subota, 19.05.2007.

Završila sezona 2006/2007

Eto završila je još jedna sezona, sezona u kojoj smo od 12 momčadi zauzeli solidno 8. mijesto, mogli smo uz malo sreće i biti na 5 mijestu ali i ovako smo jako zadovoljni postignutim rezultatom! Na početku sezone očekivalo se da ćemo eventualno pobijediti 1 do 2 utakmice na domaćm terenu a mi smo sve iznenadili i ostvarili 8 pobjeda od čega 2 na gostujućim terenima na Jelsi i u Opuzenu!
Razlog zašto se tako malo očekivalo od nas je taj što smo napravili kompletnu smjenu generacije, tako da sada kostur ekipe čine igrači od 16-17 godina kojima je ovo bila prva sezona u seniorskom natjecanju i samiim time su pokazali da se sa svima mogu nosit i da nema straha za budućnost! Daleko smo najmlađa ekipa što nam daje veliki optimizam za daljni rad, mnoge ekipe iz vrha naše lige su rekli da će za godinu dvije kad momci ojačaju,steknu iskustva uzimat bodove u gostima bez većih problema i da će se uvijek nalazit u samom vrhu!
Eto kao što znate svih ovih godina Korčula nije imala uvjete da ide u viši rang, sada se to pominilo, doša je balon tako da od iduće sezone krećemo sa jakim pripremama i nastojat ćemo sto prije pokušat ući u 2 ligu, ko zna, možda za par godina bude u Korčuli i prvoligaški rukomet!

Kroz par dana postavit ćemo obavijest o ciloj sezoni, koliko je koji igrač odigra utakmica, postiga golova, ima isključenja itd!

U zadnjih 7 dana smo odigrali 2 utakmice i obe izgubili, prošlu subotu smo bili domaćini RK Vrgorcu i izgubili 35-31 dok smo u srijedu išli na gostovanje kod prvaka naše lige Metkovića i izgubili 37-20!

- 19:59 - Komentari (5) - Print - #

ponedjeljak, 07.05.2007.

Dubrovnik - Korčula 29:28

Eto i opet smo izgubili...ovaj put smo dobili a u biti izgubili...eto i to je moguće u našoj ligi di suci kroje utakmice! Sad će opet ispast da su nas suci zaj...li, ali šteta što se ta utakmica nigdi nemože pogledat pa da se i sami uvjerite.
Dakle evo što je to sve bilo u gospinom poju u dubrovačkoj dvorani...
Nešto lošije smo ušli u utakmicu i domačini su koristili naše greške i tako vodili 6:3, 8:5, 9:6 da bi poluvrijeme završilo 12:11 za dubrovčane!
Vidili smo da smo igrački kvalitetniji od puno starijih, većih, težih i iskusnijih protivnika i da imamo priliku pobijediti i vratit se u borbu za 5 mjesto! I tako smo krenuli u 2 poluvrijeme...stisnuli obranu i brzim prenosom lopte u napad u roku 3 minute smo od 12:11 dosli na 12:15!
Vidilo se sa vrha tribina da smo bolji i da nam samo suci mogu uzet ta toliko vridna 2 boda!
U zadnjih 10 minuta ušlo se je izjednačeno i vidilo se da će zadnji napadi bit ključni...5 minuta prije kraja dubrovnik ide na 26:24 uz igrača više...tada Jadran Stanišić postiže gol i dolazimo na -1, i odmah na pocetku njihovog napada sa igračem više jadran presjeca loptu i ide u kontru te izjednačujemo na 26:26,opet su dubrovčani došli na 28:26 i uspili smo se vratit i minutu prije kraja domačini imaju napad a rezultat je 28:28! I tada na scenu stupaju ta dva famozna mladića u crnom!
Dubrovčani gube loptu i mi imamo napad 30 sek do kraja...nemozemo izgubit...
Rade presing po cijelom terenu...korčulani rastrčani po terenu stvaraju višak i 10 sek prije kraja postižemo gol za pobjedu ali sudac poništava gol čist ko suza i daje loptu njima! Izvode faul nekih 10-15 metara od mjesta odakle je trebao biti i 3 sek prije kraja primamo gol i gubimo utakmicu...žalosno al istinito!
Nastupili smo u sljedećem sastavu: Šeparović, Turković, Kosović, Petrović, Verazza, Milić, Lozica, J.Stanišić, V.Stanišić, D.Sansović, Poša, Tamburović i Žuvela!!!

Čestitam svim mojim igračima na onome što su pružili i kako su se borili, a kao trener moran pohvalit J.Stanišića koji je iskustvom vodio mlađe igrače, ali ipak posebno moram pohvalit Marjana Kosovića koji je odigrao vrhunsku utakmicu i pokazao da se moze nosit sa svima u obrani bez obzira ako je neko visok 1.95 sa 110 kila! Bravo mali!!!

U subotu dočekujemo Vrgorac i to je naša zadnja utakmica kod kuće za ovu sezonu! Nadam se da će Vas bit u velikom broju i da nam pomognete da sezonu završimo sa pobjedom!
Pozdrav svima i vidimo se u subotu u 15:30 na igralištu u Lumbardi!!!
- 22:32 - Komentari (15) - Print - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.