_ _ _ _ _ _ promina.blog.hr

utorak, 27.07.2010.

Načelniče Cota, ipak mi nismo u Kini!

Načelnik Općine Promina Paul Cota

Zatvaranje blogera i neistomišljenika u Kini sasvim je normalna stvar. Još dobro prođu ako ih noć ne proguta.
Premda zamišljamo da smo od Kine u smislu razvoja demokracije dalje nego u kilometrima koji nas dijele , da se takve stvari kod nas ne događaju....ipak i u Lijepoj našoj u sredinama poput Promine „ćući“ poneki „Kinez“. Nažalost, otkrijemo ga tek kada dođe na vlast, jer do tada obično glumi velikog demokratu, podržava i prihvaća kritiku i zalaže se za transparentnost u svom radu .

Ostavimo nastavak ovih razmišljanja za neki drugi post...a sada evo pravomoćne presude u kojoj me i Županijski sud oslobađa optužbe za klevetu za koju me tužio Načelnik općine Promina, Paul Cota.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nakon šest mjeseci konačno mogu otvoreno napisati svoja razmišljanja i prepričati događaje, ucjene, izdaje, prodaje od strane prijatelja....ali i to ostavljam za neki drugi post.

Ovaj post koristim da se zahvalim prijateljima koji su uz mene i moju obitelj bili u ovih zadnjih šest neizvjesnih mjeseci. Nisu kalkulirali da li im je veća korist od mene ili Načelnika, nisu se smijali iza leđa i radovali na spomen da ću izgubiti parnicu i pozamašan novčani iznos.

Ovim se putem zahvaljujem odvjetniku Dinku i ekipi koja je danas feštala u Zagrebu (a uz janje će mo uskoro)...Zahvaljujem se i blogerima koji su me podržavali svojim komentarima kod prijateljice Done (Ima jedan svijet), ali i na raznim forumima.

Ova presuda je dokaz da se za istinu vrijedi boriti, ali da u traženju jedne istine, pronađete još mnogo „istina“ o svijetu u kojem živite...uvjerite se da je istina stvarno voda duboka.
Oznake: Suđenje

- 20:07 - Komentiraj post (1) - Link posta

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Promina blog
 • LL

Opis bloga

 • Promina blog postoji od 19.03.2005. godine, nešto više od deset godina.
  Teme su vezane uz život u Promini.....ali, tu su i druge razne teme koje su mi se u određenim trenutcima učinile zanimljivim...
  S. Sarić

  «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


  Pomoću sljedećih linkova, saznajte nešto više o Promini.

  Gdje je Promina?

  Galerija promina.blog.hr


  Fotografije generacija iz škole:
  Stare slike Promine


  Video snimke:


  Projekti čiju realizaciju očekujemo:

  «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


 

Općina Promina

 • «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»

.....

 • .......

  ......

  http://adria.fesb.hr/Drniš

  «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


  Statistika posjeta promina.blog.hr -u kroz godine
  «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»

  «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»  E-mail-Urednik promina.blog.hr-a:
  promina.blog.hr@gmail.com


  Zadnji postovi

...


.........................................................................Promina blog - promina.blog.hr© 2005.-2016. sva prava pridržana Urednik promina.blog.hr-a: Sanimir Sarić