petak, 23.03.2007.

Noć prije utakmice..."lagani" problemi za RK Korčulu

Problemi su počeli i prije završnog treninga,dobili smo informaciju od Jadrana Stanišića da neće biti u mogućnosti sutra igrati utakmicu jer mora na put,tako da smo ostali bez jednog od glavnih igrača obrane!
Za vrijeme treninga dogodila nam se još jedna velika nesreća,ozljedio se je Ivan Turković,prvi pivot ekipe i jednako važan stup obrane kao Jadran! Prilikom jednog pada zadobio je nezgodan udarac u list desne noge na kojem se odmah pojavio hematom!
...Evo što je Ivan izjavio za medije poslije treninga...
-poslje treninga nakon hlađenja mišića poče san osjećat kratke i oštre bolove.Ti su bolovi bili sve jači i jači,ali pola sata poslin na inervenciju našeg trenera stavi san led i zavoj, situacija je za sad neizvjesna.Ali kako bilo moj trener,ekipa i ja vjerujemo u čudo!!!
...Izjava trenera...
A što da Vam kažem,nadam se da će Ivan bit spreman istrčat i dat sve od sebe,u suprotnom bit će to veliki hendikep za nas! Za sada dobra vijest, tj. odlična je ta da se u ekipu vraća Roko Poša nakon propuštanja prošle utakmice na kojoj se uveliko vidio njegov nedostatak na desnom krilu!

Verojatni sastav za sutra:
Golman: Renato Šeparović (Mirka), L.Krilo: Pero Milić (The Star), L.Vanjski: Ivan Sansović (Sanso), Srednji: Antonio Petrović ili Frančesko Verzza, D.Vanjski: Frano Jeričević (Ćupa), D.Krilo: Roko Poša
Pivot: Ivan Turković??? ili Marjan Kosović
- 23:34 - Komentari (8) - Print - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.