<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
"Sumnjati u vlastitu smrtnost, značilo je upoznati početak straha; neupitna spoznaja vlastite smrtnosti značila je upoznati kraj straha"

"Svi dokazi neizbježno vode do tvrdnji za koje ne postoje dokazi! Sve stvari su poznate zato jer želimo vjerovati u njih."

Frank Herbert


"Život nema nikakvu obavezu pružiti nam ono što čekujemo!".
Margaret Mitchell


"Između "jest" i "nije" razlika je u odluci da nešto bude ili ne bude.""Veliki umovi raspravljaju o idejama.
Srednji umovi raspravljaju o događajima.
Sitni umovi raspravljaju o ljudima."

Eleanor Rooselvett

credits
Design: thousandone
Adjustment: murderscene
Dani kada ne pričam
četvrtak, 05.03.2009.
Postoje dani kada ne pričam, ne komuniciram, čak ni sama sa sobom. Jednostavno šutim, mozak je u fazi primanja informacija, ali ne i u povratnom modu.
Šutim, usta su postala kao zapečaćena vrata i jednostavno se ne mogu natjerati da ih otvorim. Postanem potpuno asocijalna i izigravam kip ili se zateknem da je između dvije misli prošlo par minuta, a ja zurim.
Nisam tužna, depresivna, razočarana...nije mi ništa...u biti to mi je...ništa.
Mislim da se tako odmaram od ljudi, glasova, situacija, prostora, svega.
Šutim...to su trenutci godišnjeg odmora u mini izdanju. Nakon toga bude sve dobro, ali u tim trenutcima mislim da bi reagirala samo na smrt nabližih ili neku tešku nesteću...asocijalno je dobilo novu dimenziju koja odmara.
Šutnja je zlato. kiss

| 21:23 | Komentari (3) | On/Off | Print | # |