subota, 19.05.2007.

Završila sezona 2006/2007

Eto završila je još jedna sezona, sezona u kojoj smo od 12 momčadi zauzeli solidno 8. mijesto, mogli smo uz malo sreće i biti na 5 mijestu ali i ovako smo jako zadovoljni postignutim rezultatom! Na početku sezone očekivalo se da ćemo eventualno pobijediti 1 do 2 utakmice na domaćm terenu a mi smo sve iznenadili i ostvarili 8 pobjeda od čega 2 na gostujućim terenima na Jelsi i u Opuzenu!
Razlog zašto se tako malo očekivalo od nas je taj što smo napravili kompletnu smjenu generacije, tako da sada kostur ekipe čine igrači od 16-17 godina kojima je ovo bila prva sezona u seniorskom natjecanju i samiim time su pokazali da se sa svima mogu nosit i da nema straha za budućnost! Daleko smo najmlađa ekipa što nam daje veliki optimizam za daljni rad, mnoge ekipe iz vrha naše lige su rekli da će za godinu dvije kad momci ojačaju,steknu iskustva uzimat bodove u gostima bez većih problema i da će se uvijek nalazit u samom vrhu!
Eto kao što znate svih ovih godina Korčula nije imala uvjete da ide u viši rang, sada se to pominilo, doša je balon tako da od iduće sezone krećemo sa jakim pripremama i nastojat ćemo sto prije pokušat ući u 2 ligu, ko zna, možda za par godina bude u Korčuli i prvoligaški rukomet!

Kroz par dana postavit ćemo obavijest o ciloj sezoni, koliko je koji igrač odigra utakmica, postiga golova, ima isključenja itd!

U zadnjih 7 dana smo odigrali 2 utakmice i obe izgubili, prošlu subotu smo bili domaćini RK Vrgorcu i izgubili 35-31 dok smo u srijedu išli na gostovanje kod prvaka naše lige Metkovića i izgubili 37-20!

- 19:59 - Komentari (5) - Print - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.