< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Čušpajz mog života


subota, 28.11.2009.

Backstreet's Back

I tako, provedoh koncert u dobrom društvu, boljoj atmosferi i zabavih se kao malo dijete.

BSB


No bilo je i ozbiljnog trenutka kada sam shvatio da jedini mumljam riječi novih pjesama. Hah, netko je bio, a netko je opet fan. Izgleda da je i dalje tabu u "patriotskoj" državi vidjet mušku osobu na ovakvom koncertu, tako da je većina muškaraca bila u narančastim jaknama sa natpisom REDAR. Najprije nas je malo posjetio Bojan Jambrošić na čiju sam pojavu reagirao: meh. Ajd' dečec, nisi loš, ali ipak nismo zbog tebe došli. No žene nisu tako mislile, već se tada vrištalo. Naravno da je bilo karata za kupit ispred, no to više nije biznis s kojim se može zaraditi. Najveći vic je bio kada je jedan tip nudio karte, a tri metra dalje je drugi tip žicao karte. A ne vide se. Ironija na kvadrat. Minus jedino idu organizaciji gdje je svatko sjedio i gužvao se kako hoće i polu... punoj dvorani. Belj.

A onda... „Everybody“ i totalni delirij, bubnjići mi nisu popucali zbog odličnog razglasa kojeg moram pohvaliti, već od ženskadije koja je bacala plišane igračke i intimno rublje na pozornicu. Par puta se priprjetilo da će netko na pozornici dobit u glavu. Osim zvijezda večeri, zabavljao nas je u nekim trenutcima i DJ koji je bio u/pod pozornicom i tu i tamo bi izvirio kompletno van sa cijelom svojom stanicom. Ni za baciti nisu bile 4 prateće plesačice od kojih je oku najviše zapela... hm, zaboravih ime iako su ih na kraju predstavljali, no jedina je crnačkih korijena sa ogromnom afro frizurom koja je bila postojana. Spektakl od početka sve ko konfeta na kraju.

Neki stari hitovi su pjevani u kraćem obliku, no bili su pjevani i mogu samo primijetiti izostanak "Get down" što mi nekako i nije falilo, no trebalo je sve strpati u dva sata. Dvadesetak pjesama je bilo prekinuto u nekoliko trenutaka kada su se Boysi presvlačili, sa kratkim filmićima gdje je po jedan bio glavni junak. Tako je Howie najprije glumatao u "Fast and Furious", zatim A.J. u "Fight Club"-u, onda Brian u "Enchanted" (e ovo stvarno nisam očekivao) i finalno Nick u "Matrix"-u. Sve su završili sa "Straight To My Heart" koja je publika na moje iznenađenje, znala i pjevala i plesala, za razliku od ostalog najnovijeg materijala.

Na kraju sam pročitao jednu malu obavijest na poruci na fejsbuku. Naime dečki su imali službeni afterparty zaboravih gdje i navodno su tamo trebali biti. Heh, srećom, jedna histerija zaobiđena a ponekad treba izbjeći skidanje zvijezdama njihov status. Iako mislim da su normalni, bar su se tako doimali. Onako na nekoliko desetaka metara. Sa tribina.

Pozdravno, Ribac



- 01:20 - Drekni nježno (7) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>