Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkkorcula

Marketing

...jos jedna pobjeda u nizu...

Ukoliko ste zainteresirani da pogledate kako je to izgledalo na utakimici i na izlasku i proslavi kliknite na sliku!!!

Korčulanski rukometaši dobili su i drugu utakmicu u nizu,ovaj put žrtva je bila Šibenski Obrtnik kojem smo dobro napunili mrižu i u potpunosti revanširali za poraz u prvom dilu prvenstva!
Dobili smo 33:17 (15:6)! Usprkos svim problemima prije početka utakmice Korčulani su od samog početka pokazali tko je gazda! Nakon vodstva Šibenčana 2:3 korčulani su se "movili" i na brzinu okrenuli rezultat i došli na 11:3 i od tada samo povečavali svoju prednost!
Veliki doprinos u utakmici imao je Jadran Jeričević,koji je svojim iskustvom dominirao i vodio našu obranu, što su naša krila Milić i Žuvela odlično iskoristili i kontrama izludili goste, a sve grube prekršaje uvjerljivo i siguno je iskoristio kapetan Verazza iz sedmeraca,dok je Petrović odlično razigravao ostale igrače!
Sastav:
Šeparović,Turković (3), Kosović (2), Petrović (1), Verazza (3), Milić (6), Lozica, F.Jeričević (4), T.Sansović, Žuvela (8), Poša, Farac, J.Jeričević (2), I.Sansović (4)

Posli utakmice cili klub se je okupi u Kazota,di smo proslavili pobjedu i pogledali još jednu pobjedu nogometne reprezentacije,a zatim nastavili slavlje u Fan-a,a ka smo krenuli pu diska kiša nas je zaj****la pa smo okisli i pošli spat!

Foto:Damir Turković



Post je objavljen 25.03.2007. u 16:03 sati.