Dalmatinsko roštiljanje

četvrtak, 24.05.2007.

Izdali me prijatelji

Još pola sata i kokoš je gotova ,može se i 10m min prije kraja isto podignuti pa prevrnuti,al nek vam vatra sastrane uvijek gori da imate novog žara.USLAST!

Image Hosted by ImageShack.us

Pokrijemo folijon tepsiju i stavimo peći,nakon 25-30min dižemo peku i skidamo foliju tako da se sad kumpiri i kokoš zapeču,zahrstave malo.

Image Hosted by ImageShack.us

Misec dana unazad se pričalo o tome,a ludilo,bićemo peći ćemo,gledat ćemo utakmicu kad je napokon jučer doša taj dan finala-ćorak,ovaj osta doma sa ženom gledat,ovaj da mu se neda, ovaj neman pojma šta ,ma nek idu svi u niku stvar.Jedini dosljedan je osta varaždinec,lipo je trknija do dućana kupija kokoš i donija,za to vrime ja ogulija kumpir kapulu i naložija vatru.Naslaga kumpir kapulu kokoš napola posolija popaprija i gotovo,čekan da se vatra zgori.Unutra još mogu gljive,mrkva tikvice patliđani pomidore ko šta voli.Umjesto ulja ja stavljan svinjsku mast.

Image Hosted by ImageShack.us

- 10:20 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost