Političarke i moda...

09.03.2010.

Pošto su se smirile strasti s poljoprivrednicima, štrajkašima glašu (jebiga, nemamo rudare da i oni štrajkaju, ehh) i ostalima, mogu malo pisati i o nekim "laganijim" temama.

Na primjer - odjeći naših političarki (o političarima ne bih - tak i tak nose neke totalno bljak kravate i košulje, no očito je da je tamno plava izašla iz mode, a polako i ona roza - koju su nosili samo najsmjeliji - mlađi - frajeri, a o glupoj fori SDP-ovih predstavnika s crvenim kravatama ne želim trošiti riječi). rolleyes

Anyway, na početku ću reći kako očekujem da nam Prva dama Josipović i Prime Ministar(ka) Kosorica budu obučene kako dolikuje - s ukusom i stilom (tj. štihom nekog finog stilista, a ne onih nakarada što nas zasipavaju po žutoj štampi).

Naravno da se nije gledalo kako se oblači Milka Mesić (u onoj teškoj svili boje starog zlata što joj je bila tako draga) kad je žena bila totalno "prozirna" i valjda su je samo silom dotjerali na ona najvažnija zbivanja (kada dolazi neki predsjednik sa suprugom protokol nalaže da supruga predsjednika "zabavlja" gospođu)...

Gospođa Josipović (i Mala - to je SPD pokušao prodati Obama i ostali američki političari foru - cela family na okupu) je do sad bila dobro obučena. S naglaskom na domaću modnu kuću - što je veliki plus u mojim očima (a i ostali su po ženskim časopisima hvalili izbor), pa ćemo vidjeti kako će dalje ići. Njezin primjer prokazuje kako se i žena middle age oblina može lijepo obući. Bravo!

Ne mogu se sada sjetiti odjeće naše premijerke dok je bila samo ministrica, ali znam da je njezina frizura (zapravo je to takva vrsta kose), sramežljiva niska bisera i tamna (crna) odjeća uvijek bila jednostavna, što i ja preferiram.

Naravno da sada, kada se svako malo druži, pozdravlja, prima, sastanči i kad ju snimaju svaki dan mora drugačije izgledati - tj. sada se tu radi o cijeloj figuri, a ne samo od struka na više. Ja nisam osoba koja bi sada mogla prepoznati neku skupu marku, no predpostavljam da bi ju već zlobnici "skinuli" u javnost, pa predpostavljam da se isto radi o domaćim krojačima.

I onaj kratki baloner mi je super. I biseri. I sitne naušnice. thumbup

Ne znam na koju foru su joj objesili one broševe, ali i to je zgodna fora. Pretpostavljam da je sve počelo kao zeka, a sad se i Kosorica hvata za broš kao poruku. No da... nut

Svaka prava žena mora imati neki "hobi" za što se ljudi mogu uhvatiti, pa ako je to mali skromni broš kao znak pažnje u obliku poklona - zašto ne.. cerek

Ostale političarke? Ima ih koma (vidjela nekoliko puta uživo Petirku i svaki put je bila u tako loše odabranoj odjeći da je to žalosno), ima ih ukusno obućenih.

My favorite je definitivno gđa. bivša ministrica pravosuđa. Ne veli se slučajno da su Dalmoši naj u tom osjećaju za modu!

<< Arhiva >>