skupu u Engleskoj, gdje je naravno zalutala - naše je smetlište fino uređeno. E da, vrh mora biti otvoren (gdje se ubacuje smeće) , a sve ostalo - nepropusni slojevi, zatrpavanje zemljom i sl. više - manje u redu. Koliko se sjećam kad je bila priča o spalionici - svi su sa gnušanje odbili. Hm.

I sad se vraćamo na staro - svi bi u ovoj Hrvatskoj struju, vodu, plin, turiste, mir, tišinu i - hrpu para. nono

E sad, pošto je Bandić nonšalantno obećao pare (tzv. ekološku rentu) - što bi zapravo morala biti odšteta ne za onečišćen zrak već za smanjenje vrijednosti nekretnina u blizini takvih mjesta kao što su smetlišta - to je u redu. S tim se slažem.

Za onu priču o legalizaciji svih kuć(erin)a, pa samim time i dobivanje te famozne rente - tu se već ne slažem. Ispat će da su ljudi gradili kuće, bez obzira što im je pod prozorom smrdilo, a sad je frka jer ne žele živjeti na takvom mjestu. To je kontradiktorno.

I ono famozno obećanje ili zahtjev stanovnika da im, nakon svih tih novaca i besplatnih građevinskih dozvola još bi i prodavali domaće piceke i svinje. E bome - ne bi. Ja baš ne bih jela takvog piceka, jaja ili mrkvu (kakti domaću). Jebite se Jakuševčani. Mislim da previše tražite. Budite sretni što Rudarka s vama ne pregovara. burninmad

Haug. (ovo je post u PMS-u)

<< Arhiva >>