Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkkorcula

Marketing

Dubrovnik - Korčula 29:28

Eto i opet smo izgubili...ovaj put smo dobili a u biti izgubili...eto i to je moguće u našoj ligi di suci kroje utakmice! Sad će opet ispast da su nas suci zaj...li, ali šteta što se ta utakmica nigdi nemože pogledat pa da se i sami uvjerite.
Dakle evo što je to sve bilo u gospinom poju u dubrovačkoj dvorani...
Nešto lošije smo ušli u utakmicu i domačini su koristili naše greške i tako vodili 6:3, 8:5, 9:6 da bi poluvrijeme završilo 12:11 za dubrovčane!
Vidili smo da smo igrački kvalitetniji od puno starijih, većih, težih i iskusnijih protivnika i da imamo priliku pobijediti i vratit se u borbu za 5 mjesto! I tako smo krenuli u 2 poluvrijeme...stisnuli obranu i brzim prenosom lopte u napad u roku 3 minute smo od 12:11 dosli na 12:15!
Vidilo se sa vrha tribina da smo bolji i da nam samo suci mogu uzet ta toliko vridna 2 boda!
U zadnjih 10 minuta ušlo se je izjednačeno i vidilo se da će zadnji napadi bit ključni...5 minuta prije kraja dubrovnik ide na 26:24 uz igrača više...tada Jadran Stanišić postiže gol i dolazimo na -1, i odmah na pocetku njihovog napada sa igračem više jadran presjeca loptu i ide u kontru te izjednačujemo na 26:26,opet su dubrovčani došli na 28:26 i uspili smo se vratit i minutu prije kraja domačini imaju napad a rezultat je 28:28! I tada na scenu stupaju ta dva famozna mladića u crnom!
Dubrovčani gube loptu i mi imamo napad 30 sek do kraja...nemozemo izgubit...
Rade presing po cijelom terenu...korčulani rastrčani po terenu stvaraju višak i 10 sek prije kraja postižemo gol za pobjedu ali sudac poništava gol čist ko suza i daje loptu njima! Izvode faul nekih 10-15 metara od mjesta odakle je trebao biti i 3 sek prije kraja primamo gol i gubimo utakmicu...žalosno al istinito!
Nastupili smo u sljedećem sastavu: Šeparović, Turković, Kosović, Petrović, Verazza, Milić, Lozica, J.Stanišić, V.Stanišić, D.Sansović, Poša, Tamburović i Žuvela!!!

Čestitam svim mojim igračima na onome što su pružili i kako su se borili, a kao trener moran pohvalit J.Stanišića koji je iskustvom vodio mlađe igrače, ali ipak posebno moram pohvalit Marjana Kosovića koji je odigrao vrhunsku utakmicu i pokazao da se moze nosit sa svima u obrani bez obzira ako je neko visok 1.95 sa 110 kila! Bravo mali!!!

U subotu dočekujemo Vrgorac i to je naša zadnja utakmica kod kuće za ovu sezonu! Nadam se da će Vas bit u velikom broju i da nam pomognete da sezonu završimo sa pobjedom!
Pozdrav svima i vidimo se u subotu u 15:30 na igralištu u Lumbardi!!!

Post je objavljen 07.05.2007. u 22:32 sati.