utorak, 27.03.2007.

Himna RK Korčule

Evo još jedna novost na našem blogu. Dodana je himna koju možete downlodat na linku s lijeve strane!
Nadamo se da će Vam se svidit i da će Vas potaknut da nas dođete bodrit u što većem broju u narednim utakmicama!
- 15:39 - Komentari (13) - Print - #

POSTAJEMO MODERNIJI

Eto dragi moji nadam se da će Vam od sada biti puno bolji i puno pregledniji naš blog. Nakon dosta studiranja i traženja pomoći konačno sam uspio napraviti ono što sam želio od početka i ono što naš klub zaslužuje! Naravno trudit ćemo se još da popravimo neke stvari pa da blog izgleda što je moguće bolje, jednostavnije i naravno lipše za Vaše drage oči! Još jednom zahvaljujem svima koji su mi pomogli da uspijem napravit galeriju slika kako treba, a da ih sada ne nabrajam oni će se sami prepoznat u ovom postu kad ga budu čitali! Neke galerije su već spremne i doć će uskoro,stavio bi ih odma ali već je velika ura tako da idem spat jer me poprilično ovo izmorilo danas!
Nadam se da ćemo Vam sa ovim koliko toliko ulipšati jutro kad se probudit!
Pozdravlja Vas Vaš prijatelj i trener!
- 02:40 - Komentari (11) - Print - #

ponedjeljak, 26.03.2007.

Radi se na snazi...

Evo kako naši rukometaši odrađuju treninge kad nisu u kontaktu s balunom i igralištem!

Za pregled galerije klikni na sliku!
- 22:08 - Komentari (5) - Print - #

Odigrano 15.kolo 3 HRL-jug

Ovog vikenda odigrano je kompletno kolo 3 HRL-jug, a postignuti su sljedeći rezultati!

OPUZEN SLIVNO 2 - KRILNIK 21:33 (11:19)
OLIMPIJA - ZADAR EVA 2 33:27 (17:10)
KNIN 95 - OSEJAVA 41:22 (21:8)
METKOVIĆ 1963 - JELSA 10:0 ()
VRGORAC - DUBROVNIK 34:32 (18:20)
KORČULA - OBRTNIK 33:17 (15:6)

A tablicu možete pogledati ovdje
- 20:49 - Komentari (1) - Print - #

nedjelja, 25.03.2007.

...jos jedna pobjeda u nizu...

Ukoliko ste zainteresirani da pogledate kako je to izgledalo na utakimici i na izlasku i proslavi kliknite na sliku!!!

Korčulanski rukometaši dobili su i drugu utakmicu u nizu,ovaj put žrtva je bila Šibenski Obrtnik kojem smo dobro napunili mrižu i u potpunosti revanširali za poraz u prvom dilu prvenstva!
Dobili smo 33:17 (15:6)! Usprkos svim problemima prije početka utakmice Korčulani su od samog početka pokazali tko je gazda! Nakon vodstva Šibenčana 2:3 korčulani su se "movili" i na brzinu okrenuli rezultat i došli na 11:3 i od tada samo povečavali svoju prednost!
Veliki doprinos u utakmici imao je Jadran Jeričević,koji je svojim iskustvom dominirao i vodio našu obranu, što su naša krila Milić i Žuvela odlično iskoristili i kontrama izludili goste, a sve grube prekršaje uvjerljivo i siguno je iskoristio kapetan Verazza iz sedmeraca,dok je Petrović odlično razigravao ostale igrače!
Sastav:
Šeparović,Turković (3), Kosović (2), Petrović (1), Verazza (3), Milić (6), Lozica, F.Jeričević (4), T.Sansović, Žuvela (8), Poša, Farac, J.Jeričević (2), I.Sansović (4)

Posli utakmice cili klub se je okupi u Kazota,di smo proslavili pobjedu i pogledali još jednu pobjedu nogometne reprezentacije,a zatim nastavili slavlje u Fan-a,a ka smo krenuli pu diska kiša nas je zaj****la pa smo okisli i pošli spat!

Foto:Damir Turković

- 16:03 - Komentari (17) - Print - #

petak, 23.03.2007.

Noć prije utakmice..."lagani" problemi za RK Korčulu

Problemi su počeli i prije završnog treninga,dobili smo informaciju od Jadrana Stanišića da neće biti u mogućnosti sutra igrati utakmicu jer mora na put,tako da smo ostali bez jednog od glavnih igrača obrane!
Za vrijeme treninga dogodila nam se još jedna velika nesreća,ozljedio se je Ivan Turković,prvi pivot ekipe i jednako važan stup obrane kao Jadran! Prilikom jednog pada zadobio je nezgodan udarac u list desne noge na kojem se odmah pojavio hematom!
...Evo što je Ivan izjavio za medije poslije treninga...
-poslje treninga nakon hlađenja mišića poče san osjećat kratke i oštre bolove.Ti su bolovi bili sve jači i jači,ali pola sata poslin na inervenciju našeg trenera stavi san led i zavoj, situacija je za sad neizvjesna.Ali kako bilo moj trener,ekipa i ja vjerujemo u čudo!!!
...Izjava trenera...
A što da Vam kažem,nadam se da će Ivan bit spreman istrčat i dat sve od sebe,u suprotnom bit će to veliki hendikep za nas! Za sada dobra vijest, tj. odlična je ta da se u ekipu vraća Roko Poša nakon propuštanja prošle utakmice na kojoj se uveliko vidio njegov nedostatak na desnom krilu!

Verojatni sastav za sutra:
Golman: Renato Šeparović (Mirka), L.Krilo: Pero Milić (The Star), L.Vanjski: Ivan Sansović (Sanso), Srednji: Antonio Petrović ili Frančesko Verzza, D.Vanjski: Frano Jeričević (Ćupa), D.Krilo: Roko Poša
Pivot: Ivan Turković??? ili Marjan Kosović
- 23:34 - Komentari (8) - Print - #

srijeda, 21.03.2007.

Prvi dan našeg blog-a

Eto došao je i taj dan,kad smo koliko toliko uredili blog! Svakim danom sadržaj će se povećavati i povećavati! Nadamo se da ćemo jednog dana imati recimo rk-korcula.hr ili .com!
Na blogu će biti slike svih igraća sa osobnim podacima,pozicijom igranja,statistikama,tablicama i ostalih rezultata tekućeg kola u našoj ligi do bračnog stanja i sličnih stvari thumbup!!!
Toliko o budućnosti bloga za sada!
RK Korčula i ove godine igra 3. HRL (regija JUG) i trenutno zauzima 7. mjesto od 12 ekipa uz omjer 6 pobjeda i 8 poraza! Izgledi da se krene prema vrhu tablice su veliki,nadamo se da ćemo na kraju sezone nalaziti u gornjem dijelu,a mogli bi i na 5 mjesto! Zanimljiva je borba za vrh u kojem se velika borba vodi između Metkovića (25), Olimpije (23), Krilnika (22) i Knina 95'(22)!
U subotu nas očekuje teška utakmica protiv Obrtnika iz Šibenika koji trenutno zauzima 9 poziciju sa 8 bodova,trebali bi revanširat za poraz u prvom dijelu kada smo u Šibeniku poraženi 37-26!
Dođite i podržite nas jer će nam Vaša pomoć biti od velkog značaja!!!
Ulaz: BESPLATAN smijehsmijehsmijeh

- 20:42 - Komentari (15) - Print - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.