LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog vikenda - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

09.11.2010., utorak

Sportski rezultati proteklog vikenda

RUKOMET - Rukometašice ŽRK „Pitomača“ u subotu su u Čakovcu, u utakmici 5. kola II.HRL sjever poražene od rukometašica ŽRK „Zrinski“ sa 28:26 (16:13), u utakmici u kojoj su domaće rukometašice na početku iskoristile slabiju igru pitomačanki i ostvarile prednost od šest pogodaka razlike, koju su pitomačanke do poluvremena smanjile na -3. U drugom dijelu pitomačke su rukometašice uspjele prići na zaostatak od jednog gola (26:25, 27:26), ali vremena za potpuni preokret nije bilo. Kod pitomačanki efikasnije od ostalih bile su Đud (8) i Mioč (5), ali za pobjedu je nedostajao još poneki raspoloženiji strijelac i više obrani vratarke. Za ŽRK „Pitomača“ nastupile su: Kovačić, Šimić Kaša 2 (1), H.E.Habijanić 3, Maras 1, Begović 4 (2), Miklić, Bosanac, Petković 2, Janeš, Đud 8, Mioč 5 i Kodžaga. U idućem kolu, u Pitomači gostuje vodeća ekipa II. HRL sjever, do sada neporaženi ŽRK „Podravka Lino“ iz Koprivnice.

NOGOMET - U subotu su općinski predstavnici igrali 11. kolo IV. HNL sjever, podskupina B, u kojem su pitomačani na domaćem terenu poraženi od vodećeg sastava lige, NK «Mladost» Ždralovi sa 1:2 (Viljevac), dok su nogometaši NK «Croatia» iz Grabrovnice na gostovanju pobijedili NK «Podravac» Virje sa 0:1 (Miličić), nastavivši niz uspješnih rezultata ove jeseni. Iduće kolo NK «Pitomača» igra u Kalinovcu, a grabrovčani na svojem terenu dočekuju NK «Mladost» iz Kloštra Podravskog.
Veterani NK «Pitomača» odigrali su posljednje, 11. kolo ŽNL veterana, u kome su na domaćem terenu sa 4:1 pobijedili veterane NK «Slavonija» Sladojevci, dok su veterani NK «Kladare» na domaćem terenu izgubili od veterana NK «Virovitica» sa 0:2. Idućeg vikenda na rasporedu je u Kladarama odgođena utakmica između općinskih veteranskih ekipa.
NK «Turnašica» u nedjelju je odigrao utakmicu 11. kola II. ŽNL VPŽ u kojoj su na domaćem terenu pobijedili NK «Grabić» sa 1:0, a u idućem kolu gostuju u Sladojevcima kod nogometaša NK «Slavonija».Ovog vikenda odigrane su utakmice 1. kola kupa ŽNLVPŽ, a postignuti rezultati su slijedeći: NK “Kladare” - NK “Brana” Bačevac 9:0, NK “Sloga” Dugo Selo – NK “Mladost” Stari Gradac 4:3, NK “Otrovanec” – NK “Aršanj” Sedlarica 5:6, NK “Bilogorac” Velika Črešnjevica – NK “Orešac” 5:1, NK “Stara Brezovica” – NK “Podravec” Dinjevac 3:0.

KUGLANJE - Pitomačake kuglašice u 6. kolu II. HL regija istok, izgubile su na gostovanju utakmicu protiv ŽKK «Varteks» Varaždin rezultatom 7:1. Za ŽKK «Pitomača» nastupile su: Vukčević, Kaša, Kaša-Kovać, Žibreg, Golubić i Pavlović.
Pitomački kuglaši u 6. kolu 4. HKL zona Požega, na gostovanju u Požegi pobijedili su KK «Elektra» sa 3:5. Za pitomačane su nastupili: Zlatko Rakijašić, Srečko Zvonarić, Ivica Uremović, Zdravko Đakić, Đuro Tot i Josip Kovačić.

videoBy:karateperro
KARATE (KK PITOMAČA) - U Štrigovi je u subotu održan 6. međunarodni turnir u karateu na kome je nastupilo 20 klubova sa 146 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije, među kojima i članovi KK “Pitomača”, koji su nastupili u katama i borbama, a osvojili su ukupno 7 medalja. U katama su medalje osvojili: Veronika Tudić (mlađe učenice), Marko Bogović (učenici), Dominik Prtenjača (mlađi kadeti) 1. mjesto, te Alan Uremović (mlađi kadeti) 2. mjesto, dok su se u borbama medaljama okitili: Marta Rep (učenice -37 kg) 2. mjesto, te Marko Bogović (učenici -30 kg) i Tena Šolinić (učenice +37 kg) 3. mjesto.

KARATE (KK PODRAVSKI SOKOL) - U nedjelju je u Osijeku održan 6. međunarodni karate turnir „Kup Osijeka 2010.“, na kome su nastupili su natjecatelji 42 kluba iz 5 zemalja (Mađarska, Srbija, BIH, Slovenija i Hrvatska), među kojima i predstavnici KK „Podravski sokol“ koji su osvojili 6 medalja u borbama: Erika Čižmar osvojila je 1. mjesta u dvije kategorije (učenice -40 kg i mlađe kadetkinje -40 kg), a medaljama su se okitili i Veron Hrvojić (mlađi kadeti –57 kg) 1. mjesto, Filip Gregurek (mlađi kadeti –57 kg) i Sara Blatarić (učenice -32 kg) 2. mjesto, te Goran Štefanić (mlađi kadeti –45 kg) 3. mjesto.
Pitomača.hr

- 17:48 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.