LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

U Pitomači otvoren Croming fitness centar - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

24.11.2010., srijeda

U Pitomači otvoren Croming fitness centar

Otvoren je novi Croming fitness centar u Pitomači, Trg kralja Tomislava, Poslovni centar (podrum)
Više fotografija:FOTOGALERIJA OTVORENJA by Pitomača.net
-Ovo je primjer privatnog partnerstva uz poticajni program županije. Bitno je za pitomačane da dobivaju jedan prostor primjeren sredini, jasno je da to može biti puno bolje i puno veće, ali za početak smatram da je i sa ovim pomoć pitomačankama i pitomačanima da učine za svoje tijelo sve da budu zdravi i fit – naglasio je pri svečanom otvaranju gospodin Rajko Stilinović.

-Načelnik općine Pitomača Željko Grgačić naglašava da je velika čast biti, u današnje vrijeme recesije i otkaza, na jednom od novih zapošljavanja za što su “krivci” naši Cromingovci, koji su iznašli materijalnih i duhovnih mogućnosti, da bi upotpunili turističku ponudu Općine Pitomača.

-Meni je drago da je i županija mogla biti mali kotačić u ovoj investiciji koji smo uz niz drugih potakli kroz kreditni program, al mi je prije svega drago da u ovo doba recesije, koje je zasigurno vrlo nezgodno za investiranje, postoje hrabri ljudi, vizionari, naši poduzetnici, koji pronalaze druge načine kako obnoviti svoj kapital i jedan je od njih je upravo Fitness centar koji otvara tvrtka Croming – ističe župan Virovitičko podravske županije Tomislav Tolušić.

-Kada je riječ o zdravom načinu života, o fitnesu, pisanim i video priručnicima kako biti zdrav i fit prva i neponovljiva u tome je Renata Sopek, kuma Cromingovog Fitness centra. Centar ima sve što nekome treba da bi se ugodno osjećao, da bi radio na sebi, da bi stekao neke navike za vježbanje i dugoročno pozitivno utjecao na svoje zdravlje. Što se tiče samog vježbanja potrebna je za početak volja redovitog dolazaka u fitness centar, te tako spriječiti stresne situacije svakodnevnog života i ovdje izbaciti svoju negativnu energiju. O osobnim željama ovisi koje ćete vježbe odabrati, od klasične teretane, pilatesa, finske saune, hidromasaže, mini squasha, solarija – naglasila je Renata Sopek.
Cromingov fitness centar nalazi se na Trgu kralja Tomislava (podrum poslovnog centra).
Pitomača NET

- 16:42 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.