ponedjeljak, 05.11.2007.

Utakmice 4 i 5 kola

Utakmica 4 kola odigrana je 21.10 u Biogradu protiv RK Biograd i ubilježen je i treći poraz 35:26 ( 14:15)

O toj utakmici nemamo što da rećemo kad su suci rekli svoje! Poluvrijeme pokazuje da smo se mogli nosit sa favoriziranim domaćinima pa čak i napravit iznenađenje, ali na poluvremenu sucu priđe lik iz publike i zapriti mu da okrene ploču drugo poluvrime što se upravo i dogodilo zbog njihovog straha da po njih prođe sve u najboljem redu!

Nastupili smo u sljedećem sastavu:

Milić 6, Šain 5, Frano Jeričević 5, Živkušić 3, Turković 3, Tamburović 2, Lozica 1, Kosović 1, Verazza, Denis Sansović, Žuvela, Marinović, Šeparović!

Utakmica 5 kola odigrana 27.10 kod kuće pod balonom!

Kao prvo moramo se zahvalit publici koja nas bodri i daje veliki poticaj, uvjerili smo se da nije bilo slučajno da su tribine bile prepune na otvaranju balona već i u narednim utakmicama!
Došla nam je favorizirana ekipa OLIMPIJA iz Vodica!
Prošle sezone poraženi smo kako u gostima tako i kod kuće, a Vodičani su na kraju zauzeli izvrsno treće mjesto iza Metkovića i odličnog Krilnika koje je prošle sezone postavio rekord hrvatskog rukometa, dakle pobjedili su kod kuće Osejavu iz Makarske sa nevjerovatnih ali istinitih 63:18 (36:5)!

Znali smo da će biti teško, ali željeli smo se iskupiti za ta dva poraza prošle sezone i tako smo krenuli u utakmicu, puni želje i vjere u pobjedu uz ogromnu podršku najdraže publike!
Moramo napomenuti da Vodičane vodi naš ex reprezentativac Zoran Mikulić!

Od samog početka smo dobro povezali konce u napadu, a obrana je odlično funkcionirala! Do 10-15 minute utakmica je bila izjednačena, a od tada pa sve do 50 minute naša prednost je iz minute u minutu rasla i dosegla +7 (29:22), tada odmaramo jače i iskusnije igrače i dajemo priliku mlađima da se dokažu sami bez pomoći starijih!
Tih 10 minuta fizčka prednost Vodičana je bila izrazita ali pobjeda nije bila upitna ni u jednom trenutku! Konačni rezultat 33:29 (15:10)!
U ovoj utakmici moramo pohvaliti naša liva krila: Živkušića, Žuvelu i Milića koji su postigli zajedno 11 golova uz isto toliko pokušaja!

Nastupili smo u sljedećem sastavu:
Jadran Jeričević 6, Frano Jeričević 4, Žuvela 4, Živkušić 4, Vlaho Stanišić 4, Milić 3, Poša 3, Tomislav Sansović 2, Jadran Stanišić 1, Kosović 1, Verazza 1, Marinović, Šeparović!
- 14:36 - Komentari (10) - Print - #

Utakmice 2 i 3 kola

Evo da malo opet počnemo pisat o našim utakmicama i obavješćivat Vas o novim događajima!

U razdoblju od 6.10 - 3.11 RK Korčula odigrala je 5 utakmica u ligi i jednu KUP utakmicu i ostvarili polovičan uspjeh, 3 pobjede i 3 poraza!

6.10 gostovali smo u Vrgorcu i poraženi 37-32 (18-12) od istoimenog protivnika RK VRGORAC!
Tu utakmicu smo počeli užasno loše i nakon 15 min igre rezultat je bio 14-2 za domačine, da bi sredili redove i počeli tek tada igrat, u drugom poluvremenu smo došli 3 puta na -3 ali tada je pofalilo malo sreće da uspijemo napravit povoljniji rezultat i tako nakon 2 kola imamo 2 poraza!

Nastupili smo u sljedećem sastavu:
Kosović 8 , Frano Jeričević 6, Milić 4, Lozica 4, Petrović 3, Denis Sansović 2, Žuvela 2, Živkušić 1, Poša 1, Tamburović 1, Verazza, Marinović, Šeparović, Matić!
Trener: Tamburović N.
Službeni predstavnik: Mujan M.


13.10 3. kolo. Prva Utakmica doma i prva pobjeda nad Dubrovnikom 1974 (26:23)

Konačno pod balonom, ugođaj kakav se samo može zamislit, prepune tribine i pružena jako dobra igra i na koncu pobjeda!
Od samog početka vidilo se tko je gazda i da jednostavno nemožemo i nesmimo izgubit utakmicu pred toliko gledatelja!
Rezultat na kraju ne pokazuje stvarnu razliku između dvije ekipe jer mladi Korčulani su bili ukočeni veći dio utakmice jer je to prvi put da igraju pod balonom i zasigurno prvi put da igraju pred toliko gledatelja!
Ipak uz sve to zaslužena pobjeda Korčulana 26:23 (14:12)!

Nastupili smo u sljedećem sastavu:
Frano Jeričević 6, Poša 6, Šain 4, Milić 3, Denis Sansović 3, Petrović 2, Lozica 1, Turković 1, Verazza, Žuvela, Jadran Stanišić, Kosović, Marinović, Šeparović!
Trener: Tamburović N.
Službeni Predstavnik: Mujan M.
- 13:28 - Komentari (0) - Print - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.