Farma vs. CBB... (jebiga, to je jače od mene)

13.03.2008.

Ne mogu odoliti a da ne usporedim BigBruder Seleb i one "moje sugrađane" Seljake oliti Farmere.

Maloprije odgledah one blatne.

Ja jesam dijete grada, odraslo u stanu, no nekako, imam više pojma o svemu što oni (ne)rade nego oni sami. A znali su kuda idu. Mogli su se pripremiti čitanjem, razgovorima sa dedama/bakama, forumima, blogovima...

Ne znam zašto naše (u ovom slučaju sa područja još nekih naših bivših republika) tzv. "zvijezde" misle da su pozobale svu pamet svijeta, a da ne pogledaju ništa u neku knjigu. Je right!

Tako da nemaju pojma da se mogu skuhati prekrasna jela od malo brašna, jaja, povrća...

Da su mogli sustavno krenuti u sređivanje okoliša oko kuće, kao prvo tako da srede ono blato u bližoj okolici kuće..

Da su mogli dogovoriti kućni red oko higijene, ulaska u kuću sa blatnim čizmama (to se na selu nikad ne radi, još uvijek!!), presvlačenja unutra-vani i sl. Pogotovo sada kad su im stigle kokice, a pogotovo kad im dođu i ostale životinje. Bad, bad...

Naravno da im onaj mali patuljak nije pravi vođa i da ne zna voditi zajednicu. No doduše, Moi (oliti ja) bih to znala, ali bi me prvom prilikom izbacili naglavačke. He he..

A sad oni razmaženi u CBB. Osim što su, u odnosu na one prve u hotelu sa preko-nekoliko zvjezdica i seru kvake oko pranja suđa i/ili puštanja vode u vece-u. No dobro, malo karikiram. Ne puno..

Da bi umrli od gladi da im Danijela ne kuha (Jebiga draga, to i doma radiš, ništa ti se nije promijenilo, no tu bi mogla zaraditi i neku šušu. makar, ne vidim te kao pobjednika, znaš da smo mi "obični ljudi" nezanimljivi ostalim "običnim ljudima")

Najveća im je briga da si napune guzice i ostatak dana leže, debljaju čokoladom (No i Glumičić treba opet zaraditi na onoj odvratnoj operaciji vađenja masnoće koju čak ni ja ne mogu gledati, pa žmirim) i tračaju jedni druge. Ne velim da i ja u toj dosadi ne bih radila isto..

Naravno, osim što bih ih sve udavila, pa bi me i ovi oma izacili naglavačke..

Bez suza!!! nut

<< Arhiva >>