Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    odlican post u rudarka stilu :). slazem se uglavnom. kosorica fora s brosevima je valjda preuzeta od madleine albrigth. meni se jaca prije nije bog zna kaj dobro oblacila a sjecam se da je pusicka bila uglavnom ukusno odjevena.

    avatar

    09.03.2010. (21:34)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ja osobno mislim da bi posao predsjednika države i predsjednika vlade trebao biti prvenstveno profesionalan, a nikako s primjesama privatnosti. Predstavljati suprugu predsjednika kao prvu damu ove države je smiješno. Pa nitko nije birao prvu damu zemlje, već se birao predsjednik. Stoga nema apsolutno nikakvog opravdanja za svu tu pompu oko predsjedničke obitelji. Ovo nije i nikad neće biti Amerika. Stoga držim primjerenijim i skromnijim ponašanje Mesićeve obitelji. Njegova prva dama je točno ono što bih ja očekivala od prve dame - samozatajnost. Žena obrazovana, pametna, samozatajna, fina, pristojna, nenametljiva... takvom sam ja vidjela Milku Mesić i teško da će je bilo tko drugi moći zasjeniti u mojim očima. Isto tako mi je upravo smiješno kad u novinama pišu kakvu je odjeću imala premijerka, ili kakav je broš stavila na sebe. Pa kakve veze ima broš ili bilo što drugo na njoj s njenim poslom, za koji ju plaćamo?! Meni je važno što ona čini za ovaj narod, a čini onoliko, koliko nitko prije nje, a vjerojatno niti nitko nakon nje, neće učiniti. Ona ima petlje za čišćenje nagomilanog smeća i onog dana kad više ne bude premijerka, Hrvatska će se vratiti u isti onaj glib iz kojeg je premijerka uspješno izvlači. Jer ne postoje dvije Jadranke Kosor. Što se tiče odjeće, dovoljno je da je premijerka uredno i čisto obučena, popeglana i da nije vulgarna u odijevanju. Sve ostalo ima prolaz i ne vidim razloga niti da bismo mi porezni obveznici morali izdvajati novac za stiliste, niti da bismo trebali tjerati premijerku da troši svoju plaću za stiliste, zato da bi podilazili novinarima i žutom tisku.

    avatar

    09.03.2010. (22:20)    -   -   -   -  

  • korisnik

    @LionQ: "Ona ima petlje za čišćenje nagomilanog smeća i onog dana kad više ne bude premijerka, Hrvatska će se vratiti u isti onaj glib iz kojeg je premijerka uspješno izvlači."- ne znam u kojoj si ti državi živjela od 1990., ali tvoja je mila premijerka je sudjelovala u gomilanju tog istog smeća koje sada toliko zdušno čisti.
    "Meni je važno što ona čini za ovaj narod, a čini onoliko, koliko nitko prije nje, a vjerojatno niti nitko nakon nje, neće učiniti."- da nisam bacila oko na tvoj desničarsko- nacionalistički blog, mislila bi da je ovo zajebancija, ali jasno mi je da misliš ozbiljno. Jedino me čudi što si iz Rijeke, tamo su većinom normalni ljudi.
    "Predstavljati suprugu predsjednika kao prvu damu ove države je smiješno. Pa nitko nije birao prvu damu zemlje, već se birao predsjednik. Stoga nema apsolutno nikakvog opravdanja za svu tu pompu oko predsjedničke obitelji."- očito nemaš apsolutno ni najmanjeg pojma o funkcioniranju protokola, predsjedničkim funkcijama i politici kao takvoj. Nadam se da si barem završila osnovnu školu. Sve u svemu, žao mi je što si toliko neinformirana i glupa, a imaš potrebu solit pamet drugima.

    avatar

    10.03.2010. (08:07)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ne znam zašto, ali odmah sam se sjetila Vesne Girardi Jurkić i njenog modnog izričaja ;)
    Općenito mi ide na živce to stalno komentiranje nečijeg odijevanja. Što me boli kurac kako se oblači neka političarka, bitno je da dobro radi svoj posao. I kao što kaže Lion, da je čista, uredna i pristojna.
    Isto tako me smeta skeniranje i analiziranje odjeće pjevača, glumaca, sportaša... I onako se kaže da odjeća ne čini čovjeka. Ali, da nije tako ne bi razni ciganovići i mačci (namjerno pišem malim slovom) mogli doći do izražaja .

    avatar

    10.03.2010. (08:25)    -   -   -   -  

  • praktikum

    o političarima bolje ne, jer je problem njih onako mlohave i debele, uopće obući... Ok, ima ih vitkih, ali sad mi upadaju u oko Šuker, Čobanković i sličan gabarit

    avatar

    10.03.2010. (08:34)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Meni se sve političarke oblače prilično dosadno i monotno. Naravno da određena funkcija podrazumijeva i određena pravila odjevanja al stvarno je sve na isit kalup.
    Malo lepršavosti tu i tamo ne bi škodilo.
    Ingrid ima dobar stil al već je stvarno dosadna sa istom duljinom suknje koju nosi već 10 godina.

    Definitvno najgori stil ima Mewrkelica, loše krojene hlaće i sakoe, grozne ravne cipele, sve na isti kalup al imam osjećaj da ninije neki tip kojem je stalo do odjeće.
    Sviđa mi se kako se oblaći Carla Bruni Sarkozy (zanemarino sad kakva je ona osoba...),, a definitvno najbolji stil ima Kraljica Rania..

    avatar

    10.03.2010. (09:04)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    jes, sve stoji sve za 5 ;0)

    avatar

    10.03.2010. (13:22)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Bilo je ugodno družiti se s tobom...

    avatar

    10.03.2010. (17:37)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @korisniče. na tvoju veliku žalost, mogu te izvijestiti da imam škole dvostruko više od tebe. kad završiš onoliko različitih fakulteta koliko sam ih ja svladala, onda mi se javi. znam da bi tebe veselilo da se javila neka nepismena budala, no na tvoju veliku žalost, moram te razočarati. isto tako, moram te razočarati, što moj blog nije desničarsko-nacionalistički već centralističko-domoljubni, a to što ti centar gledaš s krajnje lijeve pozicije, iz komunističkog mraka, to je već tvoj problem. što se tiče rijeke, koliko su tamo normalni ljudi, vidi se i po tome što im je gradonačelnik zavaljao 600.000 kn koje se sjetio potraživati tek kad ga je nagazila konačno funkcionirajuća pravna država.
    a što se tiče fucken protokola, sa veseljem te izvješćujem da je pisan u doba dr. franje tuđmana, a vidim kako ga rado primjenjuju komunisti, iako bi njihovoj navodnoj skromnosti bilo primjerenije ponašanje, kako se ponašao mesić, a ne jedan obični diktator, kako vi to volite reći.
    što se tiče gluposti, nalazim je ponajprije kod tebe, jer da nisi glupa, znala bi da su protokoli najobičnija pisana riječ, koja se može mijenjati u duhu s vremenom, a vrijeme velikih vladara odavno je iza nas, nama treba predsjednik profesionalac, koji će obavljati svoju dužnost za koju ga plaćamo, a zacijelo ga ne plaćamo da promovira najnovije manolice svoje žene i kćeri!

    avatar

    10.03.2010. (18:04)    -   -   -   -  

  • barba

    a vidi se da je zena od formata

    avatar

    10.03.2010. (18:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @korisniče, dodatak: nigdje u ustavu, koji govori o dužnostima i obvezama predsjednika države, ne piše ništa o njegovoj obitelji, čitav protokol na tu temu nema uporište u ustavu, već je proizvoljni proizvod predsjedničkog establišmenta. da je narod mislio da se na pozornici na predsjedničkoj inauguraciji trebaju šepuriti i članovi njegove obitelji, zapisao bi to u ustavu.

    avatar

    10.03.2010. (18:17)    -   -   -   -  

  • korisnik

    @LionQ: Ajde, molim te, prestani srati. I usput nauči gdje se koriste velika početna slova, a gdje se stavljaju točke. Kao što rekoh, prestani srati.

    avatar

    11.03.2010. (07:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...