H r v a S T k a !!!!

četvrtak, 23.12.2004.

SREĆNA 2005 - TO SU ODLIKE GLAVNIH PREDSJEDNIČKIH KANDIDATA

Stipe Mesić (Ujdurović) - relikt antihrvatstva - i Jadranka Vlaislavljević (samo/na/zvana Kosor), odvratno, degutantno, zmijoliko srpski odgojeno djubre predstavljaju upravo sve ono što hrvatski predsjednik ne smije biti:
-nisu Hrvati,
-bili su članovi su SKJ,komunisti od glave do pete, dakle pokreta koji ubio više od pola milijuna Hrvata,oduzeo Hrvatima civilizaciju i hrvatsku povijest, gospodarski uništio Hrvatsku te uveo desetljetni teror misli i medija,
-nisu se ništa žrtvovali za Hrvatsku, štoviše mrzili je onda kao i danas,
-nisu katolici nego klasični ateisti, što nije smetalo onoj praznoglavoj i samoopsjednutoj glupoj kvočki Kosorici da nekrštena bude krsna kuma drugoj djeci,
-male slugice desetorazrednim tudjinskim okupatorima Hrvatske,
-nisu osvjedočeni,deklarirani i domoljubni Hrvati, nego su 'prošlom životu',za vrijeme odanosti komunizmu, minirali Hrvatsku,javno i u udbaškoj diskreciji.
Ako neko od ove dvoje bizantinskih majmuna bude dobio izbore, a vjerojatno hoće jer su raskošno financirani našim novcem, onda se vraćam u medije da ih unutar dvije godine demontiram.

- 12:07 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 17.12.2004.

EU JE POKAZALA PRAVO LICE-AGRESORI TURČINI (DE FACTO) BEZ UVJETA, BRANITELJI EUROPE HRVATI- UVJETOVANI

Stoljećima su islamističke horde klale,uvodile mrak u civilizaciju europskih zemalja (od kojeg još nisu odustali,jer je Alah njihov izvozni proizvod), ali hrvatska je mladost živim zidom napravila čudo i zaustavile fanatike osmanlijskog carstva koji su dolazili iz Azije.
Turska se nalazi u Maloj Aziji,duhovno i kulturno nema veze s Europom i predstavlja smrt europskoj civilizaciji.
A tek kad milijuni Turčina nagrnu u demografski opustjelu Europu,onda će EUropa postati proširena Turska.Za manje od 40-50 godina. Islamizam u europi, feredže i takve fekalije biti će prizor na ulicama cijele Europe.
Da nije bilo tih Turčina,Hrvatska bi postala jedna od najjačih SE zemalja,jer je primjerice imala jaču mornaricu od engleskih zemalja.
Radi Turčina oteta nam je Bosna,Hrvatima oduzeta budućnost narednih stoljeća, a od gubitaka braneći zemlje današnje EU nismo se još oporavili.
No, svemu usprkos jedan konobarski peder Chirac, Schroeder- komunistički smrad koji sramoti časno ime njemačko i arijevsko, neki UK epizodisti, oni toj nastranoj Turskoj koja je Europi nanijela toiliko zla, smrti,nesreće i civilizacijskih zastoja, daje (de facto) neuvjetovani termin početka pregovora o ulasku u EU, a Hrvatsku uvjetuje hvatanjem jednog junaka koji je Hrvatsku oslobodio od četnika i zavjere EU.

GDJE SU TUŽBE PROTIV MEDJUNARODNE ZAJEDNICE ZA KRŠENJE POVELJE UJEDINJENIH NARODA? GDJE SU TUŽBE I ZAHTHJEV NAKNADE ŠTETE UZROKOVANE HRVATSKOJ OD AGRESORA? ŠTO TI TZV. HRVATSKI POLITIČARI UOPĆE RADE OSIM ŠTO DRKAJU HURAC I OPSJEDNUTI SOBOM, A VELIČINOM MOĆI KOJI IM PRUŽA NAŠ NOVAC, IZMIŠLJAJU PROBLEME, NE RJEŠAVAJUĆI NIJEDAN STVARNI.

Kada,uz to, pogledam spotove Kosorice,koje mi svi plaćamo iz poreza i davanja, pa čak i sada kad pišem i vi čitate ovaj post, znam da se vraćam u medije 2005. da očistim Hrvatsku od političara kojima je Hrvatska izvor bogaćenja i rada protiv interesa naroda.
Lokalni izbori 2005 će biti prvi korak. A do 2006. deinstalirati ću Mesića ili Kosoricu s mjesta predsjednika njima mrske Hrvatske, novim izvanrednim izborima,koji će koštati manje od 8 milijuna kuna ( a koji će se samofinancirati marketingom).

Neka 'hrvatski' političari idu prodavati takvu politiku sitnim džeparošima iz EU, a glede tih eurokrata najavljujem skoru pobunu njihovih naroda protiv tih polito-birokratskih nemoralnih gmazova.

- 13:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 14.12.2004.

90.000 POTPISA ZA KOSORICU-HRVATSKOJ GLUPOSTI I DALJE NEMA KRAJA

Samo kratki citat novog djela i izbora ' hrvatske majke tereze' -smrdljive,odvratne i glupe bizantinke,
koja će,nadam se, udariti čavao u lijes goleme Sanaderove podvale hrvatskom narodu:

" Branitelji optužili tajnicu u Kosoričinom ministarstvu za uzimanje mita

Ministarstvo hrvatskih branitelja istražuje prijavu protiv Maje Habljak, jedne od djelatnica toga ministarstva, koju su dva hrvatska branitelja optužila da je od njih tražila mito, potvrdio je jučer glasnogovornik Ministarstva Berislav Živković. "Predistražni je postupak pokrenut, no ne mogu ništa reći dok istraga ne pokaže što je istina. Točno je da su oni prijavili da je naša djelatnica primala mito, ali moramo sve to ispitati", kazao je Živković. Spomenuta je tajnica pokušala nagovoriti što više nezaposlenih branitelja da zatraže poticajnu mjeru za samozapošljavanje branitelja, a da će im ona, u zamjenu za dio tog iznosa, "srediti" da je i dobiju. Radi se o 20.000 kuna poticaja za nezaposlene branitelje...."

- 14:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 10.12.2004.

'LJUDSKA PRAVA'- SREDSTVO ZAŠTITE OLOŠA U HRVATSKOJ!

Danas svi lupetaju o tzv. ljudskim pravima, troše vaš i moj novac za svoja izmišljena radna mjesta u udrugama,fondacijama,asocijacijama,ministarstvima koja ništa ne rade ili krivo rade, a ta se ljudska prava zapravo svode na zaštitu ljudskog ološa u Hrvatskoj.
U osnovnim školama pedagozi ne rade ono što moraju raditi,nego jadni brinu brigu o ljudskim i dječjim pravima uvezenih cigana (ili kako se to kaže Roma,iako nemam pojma zašto kada Cigani dolaze iz indijske pokrajine takvog naziva),muslimana i svih nehrvata,čiji su roditelji preko noći dobili državljanstvo zemlje koju mrze.
Ta djeca divljaju,razbijaju sve u školi, ne uče, ometaju nastavu,ne znaju ništa, ali imaju ljudska prava.Priglupi pedagozi, od kojih (iz mog iskustva) neki trebaju hitno biti najureni iz škola iz Hrvatske u Srbiju i Crnu Goru,vode danonoćnu brigui o tome da se divlji, primitivni i neobrazovani roditelji te dječurlije ne uvrijede,te da ti roditelji, koji su nasilno dovedeni u Hrvatsku da je unište ako već to nisu stoljećima mogli muslimani-osmanlije i Srbi, ne zovu novinare jugo ili krim-novina poput Jutarnjeg lista:ti poluprimitivni i neobrazovani novinarčići (sve ih znam,bez brige), onda napišu nešto o 'povredi ljudskih prava' njihove djece,a javnost se zajapuri.
Djece,koja zajedno sa svojim roditeljima trebaju biti strpana s par kufera u kamion s i vraćena u svoje vukohebine i zavičaje! Oni pronose bizantinsko divljaštvo u svoju generaciju,pa i hrvatska djeca podivljaju videći kako se hrvatska vlada,s mjehurastom nateklinom Sanaderom,a pod paskom EU, više brine o manjinama (koje se ne asimiliraju kao u drugim EU zemljama) nego o 90-postotnoj većini Hrvatima.
Svaka je izvrsnost za Hrvate žrtvovana radi tih 'ljudskih prava' u koja spadaju i prava političara da lažu,obmanjuju,kradu i koristoljubno vladaju (a ne upravljaju).
To je ljudsko pravo, ali samo u Hrvatskoj, jednog hebivjetra Miomira Žužula,to je pravo Sanadera,to je pravo Kosorice.
Njihovo ljudsko pravo je legalizacija svog kriminala, i kriminala političke 'elite' (kakav veličanstveni izraz za to odvartno krdo koje prodaje maglu i stavara štetu, i za to sve još biva plaćena).
Ali i ljudsko pravo da uskrate ljudsko pravo bavljenja i bogaćenbja kriminalom drugim gradjanima, što je u suštoj suprotnosti s demokracijom,koju oni kao nekakvi doktori književnosti,idolopoklonici komunizma itd. uopće ne shvaćaju.
Ako je kriminal dopušten Mudrinjiću, Sanaderu, Žužulu, Čačiću, SKJ.....onda je dopušten svakom gradjaninu Republike Hrvatske, poglavito Hrvatima.
To je praktičan smisao Ustava i ljudskih prava u ravnopravnosti (što je opet teška pogreška demokracije, ali o tome sam već pisao što se dogadja kada milijun ljudi s 60 minuta škole sveukupno glasa i glasuje na svakom izboru).
Drugim riječima,sve one prosrpske,četničke i antiljudske organizacije (HHO itd.) koje se,paradoksalno,bave čovjekovim pravima, zapravo služe za odbranu ljudskog ološa,nemorala,kradje i kriminala.

- 13:16 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.12.2004.

KAZNENE PRIJAVE PROTIV SANDERA-EVO STAMBENE!

Obustavljena istraga o zloupotrebi položaja protiv Ive Sanadera

Politički cinici bi rekli: «A što ste uopće mogli očekivati?!» Dok nam premijer putuje po svijetu i skuplja počasne doktorate poput bodova u kakvoj video-igrici, nudeći domaćoj i međunarodnoj publici sliku uljuđenog, modernog, svjetskog konzervativca, dakako da ne dolazi u obzir da tu sliku pokvare beznačajne mrlje iz pretpremijerske prošlosti, mrlje s jelovnika Zloupotrebe položaja zbog stjecanja imovinsko-pravne koristi. Jelovnika s kojeg je HDZ ’90-tih obilato objedovao, ostavljajući packe po cijeloj Hrvatskoj. Međutim, nema straha, tu je Vanish u liku Državnog odvjetništva, koji pouzdano uklanja sve vrste mrlja, i vaše rublje je ponovo čisto, a boje postojane.

Cijela afera, uvidu načina na koji je dr Sanader došao do kuće, objavljena je prošle jeseni, u vrijeme predizborne utrke. (Koliko su etičnost i poštenje političara važni hrvatskim građanima, pokazuju izborni rezlutati!) Ukratko, radi se o tome da je Državno odvjetništvo pokrenulo krivičnu istragu protiv dr Ive Sanadera, temeljem kaznene prijave koju je 2002. godine podnijeo Pavo Gagulić. Kaznena prijava tereti dr Sanadera za zloupotrebu položaja zbog stjecanja imovinsko-pravne koristi. Iz te prijave proizlazi da je dr Sanader godine 1996., koristeći se svojim položajem, na protupravni način članovima svoje obitelji priskrbio vlasništvo nad prizemnim stanom veličine pedesetak četvornih metara u stambenoj dvokatnici u Kozarčevoj 21. U toj su urbanoj vili od ukupno tri stana dva već bila u vlasništvu Sanaderova tasta Ive Šarića i supruge Mirjane. U donjem je stanu živjela njihova susjeda, Božena Šešljaga.

Stvar je bila izvedena tako da je gradska Komisija za stambene odnose početkom 1996. godine provela nadzor nad Šešljaginim stanom i ustanovila da zbog svoje ruševnosti ne zadovoljava ni minimalne tehničke kvalitete neophodne da bi se neki prostor uopće evidentirao kao stambeni: prema zapisniku te komisije ustanovljeno je, ukratko, da vlaga prodire na sve strane, da su zidovi potpuno uništeni, da je drveni pod posve truo, da su instalacije neupotrebljive, te da je stan izložen prodorima podzemnih voda. Radi toga je, 3. 7. 1996. godine, donijet nalog za brisanje stana iz evidencije Gradskog stambenog fonda. Iako postoji i drugi nalaz gradske Stambene komisije, iz kojega se vidi da je sporni stan u posve urednom stanju! Zapisnik o ruševnosti spornoga stana osobito je sumnjiv u dijelu u kojem se govori o prodoru podzemnih voda, zna li se da visoka razina podzemnih voda uopće nije fenomen karakterističan za brežuljkaste terene poput Pantovčaka.

Gđa Šešljaga koja je do tada živjela u dotičnom stanu, i imala stanarsko pravo, u rekordnom je roku, iste te godine dobila zamjenski stan u Malešnici, veličine 70 četvornih metara.

Iz čitave ove priče proizlazi da je dr Sanader zloupotrijebio svoj položaj kako bi za dva stana oštetio gradski stambeni fond: jedan, u Kozarčevoj, koji je na zahtjev Ive Šarića i Mirjane Sanader izbrisan iz evidencije gradskih stanova, nakon čega su se Sanaderov tast i supruga prepisali na sebe čitavu zgradu, i drugi, u Malešnici, kojeg je Sanaderova bivša susjeda uz njegovu pomoć dobila bez ikakve realne osnove.

Cijeli slučaj otvara niz pitanja na koja je krivična istraga trebala odgovoriti: prvenstveno, da li sporni stan u Kozarčevoj doista nije zadovoljavao minimalne tehničke uvjete? Nadalje, je li pri utvrđivanju tehničkih uvjeta tog prostora poštovana nužna procedura, odnosno da li je za njegovo brisanje iz evidencije bila dovoljna samo odluka Komisije, ili je trebalo provesti upravni postupak, u kojem bi sudjelovale i druge službe i stranke (uključujući i Državno odvjetništvo)? Zatim, da li se 1996. godine taj stan još uopće mogao otkupiti, s obzirom na odluku Grada Zagreba po kojoj se u urbanim vilama ne može stjecati pravo na otkup stanova na kojima postoji stanarsko pravo? I na kraju, je li gđa Šešljaga uopće bila na listi za dodjelu gradskih stanova?

Godinu dana nakon otkrivanja Sanaderovog prljavog rublja, pokušali smo od Državnog odvjetništva saznati odgovore na gore navedena pitanja i dobili smo slijedeće: Nakon vašeg upita izvršili smo uvid u dopis Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu broj: KR-DO-53/03 od 25. kolovoza 2003. godine uz koji prileži i dopis Oćinskog javnog odvjetništva u Zagrebu broj: K-DO-5417/02 od 3. travnja 2003. godine.

Iz citiranog dopisa Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu proizlazi da je dopis Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu bio dana 10. lipnja 2003. godine referiran, to jest zamjenik općinskog državnog odvjetnika je s cjelokupnim predmetom i svojim stavovima izloženim u dopisu od 3.4.2003. upoznao zamjenike iz nadležnog odjela Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, nakon čega je odjel u cjelosti podržao pravni stav zamjenice općinskog državnog odvjetnika da u konkretnom slučaju nema osnova sumnji da bi bilo prijavljenik dr Ivo Sanader, bilo neka druga osoba počinila kazneno djelo iz članka 337. stavak 1. KZ. I to je sve.

Ukratko, nitko nije kriv. Ni Sanader čija se obitelj dočepala cijele urbane vile na Pantovčaku, ni članovi raznih komisija, koji su obilato izašli ususret željama trenutnog premijera. Procedura je poštovana, živjela pravna država! A o trodiobi vlasti i neovisnom sudstvu u državi Hrvatskoj možemo samo sanjati.

Za kraj nam ipak ostaje pitanje: je li ovakav nalaz Državnog odvjetništva rezultat duboko ukorijenjenog mentaliteta poslušnosti, zbog kojeg državni činovnici unaprijed rade ono što misle da se od njih očekuje, ili je ipak bio potreban poneki telefonski poziv? ..."




- 13:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OBRAZOVNA TRAGEDIJA HRVATA- POVRATAK NA BALKAN! °

Kratki citat iz Vjesnikova članka o tome tko će glasati ili glasovati za budućeg predsjednika Hrvatske.
Polupismeno,funkcionalno nepismeno,neinformirano i neobrazovano krdo.
Prokletstvo tzv. demokracije je da se svaki glas broji kao jedan, glas pametnog, učenog profesora i glas nepismene domaćice koja zaplače skupa s onom kozom Kosoricom i njenim mentorom Sanaderom,ne shvačajući da ih Kosorica i Sanader pljačkaju i oduzimaju svima nama budućnost!!!.

VJESNIK:
" Kako što prije do većeg broja visoko obrazovanih
Kratki, jeftiniji i fleksibilniji te potrebama gospodarstva usmjereni stručni studiji, uz velik broj studenata koji upisuju izvanredne studije kao oblik cjeloživotnog obrazovanja, jedini je način brza dostizanja europskih stopa visoko obrazovanog stanovništva. Rezultat treba biti veći broj stručnjaka koji imaju odgovarajuća, novim tehnologijama prilagođena stručna znanja i vještine, prijeko potrebna za ostvarenje razvojnih pomaka u hrvatskom gospodarstvu i cijelom društvu
MLADEN HAVELKA
Na nedavno završenom Prvom kongresu hrvatskih znanstvenika u zemlji i inozemstvu često se kao glavni problem koji otežava brži hrvatski gospodarski razvoj spominjao premalo visoko obrazovanih stručnjaka u Hrvatskoj. Izneseni su argumenti da Hrvatska ne može ostvariti veće razvojne pomake u situaciji u kojoj većina stanovništva ima srednju stručnu spremu, a samo oko sedam posto visoku stručnu spremu.
I to zbog najmanje dvaju razloga. Prvo, jer se s tako niskom prosječnom razinom obrazovanja ne može postići konkurentnost hrvatskog gospodarstva na europskom i svjetskom tržištu; i drugo, jer takva loša obrazovna struktura otežava i mogućnost korištenja sve većeg broja europskih fondova namijenjenih razvoju.
Ponuđen novac, koji će biti sve veći što se Hrvatska bude više približavala europskim integracijama, neće moći biti iskorišten u punoj mjeri zbog nedostatka stručnjaka koji bi predlagali i provodili takve razvojne projekte.
Najnoviji podaci o strukturi obrazovanja stanovništva izneseni na Kongresu, dobar su razlog za zabrinutost i poticaj za hitnim promjenama u strategiji razvoja visokog obrazovanja.
U Hrvatskoj je bez ikakve školske spreme 105.332 stanovnika, s nezavršenom osnovnom školom 580.379 stanovnika (dakle, bez završene osnovne škole čak 685.711 stanovnika!). Dodamo li tome da 1,556.000 stanovnika završi samo srednju školu i to 1,003.000 trogodišnju, a 553.000 četverogodišnju, zatim da je samo 176.000 završilo gimnaziju, 150.000 višu školu i 267.000 fakultet ili akademiju, dobivamo prilično jasnu sliku poraznog obrazovnog statusa hrvatskog stanovništva.

Takva obrazovna struktura stanovništva i malo visoko obrazovanih stručnjaka višestruka je zapreka našem razvoju. Zbog toga se kao jedan od imperativa razvoja Hrvatske nameće potreba povećanja broja visoko obrazovanih stručnjaka uz istodobno povećanje kvalitete visokog obrazovanja...."

- 13:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 01.12.2004.

KONGRES(MENI) U LISINSKOM-A GDJE JE BILA KOSORICA?

Skoro sam dobio srčani napadaj.
Kada sam spoznao da na 1.Kongresu malog i srednjeg poduzetništva u dvorani Vatroslav Lisinski, kojem su nazočili i u kojem su sudjelovali premijer,ministri financija i gospodarstva te niska briljantnih gospodarskih stručnjaka,nije bilo odurnog priljepka Jadranke Kosor,
kojem zapravo nigdje nije mjesto.
A najmanje u Hrvatskoj!
Je li se razboljela?

Kongres je bio odlično i sadržajno organiziran, svaka pohvala i sponzorima na materijalima.

Nakon Kongresa šok-Hrvatska će zaista ući u EU zajedno s Turskom,što je povijesna nepravda prema Hrvatima koji su svojim životom zaštitli Europu od ulaska osmanlijskih ubojica,te omogućili toj Europi razvoj,dok smo mi izgubili Bosnu.

S druge strane, ako Sanaderčić i njegova banda polit-pionirčića, s druge strane zakona,žele u EU,neka odu bez kuna koje su ukrali (da ne govorimo o tome koliko su političari oštetili Hrvatsku) u Hrvatskoj i služe kao portiri nižerazrednim činovnicima u Bruxellesu.

Naime,Sanader je na kongresu rekao da je i sam bio 'kolega', tj. mali poduzetnik, pa se onda ispravio i rekao kako je bio četrnaest godina srednji poduzetnik u Austriji, o čemu još nemamo kvalitetnih informacija,makar ljudi koji žive u Austriji pokušavaju doći do relevantnih informacija.

Imamo samo Sanaderovu priču iz 1991. kako je došao pomoći Hrvatskoj kao uspješan poduzetnik iz dijaspore, dok nam se čini da je zapravo Hrvatska otad njemu pomogla da stekne (na razne načine) sve što danas ima.

Kroz svoju antihrvatsku povijest, EU je ubio hrvatske velikaše (Austrougari - Nikolu i Petra Zrinjskog,Krstu Frankopana), otela zemljišta i naseljavala Srbe, utrpala Hrvate u dvije Jugoslavije,omogućila Bleiburg,djelovala protiv Hrvata za vrijeme Hrvatskog proljeća 1970-ih,dala zeleno svjetlo Miloiševiću za klanje Hrvata izglasavši embargo (Hrvatima) na naoružanje, davajući podršku islamskim mudžahedinima i muslićkim vlastima u borbi za istrijebljenje jedinog iskonskog naroda BiH-Hrvata.....

Što mi to dobijamo od EU? Investicije u 'zrak i maglu' - banke, osiguranje, telekome, čime oni samo crpe Hrvatsku i Hrvate, ne razvijajući gospodarstvo?

Zauzvrat, ulaskom u EU gubimo suverenitet i opet nam mogu useliti muslimane, kupiti najbolje parcele plodne zemlje,šume,more, izvore vode....

Zato jedva čekam REFERENDUM u ulasku u EU, prije kojeg će Hrvati najjednostavnijim jezikom i informacijama shvatiti sve što gube i što ne dobivaju, te se malo bolje upoznati s grijehovima EU i Turske nad Hrvatima u povijesti,sadašnjosti i budućnosti.





- 16:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi