"Carpe Diem"

ponedjeljak, 30.10.2006.

Gospodar bureka: "Burekova družina" (2. poglavlje)

"Putovanje prema ukletoj pekari"

I tako su naši junaci "Burekove družine" krenuli na svoje mukotrpno putovanje preko cijeloga grada do Samirramizove pećnice u kojoj će uništiti burek, jedini burek koji bi mogao uništiti cijelu Međualbaniju.
Krenuli su preko planine lima na autootpadu, ali im je bijeli čarobnjak-slastičar SaRumom srušio karoseriju nekog karavana i zapriječio im put, pa su bili prisiljeni spustiti se do podvožnjaka i proći cestu odozdo, a ne preko pješačkog prelaza.
Spustiše se do ulaza u podvožnjak. Bile su to jako duge stepenice pokraj kojih je stajao otvoreni šaht pun govana, trunja i krepanih miševa. Grga sivi pokušavao je pokrenuti eskalator dok je ostatak družine krepavao od dosade. Bobo i Stanimirović su se odmarali, Boromir i Anđelko su cugali Vodku koju je netko pokušao prošvercati u Međualbaniju, a glupi mali Papak je bacio kamenčić u otvoreni šaht... Boromir se odjednom trgnuo i mamurno ga upozrio: "m$%a@|™€l"#%$i.....HIK!..... n€#$! moj... #$/()=/%...BLJUF!.... u$&[#&/... HIK! vodu!" (u prijevodu: mali nemoj uznemiravati vodu!!!) S obzirom na stanje, Papak to nije shvatio i nastavio je bacati kamenje u vodu. Grga je u međuvremenu pokrenuo eskalator, ali je iz šahta iskočio veliki štakor i napao je Bobu! Anđelko i Boromir su odmah pali na pod pijani ko guzice dok su se Stanimirović, Mirko i Papak smijali ko budale... jedino je sir Lobotomijan shvatio da štakor želi oteti burek i pošpricao ga je vatrogasnim šmrkom i mlazom mu slomio kičmu. Družina se skupila i krenula u podvožnjak.
Gnoj je bio sretan što tuda prolazi... budilo mu je uspomene na djetinjstvo koje je tu proveo... prve psovke, prvo pijanstvo, prva pljuga, igla i prvi oralni sex... sve se to zbilo u tom podvožnjaku. Nadao se da će sresti i staru ekipu zdroksanih patuljaka.
Što su dalje kročili, to su bili manje mirni... sve je bilo nekako pre tiho. Došli su do javnog Wc-a u podvožnjaku i jako se iznenadili... Pronašli su Gnojevo staro društvo, ali na njegovu žalost, svi su bili mrtvi... Znali su da je to djelo šizofreničnih pekara iz "Pečenjare iza ugla" koje je poslao čarobnjak-slastičar SaRumom! "ONI SU IM DALI KROASANE SA LOŠIM KOKAINOM! ONI SU IM DALI KOLAČ OD LOŠE TRAVE! ZNALI SU DA SU BILI JAKO OSJETLJIVI NA LOŠU DROGU!!!" kaže Gnoj slomljeno, na što mu Grga sivi odgovori: "Daj prekini pizditi glupane, odi popiti litru švercane rakije pa će ti biti bolje!" Sjeli su da razmisle o situaciji kad je Mirko slučajno pustio vodu u Wc-u što je šizofreničnim pekarima dalo do znanja da su u Wc-u. Navalili su na vrata, naši su junaci u klopci.
Anđelko se rasplakao: "Krasnog li načina da umrem... Krepat ću u smrdljivom, prljavom muškom javnom Wc-u!!!". Od tuge je lupio glavom u zid i napravio rupu u njemu. Kroz rupu se vidjelo da je sa druge strane ženski Wc! Družba se odšuljala u ženski Wc i izašla natrag u podvožnjak. Kad su ih šizofrenični pekari vidjeli, krenuli su za njima... ali ih je podrhtavanje tla prestrašilo i oni su pobijegli! Družina je mislila da je to samo Boromirov prdac, ali su ubrzo vidjeli da su u krivu! Kroz zid podvožnjaka izletio je ludi poremećeni orangutan i počeo natjeravati "Burekovu družinu"...
Ekipa je pobijegla, ali ih je orangutan pratio. došli su do djela gdje su u tjeku bili radovi. Preko otvorene duboke kanalizacije prolazio je mostić napravljen od tanke daske. Svi su pobijegli preko nje na drugu stranu, ali je Grga sivi ostao. Zavikao je: "Glupi Zli orangutane, nećeš proći ovom daskom!!!" i lupio je kuhačom po njoj. Daska je pukla te du poremećeni ludi orangutan i Grga pali u kanalizaciju. Zadnje riječi što je Grga uputio družini su bile: "EJ! ČEKAJTE ME!" na što su oni pobijegli jer je Grga smrdio po govnima.
sretno su izašli iz podvožnjaka i nastavili su put prema Semirramizovoj pećnici kroz Kamenički park.

Ubrzo slijedi treće poglavlje, a do tada, uživajte!

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 11:08 - Komentari (17) - Isprintaj - #

subota, 28.10.2006.

Gospodar bureka: "Burekova družina" (1. poglavlje)

"Kako je nastala burekova družina"

U malom selu na rubu Međualbanije, uselu po imenu "Buhtlja sa sirom", gdje je živjela rasa šiptara, živio je jedan stariji čovijek p imenu Baraba Smrad... star je naravno samo po godinama... upravo navršava 111 godina, ali njegovo tijelo... kao da odbija starenje...
Da otkrijem o čemu je riječ... Taj je čovijek kao mladi šiptar, pronašao jedan burek, burek koji je sadržao ne zamislivu moć, burek koji mu je podario dug život.
Taj je burek ispekao najveći i najmoćniji slastičar Međualbanije, Samirramiz, a ispečen je sa svrhom da kontrolira sve pekare u Međualbaniji... Međutim, to se ostalim slastičarima i pekarima nije svidjelo, pa su se zaratili sa njime... Bio je to najveći rat kojega je Međualbanija ikad doživila. U ratu je izgubljen Čarobni burek Semirramiza, sve do dana kad ga je pronašao stari Baraba.
Baraba je proslavio rođendan uz puno cuge, domaćih kolača i vatrometom njegova prijatelja, sivog čarobnjaka-slastičara Grge. Na kraju slavlja, odlučio je da taj moćni burek proslijedi dalje... On ga je ostavio svome unuku Bobu Smradu i krenuo je putovati, da si ispuni san.
U međuvremenu, duh starog vlasnika tog bureka, semirramiz, htio je taj burek natrag kako bi ponovo zaživio i vladao nad svim pekarama te je sklopio savez sa moćnim bijelim čarobnjakom-slastičarem SaRumom i zajedno su okupili najveću vojsku šizofreničnih pekara i slastičara, kojom će osuditi narod Međualbanije na propast!
Sivi grga je shvato o kakvom se bureku radi pa je naredio Bobu i njegovom prijatelju Stanimiroviću da krenu prema vatrogasnom domu do pijanih vatrogasaca koji će znati što učiniti dalje sa tim burekom. Bobo je spakirao najpotrebnije i krenuo na put, dok je Grga sivi krenuo u potragu za saveznicima. Bobo i Stanimirović su na putu naletjeli na dvojicu prijatelja. Mirko i Papak su im se pridružili na putu.
Grga sivi je neznajući za SaRumov savez sa Semirramizom, krenuo mu je u posjet i tamo je najebo... ali je jednoj ptičici nešto šapnuo na uho i ona ga je oslobodila sa vrha tornja čarobnjaka-slastičara SaRumoma.
Bobo, Stanimirović, Mirko i Papak su došli do susjedne birtije. Kako nisu voljeli dolaziti u vatrogasni dom trijezni, otišli su popiti bocu-dvije rakije, gdje su napravili sranje pa ih je carinik Anđelko morao spasiti. Tako se i Anđelko pridružio veseloj družini.
Družina je došla do Vatrogasnog doma, gdje ih je čekao Grga zajedno sa pijanim vatrogascima. Grga im je pojasnio kako dolazi mali šiptar Bobo Smrad sa moćnim burekom Samirramiza i da želi da se sazove vijeće da se odluči što će se učiniti sa burekom.
Vijeće je sazvano. Ekipa se sjela u krug oko vatre, pekla sljezove kolačiće i pila domaće vino i rakiju. U vijeću su sjedili: Bobo Smrad, Anđelko sin Bukvimirovića, patuljak Gnoj, Anđelkov prijatelj vatrogasac sir Lobotomijan, sivi čarobnjak-slastičar Grga, Boromir- sin nekog kralja i nekoliko trijeznih vatrogasaca, ostali su ležali mrtvi pijani izvan kruga vijeća. Vijeće je jako dugo pilo i zajebavalo se i u zadnjih 5 minuta prije nego li su svi morali hitno pišati, odlučili su da Samirramizov burek mora biti uništen, a zatim su svi otrčali do obližnjeg policijskog auta i sretno pišali po njemu. Kad su blagoslovili auto i tlo, ponovo su se skupili da se dogovore kako i tko će uništiti taj burek. Grga je rekao da taj burek može uništiti samo mjesto gdje je i napravljen, Samirramizova pećnica u ukletoj pekari pokojnog samirramiza! Kad su to saznali odlučili su još alo piti prije nego odluče tko će ga odnjeti. Kad su se svi napili i izrigali barem jednom, počela je svađa oko toga tko će uzeti burek u svoje ruke i odnjeti ga do Samirramizove pećnice. Dok su se svi svađali, hrabri Bobo Smrad se izrigao po svima i kad su zašutili, bobo kaže: "Ja ću ga odnjeti, samo mi dajte da se još jednom izrigam!"
Svi su bili ganuti hrabrošću malog Bobe Smrada i odlučiše mu pomoći, Anđelko je ponudio pmoć riječima: "Imaš moju zapljenjenu švercersku robu.", sir Lobotomijan :"Imaš moj vatrogasni dalekometni šmrk!", patuljak Gnoj: "imaš moju pivsku trbušinu i zadah alkohola!", Boromir: "imaš moj kurac! ;)" sivi čarobnjak-slastičar Grga: "imaš i moje kolače!" dok su se Stanimirović, Mirko i Papak javili bez riječi. Na to će glavni vatrogasac: "Od sad ćete se pamtiti kao "burekova družina! i nek vam se bog smil...hik..." i pade u nesvjest od alkohola,
Uz pozdrave i puno alkoholnih isparina hrabro su krenuli na dug i opasan put.

Kakve ih sve pustolovine i opasnosti čekaju, čitajte u sljedećem nastavku.

Nadam se da vam se priča sviđa... vidim da je gledanje produženih verzija L.O.T.R.-a malo utjecalo na mene... ma nije to strašno, svega 10-ak sati filma...

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 17:25 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 27.10.2006.

Jeste li znali!? (2)


-Med je jedina namirnica koja se ne može pokvariti! Čak je onaj nađen u grobnicama faraona bio jestiv!

-U prosjeku plavuše imaju više vlasi kose od brinete i crnke.

-Biljke koje rastu u morima i oceanima čine 85% sveukupne vegetacije na zemlji!

-Francuski kanal Arte, početi sa emitiranjem TV emisije za vanzemaljce koju će voditi goli voditelji!

-Najtraženiji broj mobitela na svijetu je 09123456789 i vlasniku (u Iranski vladin dužnosnik) je ponuđeno preko 108000$ za njega!

-Rusty Real, ljubitelj sportova, sinu je dao ime "ESPN", po najpoznatijem američkom sportskom kanalu.

-U više od 80% slučajeva napada psa na ljude, krivac je Pit-bull, ne zato jer je agresivan, nego ljudi ne razlikuju pasmine pa okrive najkrvoločniju koju poznaju.

-Najmanji konj na svijetu je visok 43 cm i težak 30 kg., nosi proteze i spava u psećoj kućici.

-Passo Stelvio je skijalište koje se zimi (od 05.11.) zatvara.

-1. Cd-rom je konstruiran već 1987.

-2. Svijetski rat bi vjerovatno imao drugačiji ishod da Hitler nije zadatak izrade atomske bombe povjerio židovu(koji mu je namjerno davao krive rezultate).

-RAKIJA je lijek za impotenciju i jak je afrodizijak!


ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 21:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 24.10.2006.

OVO SE ZOVE OPTIMIZAM!!!

Sad ću vam ja pokazati što se osim vožnje motora do faxa po pljusku i jakom vjetru zove OPTIMIZAM!!!

prvih 1000 decimala broja pi:

3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592
3078164062862089986280348253421170679821480865132823066470938440
9550582231725359408128481117450284102701938521105559644622948954
9303819644288109756659334461284756482337867831652712019091456485
6692346034861045432664821339360726024914127372458700660631558817
4881520920962829254091715364367892590360011330530548820466521384
1469519415116094330572703657595919530921861173819326117931051185
4807446237996274956735188575272489122793818301194912983367336244
0656643086021394946395224737190702179860943702770539217176293176
7523846748184676694051320005681271452635608277857713427577896091
7363717872146844090122495343014654958537105079227968925892354201
9956112129021960864034418159813629774771309960518707211349999998
3729780499510597317328160963185950244594553469083026425223082533
4468503526193118817101000313783875288658753320838142061717766914
7303598253490428755468731159562863 82353787593751957781857780532
171226806613001927876611195909216420199

Da dokažem moju optimističnost, prebrojao sam koliko su se puta brojke od 0 do 9 nasumično ponovile:

0: 93 puta
1: 116 puta
2: 103 puta
3: 103 puta
4: 93 puta
5: 97 puta
6: 94 puta
7: 95 puta
8: 101 puta
9: 105 puta

I za kraj, Svijetski dan broja pi je u 3 mjesecu, dana 14 i počinje u 1:59 (pogledajte prvih 6 znamenki broja i shvatiti ćete zašto...)

E ljudi, ovo se zove optimizam!

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 20:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.10.2006.

SPACE SHUTTLE

haha... sad ću se malo kurčiti sa nekim podacima o Shuttleu, pa ko kuži nek se divi, a ko ne, neka blijedo gleda! :)

-Space Shuttleu je potrebno svega 8 minuta da postigne brzinu od 27359 km/h
-Motor Space Shuttlea teži 1/7 motora lokomtive, ali razvija jednako konjskih snaga kao i 37 lokomotiva zajedno
-Trubo pumpa Shuttleova motora je toliko jaka da bi mogla isprazniti prosječni bazen za četveročlanu obitelj u 25 sekundi
-Shuttleova 3 motora i 2 raketna potisnika stvaraju 3.3 miliona kilograma potiska pri uzlijetanju, Usporedimo to sa 1. američkom raketom sa 2-članom posadom koja je imala potisak od 35380kg
-tekući vodik u Shuttleovim motorima je na -253 stupnja celziusa, zatim se pali sa tekućim kisikom i temperatura motora se penje na 3316 stupnjeva celziusa.
-svaki od Shuttleovih raketnih motora izgara 4536 kg propana u 1 sekundi, znači 498952 kg u 120 sekundi,što znači da je brzina plina koji izlazi iz pumpe je 5 puta veća od brzine zvuka, a zapaljeni trag plina iz potisnika doseže duljinu od 152 metra.
-Ispušni plinovi Shuttlea dosežu temperaturu od 3371, što je 2/3 temperature površine sunca. Iako ta temperatura rastaljuje čelik, izolacija unutar motora štiti oplatu od topline tako da je vanjska temperatura svega 54 stupnja
-4 motora bionga 747 proizvode 85275 kg potiska, dok Shutleova 1 motor proizvede 17 puta više. 2 motora imaju više snage nego 35 jumbo jetova na uzljietanju.
-da se energija Shuttleovih motora može pretvarati u električnu, u 2 minute, 2 motora bi proizvela 2.2 miliona kilowat sati struje, što je dovoljno za 87000 kuća u 24 sata.
-mehanička ruka u Shuttleu teži oko 411kg, ali u svemiru može pomicati predmete teške 29937 kg i veličine autotransovih buseva.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 23:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.10.2006.

Zbogom Michael!

Ništa mi se neda pisati!

Glupi renault mi je ubio volju za svim! Da nije bilo Fisicelle (ispravite me ako krivo pišem imena) Schumacher bi bio 1.!!!! Vozio je ko nikad!!! Još nisam doživio ovakvu trku!!! Tip nije normalan, prolazio je druge formule kao da ne postoje!, sa startnog 10 mjesta je došao na 5., pa ga je naš "dragi" Fisicella (jebo mu vrag oca i mater da mu pička mile materine, Da bog da te mater u čevapu prepozna i Jebo ti krepani konj nevinu sestru na grobu mrtve matere!!! itd.) malo dotaknuo, zbog čega je Schumiju pukla guma, zbog čega je izgubio oho 45 sek. da se dovuče do box-a, a onda još dosadna vožnja kroz box (80 km/h), pa mjenjanje gume, pa je pao na 17. (zadnje)mjesto, sa kojega je opet došao na 4.!!!

Da bi trka bila fer, Alonsu je trebao eksplodirati motor bolida, michael bi došao na 3. mjesto, Ferarri bi dobio 1. mjesto za konstruktore, a Alonso bi i dalje bio svjetski prvak, jer je Schumacheru falilo točno 10 bodova da ga sredi.

JEBO TE RENAULT, DA BOG DA VAM SE TVORNICA ZAPALI SKUPA SA FLAVIOM!!!! :)

Ovo je bila trka koju ću jako dugo pamtiti!
Schumacherova zadnja i najbolja trka u životu i još je jednom dokazao da je najjači vozač ikada!

Ali ima on potencjalnih nasljednika... (Kubica ima sličan stil kao Michael u njegovim godinama, Massa je isto lud, Kimi je dobar i.... A jebi ga, i Alonso je tu, ali mislim da će on završiti kao Hakinen, biti jedan od najboljih, zadavati glavobolje svima i od jednom će nestati)

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 20:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 13.10.2006.

JESTE LI ZNALI!?

Malo mi je dojadilo pisanje o neaktivnim blogovima pa ćemo malo o zanimljivim činjenicama...
Još uvijek možete glasati z ukidanje neaktivnih blogova. poll se nalazi u prošlom postu.

JESTE LI ZNALI:

-Da je nemoguće polizati vlastiti lakat!?
-Da krokodili ne mogu isplaziti jezik!?
-Da je škampima srce u glavi!?
-Da u istraživanju u koje je u razdoblju od 80 godina bilo uključeno 200.000 nojeva, nije zabilježen niti jedan slučaj da je noj zakopao glavu u pijesak!?
-Da svinje (zbog fizičkih ograničenja) ne mogu pogledati u nebo!?
-Da više od 50% ljudi na zemlji nikada nije uputilo ili primilo telefonski poziv!?
-Da konji ne mogu povraćati!?
-Da kućna muha zuji u poluoktavi, ton F!?
-Da čovjek, ukoliko prejako kihne može slomiti rebro. U koliko pak pokuša potisnuti kihanje, može doći do puknuća krvne žile u vratu ili glavi uslijed čega nastupa smrt, a u koliko pokuša na silu držato oči otvorene tijekom kihanja, može iznenada umrijeti!?
-Da je "Sixith sick sheik`s sixth sheep`s sick" engleska verzija naših "igla igra igru igle", "petar petru petlju plete", "na vrh brda vrba mrda" ili "pop kopa prokop, kroz prokop kopa pop"!?
-Da se štakori razmnožavaju tako brzo da u samo 18 mjeseci 2 štakora mogu imati više od 1.000.000 potomaka!?
-Da nošenje slušalica 1 sat povećava broj bakterija u ušima do 700 puta!?
-Da pačje glasanje ne izaziva jeku i da nitko još nije pronašao objašnjenje za to!?
-Da je 23% kvarova na fotokopirkama uzrokovano sjedenjem ljudi na njima i "fotokopiranjem" vlastite stražnjice!?
-Da većina ruža za usne sadrži riblje ljuske!?
-Da je grupa Simply Red ime dobila zbog ljubavi članova grupe prema nogometnom klubu Manchester United!?
-Da poput prstiju, i jezik ima jedinstven otisak!?
-Da je najstariji rukopis jedne žene na latinskom jeziku iz 1. stoljeća prije nove ere bila pozivnica za rođendansku proslavu!?
-Da riječ samba znači "trljati pupak o pupak"!?
-Da ako bacite novčić 1000 puta, odnos glava:pismo neće biti 500:500 nego vjerojatno 495:505, jer je slika glave nešto teža pa lakše završi sa doljnje strane!?
-Da će više od 75% ljudi koji ovo pročitaju pokušati polizati svoj lakat!?

E JESAM VAS!!! :)

Jeste li okušali polzati svoj lakat!? PRIZNAJ! BUDI ISKRENA!?
A jesam... baš si nas...
HA HA HA! NISAM!
  
Free polls from Pollhost.com



ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 20:07 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 11.10.2006.

zadnji u nizu...

Eto... ja po malo odustajem... glasača nema, posjeta nema, tako da ću sada objaviti oko 500 adresa neaktivnih blogova, ima ih puno više, ali izgubio sam volju za pretraživanjem.

Ovo su sve blogovi koji su već bili objavljeni na obrisite.blog.hr:

1. 1.blog.hr
2. 4taja.blog.hr
3. 4tajci.blog.hr
4. 50cent.blog.hr
5. 666.blog.hr
6. 6b.blog.hr
7. 7.blog.hr
8. 7b.blog.hr
9. 8b.blog.hr
10. 999.blog.hr
11. a.blog.hr
12. aaa.blog.hr
13. abc.blog.hr
14. aerosmith.blog.hr
15. aeternumvale.blog.hr
16. aguilera.blog.hr
17. alexei.blog.hr
18. aliceinchains.blog.hr
19. amadeus.blog.hr
20. amen.blog.hr
21. amy.blog.hr
22. anakarenjina.blog.hr
23. anana.blog.hr
24. angel.blog.hr
25. antoniaa.blog.hr
26. april.blog.hr
27. april.blog.hr
28. ariesna.blog.hr
29. artemida.blog.hr
30. arwen.blog.hr
31. atena.blog.hr
32. azra.blog.hr
33. babetina.blog.hr
34. baby.blog.hr
35. badangel.blog.hr
36. banana.blog.hr
37. barbika.blog.hr
38. bbb.blog.hr
39. be.blog.hr
40. beast.blog.hr
41. beatles.blog.hr
42. beautiful.blog.hr
43. beba.blog.hr
44. bella.blog.hr
45. berlin.blog.hr
46. bezveze.blog.hr
47. bijelo.blog.hr
48. bijelodugme.blog.hr
49. biohazard.blog.hr
50. biti.blog.hr
51. blink182.blog.hr
52. blogec.blog.hr
53. blue.blog.hr
54. bluezgpain.blog.hr
55. bog.blog.hr
56. bol.blog.hr
57. born.blog.hr
58. bozic.blog.hr
59. brac.blog.hr
60. bravo.blog.hr
61. britneyspears.blog.hr
62. buba.blog.hr
63. bubi.blog.hr
64. bubimir.blog.hr
65. bzvz.blog.hr
66. cajke.blog.hr
67. californication.blog.hr
68. cancer.blog.hr
69. carica.blog.hr
70. carica00.blog.hr
71. ceca.blog.hr
72. chantal.blog.hr
73. child.blog.hr
74. christinaaguilera.blog.hr
75. ciovo.blog.hr
76. colonia.blog.hr
77. converse.blog.hr
78. cro.blog.hr
79. cruelangel.blog.hr
80. cure2.blog.hr
81. cvijet.blog.hr
82. dama.blog.hr
83. dan.blog.hr
84. dante.blog.hr
85. darkfairy.blog.hr
86. debela.blog.hr
87. deeppurple.blog.hr
88. delfin.blog.hr
89. delnice.blog.hr
90. denny77.blog.hr
91. design.blog.hr
92. devil.blog.hr
93. diesel.blog.hr
94. dinamo.blog.hr
95. dnevnik.blog.hr
96. dodji.blog.hr
97. drek.blog.hr
98. dronkonbrac.blog.hr
99. dubrovnik.blog.hr
100. dva.blog.hr
101. eagle.blog.hr
102. eagles.blog.hr
103. eewa.blog.hr
104. elemental.blog.hr
105. emili.blog.hr
106. eminem.blog.hr
107. ema.blog.hr
108. emma.blog.hr
109. europa.blog.hr
110. evil.blog.hr
111. evo.blog.hr
112. exit.blog.hr
113. extra.blog.hr
114. f.blog.hr
115. faca.blog.hr
116. fake.blog.hr
117. fake.blog.hr
118. fakeangel.blog.hr
119. feelings.blog.hr
120. female.blog.hr
121. fifi.blog.hr
122. figureskating.blog.hr
123. filip.blog.hr
124. filozofija.blog.hr
125. flea.blog.hr
126. fly.blog.hr
127. fortuna.blog.hr
128. forum.blog.hr
129. freakyforever.blog.hr
130. friends.blog.hr
131. friendsforever.blog.hr
132. frodo.blog.hr
133. frusciante.blog.hr
134. fuck.blog.hr
135. fuj.blog.hr
136. gandalf.blog.hr
137. gay.blog.hr
138. gigi.blog.hr
139. girl.blog.hr
140. google.blog.hr
141. goso.blog.hr
142. haha.blog.hr
143. hahaha.blog.hr
144. hater.blog.hr
145. heaven.blog.hr
146. hell.blog.hr
147. hello.blog.hr
148. heroj.blog.hr
149. hm.blog.hr
150. hollywood.blog.hr
151. hope.blog.hr
152. hr.blog.hr
153. hrt.blog.hr
154. hrvat.blog.hr
155. hrvatska.blog.hr
156. hug.blog.hr
157. hvar.blog.hr
158. i.blog.hr
159. ime.blog.hr
160. imotski.blog.hr
161. ines.blog.hr
162. ineska00.blog.hr
163. istina.blog.hr
164. ivan.blog.hr
165. ivana.blog.hr
166. ivy.blog.hr
167. iwanna.blog.hr
168. j.blog.hr
169. ja.blog.hr
170. jagoda.blog.hr
171. jaimojzivot.blog.hr
172. janisjoplin.blog.hr
173. jay.blog.hr
174. jea.blog.hr
175. jebanje.blog.hr
176. jebemte.blog.hr
177. jebemti.blog.hr
178. jebote.blog.hr
179. jedan.blog.hr
180. jedinstveni.blog.hr
181. jen.blog.hr
182. jesen.blog.hr
183. jesus.blog.hr
184. john.blog.hr
185. joj.blog.hr
186. june.blog.hr
187. just.blog.hr
188. kamikaza.blog.hr
189. kate.blog.hr
190. kedi.blog.hr
191. kikeeeee.blog.hr
192. kikica.blog.hr
193. kiko.blog.hr
194. kill.blog.hr
195. killer.blog.hr
196. kiss.blog.hr
197. klaus.blog.hr
198. klizanje.blog.hr
199. kojikreteni.blog.hr
200. koliba.blog.hr
201. kolovoz.blog.hr
202. komentiraj.blog.hr
203. koprivnica.blog.hr
204. korcula.blog.hr
205. koza.blog.hr
206. kraljica.blog.hr
207. kristina.blog.hr
208. kucka.blog.hr
209. kuja.blog.hr
210. kukuriku.blog.hr
211. kurva.blog.hr
212. kyuss.blog.hr
213. lana.blog.hr
214. lara.blog.hr
215. ledzeppelin.blog.hr
216. legolas.blog.hr
217. lena.blog.hr
218. lepadobola3.blog.hr
219. leptir.blog.hr
220. lili.blog.hr
221. lilith.blog.hr
222. lina.blog.hr
223. link.blog.hr
224. linkinpark.blog.hr
225. lino.blog.hr
226. lipanj.blog.hr
227. littleflover.blog.hr
228. logika.blog.hr
229. lol.blog.hr
230. look.blog.hr
231. lova.blog.hr
232. love.blog.hr
233. lucija.blog.hr
234. ludilo.blog.hr
235. luka.blog.hr
236. lulica.blog.hr
237. lulu.blog.hr
238. ljeto.blog.hr
239. ljubav.blog.hr
240. ljubim.blog.hr
241. m.blog.hr
242. ma.blog.hr
243. maca.blog.hr
244. macka.blog.hr
245. magic.blog.hr
246. magija.blog.hr
247. maja.blog.hr
248. majmun.blog.hr
249. majmunastine.blog.hr
250. makarska.blog.hr
251. mala0sjebana.blog.hr
252. malavrazica.blog.hr
253. malena.blog.hr
254. mali.blog.hr
255. maliprinc.blog.hr
256. malomisto.blog.hr
257. mama.blog.hr
258. mamlaz.blog.hr
259. mandarina.blog.hr
260. marija.blog.hr
261. marin.blog.hr
262. marina.blog.hr
263. marina.blog.hr
264. marley.blog.hr
265. martin.blog.hr
266. martina.blog.hr
267. mary.blog.hr
268. masha.blog.hr
269. maslina.blog.hr
270. matematika.blog.hr
271. mater.blog.hr
272. matija.blog.hr
273. maza.blog.hr
274. me.blog.hr
275. menga.blog.hr
276. meri.blog.hr
277. mia.blog.hr
278. mia1.blog.hr
279. mijau.blog.hr
280. minuta.blog.hr
281. mir.blog.hr
282. misao.blog.hr
283. misinecka.blog.hr
284. misli.blog.hr
285. mladost.blog.hr
286. mladost.blog.hr
287. mlijekoimed.blog.hr
288. mmm.blog.hr
289. moby.blog.hr
290. moda.blog.hr
291. monika.blog.hr
292. monyka.blog.hr
293. mops.blog.hr
294. more.blog.hr
295. moron.blog.hr
296. motion.blog.hr
297. mrtav.blog.hr
298. mrtva.blog.hr
299. mrznja.blog.hr
300. mumija.blog.hr
301. munja.blog.hr
302. muse.blog.hr
303. mylove.blog.hr
304. myself.blog.hr
305. nada.blog.hr
306. najnovijiblog.blog.hr
307. nana.blog.hr
308. nara.blog.hr
309. narodno.blog.hr
310. narodnjaci.blog.hr
311. natali.blog.hr
312. natasha.blog.hr
313. nevolimte.blog.hr
314. night.blog.hr
315. nightlife.blog.hr
316. nikicha11.blog.hr
317. nirvana.blog.hr
318. nirvanfan.blog.hr
319. nokia.blog.hr
320. novalja.blog.hr
321. novigrad.blog.hr
322. nt7tuning.blog.hr
323. nugat.blog.hr
324. njemacka.blog.hr
325. odvratno.blog.hr
326. oliver.blog.hr
327. opatija.blog.hr
328. osam.blog.hr
329. osijek.blog.hr
330. ozujak.blog.hr
331. pag.blog.hr
332. pamet.blog.hr
333. pametna.blog.hr
334. papa.blog.hr
335. parishilton.blog.hr
336. pas.blog.hr
337. passion.blog.hr
338. pazin.blog.hr
339. peace.blog.hr
340. pearljam.blog.hr
341. pero.blog.hr
342. pet.blog.hr
343. petak.blog.hr
344. petar.blog.hr
345. pharmaceut.blog.hr
346. pharmagic.blog.hr
347. pijan.blog.hr
348. pinkfloyd.blog.hr
349. pjesma.blog.hr
350. poisonheart.blog.hr
351. porec.blog.hr
352. potpisljubavi.blog.hr
353. povijest.blog.hr
354. povjest.blog.hr
355. pozdrav.blog.hr
356. princeza.blog.hr
357. proana.blog.hr
358. problem.blog.hr
359. prsten.blog.hr
360. ptica.blog.hr
361. punk666.blog.hr
362. purger.blog.hr
363. queen.blog.hr
364. radiohead.blog.hr
365. raj.blog.hr
366. rakija.blog.hr
367. rambo.blog.hr
368. redhotchilipeppers.blog.hr
369. redhotchillipeppers.blog.hr
370. reinstall.blog.hr
371. riba.blog.hr
372. rijeka.blog.hr
373. ritam.blog.hr
374. roncika.blog.hr
375. rose.blog.hr
376. rovinj.blog.hr
377. s.blog.hr
378. s.blog.hr
379. sama.blog.hr
380. samobor.blog.hr
381. samomoje.blog.hr
382. sanosuk1.blog.hr
383. sanosuke.blog.hr
384. santie.blog.hr
385. sanja.blog.hr
386. sanjam.blog.hr
387. scorpions.blog.hr
388. secret.blog.h
389. sedam.blog.hr
390. seks.blog.hr
391. seven.blog.hr
392. severina.blog.hr
393. sex.blog.hr
394. shakespeare.blog.hr
395. shit.blog.hr
396. sijecanj.blog.hr
397. sinj.blog.hr
398. sisak.blog.hr
399. sjaj.blog.hr
400. sladak.blog.hr
401. slatka.blog.hr
402. smrad.blog.hr
403. smrt.blog.hr
404. snovi.blog.hr
405. somethingevil.blog.hr
406. sonsyreya.blog.hr
407. sorry.blog.hr
408. spangica.blog.hr
409. spavam.blog.hr
410. split.blog.hr
411. sponzorusa.blog.hr
412. sranje.blog.hr
413. srbija.blog.hr
414. srpanj.blog.hr
415. star.blog.hr
416. stari.blog.hr
417. stars.blog.hr
418. start.blog.hr
419. stfanatics.blog.hr
420. strong.blog.hr
421. studeni.blog.hr
422. stvar.blog.hr
423. subota.blog.hr
424. suburban.blog.hr
425. sunset1.blog.hr
426. surf.blog.hr
427. suza.blog.hr
428. svastara.blog.hr
429. svemir.blog.hr
430. svinja.blog.hr
431. svinjce.blog.hr
432. sweet.blog.hr
433. tanana.blog.hr
434. tata.blog.hr
435. tbf.blog.hr
436. tekila.blog.hr
437. termit.blog.hr
438. terpsihora.blog.hr
439. thebest.blog.hr
440. thenextfiles.blog.hr
441. this.blog.hr
442. tija.blog.hr
443. tina.blog.hr
444. tintin.blog.hr
445. to.blog.hr
446. tokiohotel.blog.hr
447. tom.blog.hr
448. tomislav.blog.hr
449. tona.blog.hr
450. tonka.blog.hr
451. tovar.blog.hr
452. tratincica.blog.hr
453. trava.blog.hr
454. travanj.blog.hr
455. trazim.blog.hr
456. trendy.blog.hr
457. tri.blog.hr
458. tribe.blog.hr
459. trogir.blog.hr
460. truewiccan.blog.hr
461. truth.blog.hr
462. tumac.blog.hr
463. tupac.blog.hr
464. tzk.blog.hr
465. u.blog.hr
466. u2.blog.hr
467. uf.blog.hr
468. umag.blog.hr
469. universe.blog.hr
470. upravnireferent.blog.hr
471. uzasjemojafurka.blog.hr
472. valentinovo.blog.hr
473. vanda.blog.hr
474. vanna.blog.hr
475. varazdin.blog.hr
476. velikagorica.blog.hr
477. veljaca.blog.hr
478. vertigo.blog.hr
479. vip.blog.hr
480. virovitica.blog.hr
481. volim.blog.hr
482. vrisak.blog.hr
483. vukovar.blog.hr
484. we.blog.hr
485. wolf.blog.hr
486. world.blog.hr
487. wow.blog.hr
488. wwwblog.blog.hr
489. x.blog.hr
490. xy.blog.hr
491. yahoo.blog.hr
492. you.blog.hr
493. z.blog.hr
494. zadar.blog.hr
495. zagreb.blog.hr
496. zastava.blog.hr
497. zasto.blog.hr
498. zasu.blog.hr
499. zec.blog.hr
500. zekoblog.blog.hr
501. zena.blog.hr
502. zima.blog.hr
503. zlocinikazna.blog.hr
504. zombi.blog.hr
505. zuja.blog.hr

I po zadnji put, za one koji nisu upućeni:

Mislim da je vrijeme da se uvede pravilo koje kaže da ako se na blogu ne napiše post više od recimo npr. 3 mjeseca, blog se automatski briše te ime bloga postaje sobodno za druge korisnike!

Molim vas, komentirajte i glasujte, ako se pojavi puno istomišljenika, mogli bi poslati prijedlog administratoru i tko zna, možda ga ostvare.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 18:35 - Komentari (14) - Isprintaj - #

utorak, 10.10.2006.

Još korak bliže!

Hvala vam puno na podršci, ali smo još jako daleko od uspjeha... još imamo premalo glasača, zato bi vas molio, tko god želi pomoći neka napiše u post što se događa na ovome blogu i neka stavi link na njega.
To je učinila blogerica useful idiot i ovim putem joj se zahvaljujem.

Čuo sam da se administratori namjeravaju pozabaviti s time, ali mi im dajmo još jači poticaj!

Priča se nastavlja:
(opet ću blogove dodavati putem kako ih budem pronalazio.)

132:uzasjemojafurka.blog.hr
133:simpleplanrock.blog.hr
134:pentagram.blog.hr
135:007.blog.hr
136:69.blog.hr
137:988.blog.hr
138:1234567890.blog.hr
139:091.blog.hr
140:098.blog.hr
141:cajke.blog.hr
142:narodni.blog.hr
143:hostimi.blog.hr
144:mirisnabuhica.blog.hr
145:vuco.blog.hr
146:supersilva.blog.hr
147:adolf.blog.hr
148:hitler.blog.hr
149:svjetski.blog.hr
150:wtc.blog.hr
151:wet.blog.hr
152:johnny3.blog.hr
153:pussycatdoll55.blog.hr
154:pussycatdoll.blog.hr
155:pussycat.blog.hr
156:kokich.blog.hr
157:brija.blog.hr
158:techno.blog.hr
159:nase.blog.hr
160:converse3.blog.hr

I naravno, za one koji priču nisu pratili od početka, iskopirao sam prijedlog iz prvog posta o neaktivnim blogovima.

Mislim da je vrijeme da se uvede pravilo koje kaže da ako se na blogu ne napiše post više od recimo npr. 3 mjeseca, blog se automatski briše te ime bloga postaje sobodno za druge korisnike!

Molim vas, komentirajte i glasujte, ako se pojavi puno istomišljenika, mogli bi poslati prijedlog administratoru i tko zna, možda ga ostvare.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 18:19 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.10.2006.

Priča se nastavlja...

Evo, za one koji ne prate ovaj pokret od početka, iskopirao sam najvažniji dio posta u ovaj.

Adese ću stalno dodavati u post:

068:tool.blog.hr
069:deftones.blog.hr
070:wickerman.blog.hr
071:anarchy.blog.hr
072:doors.blog.hr
073:nogometas.blog.hr
074:kaka.blog.hr novijeg datuma ali sumnjam da će se ikada više koristiti
075:junkie.blog.hr
076:metallica.blog.hr
077:veliki.blog.hr
078:mali.blog.hr
079:kuracodovce.blog.hr
080:kure.blog.hr
081:villamarija.blog.hr
082:playboy.blog.hr
083:dick.blog.hr
084:acid.blog.hr
085:brownacid.blog.hr
086:lsd.blog.hr
087:opiceni.blog.hr
088:zabranjenaljubav.blog.hr
089:bracnevode.blog.hr šteta što je zapušten
090:nightevanescence.blog.hr
091:nasamalaklinika.blog.hr
092:jackdaniels.blog.hr
093:barby.blog.hr
094:ken.blog.hr
095:becks.blog.hr
096:keva.blog.hr
097:bonita.blog.hr
098:cindy.blog.hr
099:gledaj.blog.hr
100:vjesnik.blog.hr
101:xfiles.blog.hr
102:konzum.blog.hr
103:billa.blog.hr
104:error.blog.hr
105:motor.blog.hr
106:pitalice.blog.hr
107:nmk.blog.hr
108:rotten.blog.hr
109:bloger.blog.hr
110:3x.blog.hr
111:porno.blog.hr
112:srbin.blog.hr
113:pravehrvatine.blog.hr
114:ustasha.blog.hr i ja sam mislio da sam ga već napisao,ali razlika je 1 slovo.
115:kitaubilla.blog.hr
116:hacker.blog.hr
117:hakerski.blog.hr
118:ska.blog.hr
119:sk8.blog.hr
120:skate.blog.hr
121:sk8ter.blog.hr
122:cigan.blog.hr
123:punk.blog.hr
124:punked.blog.hr
125:putnik.blog.hr
126:gun.blog.hr
127:guns.blog.hr
128:fatbastard.blog.hr
129:headshot.blog.hr
130:shoot.blog.hr
131:cs.blog.hr
132:anestezija.blog.hr
133:morfij.blog.hr
134:aspirin.blog.hr
135:painkiller.blog.hr

Mislim da je vrijeme da se uvede pravilo koje kaže da ako se na blogu ne napiše post više od recimo npr. 3 mjeseca, blog se automatski briše te ime bloga postaje sobodno za druge korisnike!

Molim vas, komentirajte i glasujte, ako se pojavi puno istomišljenika, mogli bi poslati prijedlog administratoru i tko zna, možda ga ostvare.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 08:20 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.10.2006.

Ti blogovi...

eto, nakon šetnje sa psom, padnu ti na pamet neke stvari iz prošlosti...
Recimo, sada sam se sjetio dana kad sam napravio svoj blog... 13.02.2006 ako se ne varam... sjedio sam u hodniku na faxu za kompjuterom i palo mi je na pamet da napravim blog i eto me danas ovdje pred vama.
Pitate se koja je svrha ovog posta... pa eto:
Znam da je bilo problema oko imena bloga... Kao i svi drugi blogeri, htio sam blog nazvati po nečemu što bi me nekako najbolje opisalo ili mi se najviše sviđalo, a u to vrijeme je to bilo "Rakija" ali je blog sa tim imenom postojao, tako sam došao do "Rakija je zakon.".
Većina novih blogera će sigurno htjeti imenovati blog po svojoj najdražoj grupi, pjesmi, gradu, autu, piću, državi, itd. ali možda to neće moći... a pogodite zašto!? Zato jer se nađu neki idioti koji naprave blog, napišu 2 posta ili još bolje, ni jedan, i tako ostave blog koji je bez veze oduzeo ime nekom novom blogeru kojeg to možda i zanima...
Evo, pretraživao sam blogove oko sat vremena i onda mi je dopizdilo. Evo rezultata, napisao sam i datum zadnjeg posta, ako ga nema nda mjesec i godinu kad je napravljen:

001:hrt.blog.hr-1 post, 21.09.2004.

002:ironmaiden.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

003:trooper.blog.hr-1 post, 05.06.2005.

004:dumbass.blog.hr-9 postova, zadnji napisan 30.04.2006.

005:kozjak.blog.hr-1 post, 07.04.2006.

006:rhcp.blog.hr-1 post, 17.06.2004.

007:fraktura.blog.hr-1 post, 16.01.2005.

008:pussy.blog.hr-1 post, 23.05.2005.

009:peder.blog.hr-9 postova, zadnji napisan 05.07.2004.

010:glupgluplji.blog.hr-2 posta, 28.01.2006.

011:mater.blog.hr-11 postova, zadnji napisan 26.11.2004.

012:mrzimblog.blog.hr-1 post, 05.02.2006.

013:penis.blog.hr-0 postova, siječanj 2006.

014:wtf.blog.hr-1 post, 14.02.2005.

015:omg.blog.hr-1 post, 12.03.2006.

016:banana.blog.hr-171 post, zadnji napisan 31.05.2004.

017:jeboteja.blog.hr-1 post, 23.05.2004.

018:papak.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

019:kuja.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

020:sarma.blog.hr-10 postova, 10.05.2005.

021:mamuti.blog.hr-1 post (pročitati obavezmo! rofl), 14.12.2005.

022:pasmater.blog.hr-1 post, 15.08.2004.

023:fuckin.blog.hr-1 post, 03.08.2005.

024:spaljeni.blog.hr-1 post, 29.06.2004.

025:kravljeludilo.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

026:pticjagripa.blog.hr-1 post, 21.10.2005.

027:govno.blog.hr-1 post, 09.04.2005

028:ustasa.blog.hr-1 post, 17.02.2005

029:komunjara.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

030:terorist.blog.hr- 12 postova,zadnji post napisan 01.12.2005.

031:teror.blog.hr-1 post, 15.12.2005.

032:jajce.blog.hr-2 posta, 16.04.2006

033:sarajevo.blog.hr-0 postova, lipanj 2006

034:opatija.blog.hr-0 postova, lipanj 2006

035:rijeka.blog.hr- 1 post, 28.07.2004.

036:purger.blog.hr-2 posta, 07.07.2004.

037:yugo.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

038:formula1.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

039:formula.blog.hr- 2 posta, 20.10.2005.

040:truli.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

041:hrvatski.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

042:ferarri.blog.hr-1 post, 01.04.2006.

043:glupi.blog.hr- 0 postova, lipanj 2006.

044:struja.blog.hr- 9 postova, zadnji napisan 23.10.2004.

045:judaspriest.blog.hr-1 post, 12.03.2006.

046:svastara.blog.hr- 1 post, 11.05.2004.46

047:svasta.blog.hr- 0 postova, lipanj 2006.

048:piva.blog.hr- 1 post, 08.07.2005.

049:pijani.blog.hr-2 posta, 12.06.2005.

050:jaki.blog.hr- 0 postova, lipanj 2006.

051:jaja.blog.hr- 1 post, 30.10.2005.

052:vojnik.blog.hr-5 postova, zadnji napisan 29.11.2004.

053:prist.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

054:juda.blog.hr- 1 post, 27.05.2006. (pogledajte i shvatit ćete...)

055:blog.blog.hr-4 posta, 07.06.2005.

056:imagesandwords.blog.hr-3 posta,zadnji napisan 01.05.2006.

057:queen.blog.hr- 1 post, 30.09.2004.

058:carpediem.blog.hr- 0 postova, rujan 2004.

059:dosadni.blog.hr-3 posta, 02.07.2004.

060:plavusa.blog.hr-21 post, 30.08.2005.

061:retard.blog.hr-1 post, 12.07.2004.

062:retardirani.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

063:sexy.blog.hr-0 postova, lipanj 2006.

064:zuja.blog.hr-1 post, 11.11.2004.00

065:ozujsko.blog.hr-1 post, 22.09.2004.
(do sad se moglo sve potrpiti, ALI OVA ZADNJA 2!!! MORAMO NEŠTO PODUZETI!!!!KAKO ĆE JADNI ALKOHOLIČARI NAZVATI BLOGOVE?! AAAHHH!!!)

Moram obavezno navesti da imam i ja jedan od takvih blogova, to je blog mog bivšeg banda, još da nisam izbrisao jer su na njemu slike sa jedne gaže, ali ću ga sve jedno navesti:
067:lahkocemo.blog.hr- zadnja aktivnost: 23.08.2006, a prije toga 23.06.2006.

Mislim da je vrijeme da se uvede pravilo koje kaže da ako se na blogu ne napiše post više od recimo npr. 3 mjeseca, blog se automatski briše te ime bloga postaje sobodno za druge korisnike!

Molim vas, komentirajte i glasujte, ako se pojavi puno istomišljenika, mogli bi poslati prijedlog administratoru i tko zna, možda ga ostvare.


P.S.: za neke od tih blogova još ima nade...

u post konstantno dodajem nove adrese,a svakom adresom mi je se sve više riga... neka stvarno dobra imena za blogove su potrošena bezveze...

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 21:53 - Komentari (28) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (11)
Veljača 2007 (12)
Siječanj 2007 (11)
Prosinac 2006 (8)
Studeni 2006 (18)
Listopad 2006 (11)
Rujan 2006 (5)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (6)
Lipanj 2006 (7)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (5)
Ožujak 2006 (3)
Veljača 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SEIZE THE DAY
    (Rakija je zakon!)



    rakijajezakon.blog.hrWeb


    powered by FreeFind

    PRAVILA:
    -burninmadSpam je strogo zabranjen! (sve spamove automatski prijavljujem!)dead
    -zalivenProvokatormia zabranjujem komentiranje na blogu.headbang
    -partyTekstovi su moja autorska dijela! (izuzev tekstova koje sam dobio mailom ili tekstova koji su linkirani na izvor.)thumbup
    -greedyAko želite neke od mojih radova, uvijek me možete kontaktirati ili komentarom ili na mail: rakija18@net.hr. Možemo se dogovoriti i o daljnjoj objavi mojih radova na tuđim stranicama.naughty
    -yesBlog je zaštićen Copyrightom!yes

    MOJ BLOG MOŽETE PODRŽATI:
    Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com



    Myspace Graphics


    _____________________________
    Ako želite da ovdje zablista i vaša reklama, javite se na rakija18@net.hr
    _____________________________

    Counter Stats
    jobs
    jobs Counter

    Posjetitelja On-line