Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

EU JE POKAZALA PRAVO LICE-AGRESORI TURČINI (DE FACTO) BEZ UVJETA, BRANITELJI EUROPE HRVATI- UVJETOVANI

Stoljećima su islamističke horde klale,uvodile mrak u civilizaciju europskih zemalja (od kojeg još nisu odustali,jer je Alah njihov izvozni proizvod), ali hrvatska je mladost živim zidom napravila čudo i zaustavile fanatike osmanlijskog carstva koji su dolazili iz Azije.
Turska se nalazi u Maloj Aziji,duhovno i kulturno nema veze s Europom i predstavlja smrt europskoj civilizaciji.
A tek kad milijuni Turčina nagrnu u demografski opustjelu Europu,onda će EUropa postati proširena Turska.Za manje od 40-50 godina. Islamizam u europi, feredže i takve fekalije biti će prizor na ulicama cijele Europe.
Da nije bilo tih Turčina,Hrvatska bi postala jedna od najjačih SE zemalja,jer je primjerice imala jaču mornaricu od engleskih zemalja.
Radi Turčina oteta nam je Bosna,Hrvatima oduzeta budućnost narednih stoljeća, a od gubitaka braneći zemlje današnje EU nismo se još oporavili.
No, svemu usprkos jedan konobarski peder Chirac, Schroeder- komunistički smrad koji sramoti časno ime njemačko i arijevsko, neki UK epizodisti, oni toj nastranoj Turskoj koja je Europi nanijela toiliko zla, smrti,nesreće i civilizacijskih zastoja, daje (de facto) neuvjetovani termin početka pregovora o ulasku u EU, a Hrvatsku uvjetuje hvatanjem jednog junaka koji je Hrvatsku oslobodio od četnika i zavjere EU.

GDJE SU TUŽBE PROTIV MEDJUNARODNE ZAJEDNICE ZA KRŠENJE POVELJE UJEDINJENIH NARODA? GDJE SU TUŽBE I ZAHTHJEV NAKNADE ŠTETE UZROKOVANE HRVATSKOJ OD AGRESORA? ŠTO TI TZV. HRVATSKI POLITIČARI UOPĆE RADE OSIM ŠTO DRKAJU HURAC I OPSJEDNUTI SOBOM, A VELIČINOM MOĆI KOJI IM PRUŽA NAŠ NOVAC, IZMIŠLJAJU PROBLEME, NE RJEŠAVAJUĆI NIJEDAN STVARNI.

Kada,uz to, pogledam spotove Kosorice,koje mi svi plaćamo iz poreza i davanja, pa čak i sada kad pišem i vi čitate ovaj post, znam da se vraćam u medije 2005. da očistim Hrvatsku od političara kojima je Hrvatska izvor bogaćenja i rada protiv interesa naroda.
Lokalni izbori 2005 će biti prvi korak. A do 2006. deinstalirati ću Mesića ili Kosoricu s mjesta predsjednika njima mrske Hrvatske, novim izvanrednim izborima,koji će koštati manje od 8 milijuna kuna ( a koji će se samofinancirati marketingom).

Neka 'hrvatski' političari idu prodavati takvu politiku sitnim džeparošima iz EU, a glede tih eurokrata najavljujem skoru pobunu njihovih naroda protiv tih polito-birokratskih nemoralnih gmazova.

Post je objavljen 17.12.2004. u 13:48 sati.