Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Gospodar bureka: "Burekova družina" (2. poglavlje)

"Putovanje prema ukletoj pekari"

I tako su naši junaci "Burekove družine" krenuli na svoje mukotrpno putovanje preko cijeloga grada do Samirramizove pećnice u kojoj će uništiti burek, jedini burek koji bi mogao uništiti cijelu Međualbaniju.
Krenuli su preko planine lima na autootpadu, ali im je bijeli čarobnjak-slastičar SaRumom srušio karoseriju nekog karavana i zapriječio im put, pa su bili prisiljeni spustiti se do podvožnjaka i proći cestu odozdo, a ne preko pješačkog prelaza.
Spustiše se do ulaza u podvožnjak. Bile su to jako duge stepenice pokraj kojih je stajao otvoreni šaht pun govana, trunja i krepanih miševa. Grga sivi pokušavao je pokrenuti eskalator dok je ostatak družine krepavao od dosade. Bobo i Stanimirović su se odmarali, Boromir i Anđelko su cugali Vodku koju je netko pokušao prošvercati u Međualbaniju, a glupi mali Papak je bacio kamenčić u otvoreni šaht... Boromir se odjednom trgnuo i mamurno ga upozrio: "m$%a@|™€l"#%$i.....HIK!..... n€#$! moj... #$/()=/%...BLJUF!.... u$&[#&/... HIK! vodu!" (u prijevodu: mali nemoj uznemiravati vodu!!!) S obzirom na stanje, Papak to nije shvatio i nastavio je bacati kamenje u vodu. Grga je u međuvremenu pokrenuo eskalator, ali je iz šahta iskočio veliki štakor i napao je Bobu! Anđelko i Boromir su odmah pali na pod pijani ko guzice dok su se Stanimirović, Mirko i Papak smijali ko budale... jedino je sir Lobotomijan shvatio da štakor želi oteti burek i pošpricao ga je vatrogasnim šmrkom i mlazom mu slomio kičmu. Družina se skupila i krenula u podvožnjak.
Gnoj je bio sretan što tuda prolazi... budilo mu je uspomene na djetinjstvo koje je tu proveo... prve psovke, prvo pijanstvo, prva pljuga, igla i prvi oralni sex... sve se to zbilo u tom podvožnjaku. Nadao se da će sresti i staru ekipu zdroksanih patuljaka.
Što su dalje kročili, to su bili manje mirni... sve je bilo nekako pre tiho. Došli su do javnog Wc-a u podvožnjaku i jako se iznenadili... Pronašli su Gnojevo staro društvo, ali na njegovu žalost, svi su bili mrtvi... Znali su da je to djelo šizofreničnih pekara iz "Pečenjare iza ugla" koje je poslao čarobnjak-slastičar SaRumom! "ONI SU IM DALI KROASANE SA LOŠIM KOKAINOM! ONI SU IM DALI KOLAČ OD LOŠE TRAVE! ZNALI SU DA SU BILI JAKO OSJETLJIVI NA LOŠU DROGU!!!" kaže Gnoj slomljeno, na što mu Grga sivi odgovori: "Daj prekini pizditi glupane, odi popiti litru švercane rakije pa će ti biti bolje!" Sjeli su da razmisle o situaciji kad je Mirko slučajno pustio vodu u Wc-u što je šizofreničnim pekarima dalo do znanja da su u Wc-u. Navalili su na vrata, naši su junaci u klopci.
Anđelko se rasplakao: "Krasnog li načina da umrem... Krepat ću u smrdljivom, prljavom muškom javnom Wc-u!!!". Od tuge je lupio glavom u zid i napravio rupu u njemu. Kroz rupu se vidjelo da je sa druge strane ženski Wc! Družba se odšuljala u ženski Wc i izašla natrag u podvožnjak. Kad su ih šizofrenični pekari vidjeli, krenuli su za njima... ali ih je podrhtavanje tla prestrašilo i oni su pobijegli! Družina je mislila da je to samo Boromirov prdac, ali su ubrzo vidjeli da su u krivu! Kroz zid podvožnjaka izletio je ludi poremećeni orangutan i počeo natjeravati "Burekovu družinu"...
Ekipa je pobijegla, ali ih je orangutan pratio. došli su do djela gdje su u tjeku bili radovi. Preko otvorene duboke kanalizacije prolazio je mostić napravljen od tanke daske. Svi su pobijegli preko nje na drugu stranu, ali je Grga sivi ostao. Zavikao je: "Glupi Zli orangutane, nećeš proći ovom daskom!!!" i lupio je kuhačom po njoj. Daska je pukla te du poremećeni ludi orangutan i Grga pali u kanalizaciju. Zadnje riječi što je Grga uputio družini su bile: "EJ! ČEKAJTE ME!" na što su oni pobijegli jer je Grga smrdio po govnima.
sretno su izašli iz podvožnjaka i nastavili su put prema Semirramizovoj pećnici kroz Kamenički park.

Ubrzo slijedi treće poglavlje, a do tada, uživajte!

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 30.10.2006. u 11:08 sati.