debljina

subota, 25.10.2008.

Pala je još jedna kilica:))))
Nikako da kupim digitalnu vagu, neki dan sam gledala u dučanu i opet sam zaboravila. Nisam povračala i ne znam jesam li sretna zbog toga ili nisam. Čudim se kaj sam uspjela skinuti i ovu jednu kilu jer sam se cijeli tjedan prežderavala pečenih kestena, a on su užasno kalorični.
E sada, mene nekaj zanima. Da li je netko od vas čuo kaj o onom centru za mršavljenje u Vlaškoj ulici u Zagrebu?
Bila sam na njihovoj stranici i kažu da mogu puno pomoći osobi koja želi smršaviti, navodno uz pomoč magnetne rezonance.
Namjeravam ih nazvati u ponedjeljak, ali bih ipak htjela čuti vaše savjete. Vi me bar razumijete.
Ljubim vas!!!!!!

- 16:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 17.10.2008.

KOJI DAN?

Ne brojim više dane, nemam živaca za to. Uspjela sam skinuti onu kilicu koju sam dobila u toplicama i sada idem dalje. Neki dan sam probala povračati, ali to meni, nažalost, ne ide. Ne kužim zakaj, ali nekak nemam volje za tim. A htijela bih. Ovak moram gladovati, a to me samo čini nervoznom. Ne znam kaj je gore: gladovati i mrziti samu sebe zbog situacije u koju sam se dovela ili nekaj pojesti i mrziti se još više zbog toga. Biram gladovanje.

- 08:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.10.2008.

30. dan

Naslov je namjerno ovako stavljen.
Evo mene ponovo pored mog PCa. Morala sam otići u toplice na rehabilitaciju. Još se nisam do kraja oporavila nakon prometne nesreće. Nažalost, nemam laptop, pa nisam mogla pisati ovih dana.
Da li sam bila na dijeti u toplicama? Naravno da nisam:( Sve sam ja lijepo isplanirala: bolnička prehrana, vježbe u dvorani i bazenu i dolazim doma skoro ko manekenka. Tako je i bilo prva 3 dana. A poznato je da se u toplicama jede sve osim bolničke hrane. Nisam mogla odoljeti i jela sam sve, pogotovo kolače kojih je bilo u ogromnim količinama.
Još jedan moj veliki problem, osim debljine, je nesanica koja mi stvara probleme već godinama. Dnevno spavam 3-4 sata. Probala sam koristiti tablete za spavanje, ali one mi produže san za sat ili dva i to je sve. Samo sam još umornija. Kada sam doma nekako izađem s tim na kraj: gledam TV, otiđem na internet, čitam, pospremam stan.......
Ali u toplicama sam ludila!!!! Još nekako i preživim dan, stalno se nešto događa, ali kada dođe noć.... Sve se oko mene umiri, normalni ljudi spavaju, a ja bauljam po hodniku. I onda postanem nekakva depresivna i nažalost užasno gladna. Otiđem u sobu koja nam služi kao boravak , upali TV i jedem. Najgore je kaj uopće nisam osječala grižnju savjesti.
Posljedica svega toga su: 1 kg viška i 3 cm u struku. Sretna sam kaj nije gore od toga.
Sada kada sam opet svoj na svom, među svojom obitelji, nadam se da će kilice opet biti u padu.
Suprug me dočekao s ručkom: bistra juhica, kuhana teletina ili junetina (meni je sve to isto) i povrće.
Baš je sladak i pažljiv:) A ja gladna:)
Javim se jako brzo!!!!

- 18:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.