LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Obavijest Agencije za plaćanje u poljoprivredi - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

20.04.2010., utorak

Obavijest Agencije za plaćanje u poljoprivredi

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Regionalni ured za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Pitomača, obavještava Vas da obrasce za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji za 2010. godinu možete preuzeti na adresi Agencije ; Trg kralja Tomislava 4 u Pitomači.



O B A V I J E S T

svim korisnicima izravnih plaćanja u poljoprivredi, da predispis obrasca za podnošenje zahtjeva za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji za 2010. godinu (Obrazac br. 1/2010.), mogu preuzeti u:

PROSTORIJAMA AGENCIJE ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU – REGIONALNOM UREDU ZA VIROVITIČKO - PODRAVSKU ŽUPANIJU

NA ADRESI: TRG KRALJA TOMISLAVA 4, PITOMAČA 33405


OBRAZAC BR. 1/2010. – ZAHTJEV ZA IZRAVNA PLAĆANJA U BILJNOJ PROIZVODNJI SADRŽI PRIJAVU POVRŠINA POD KULTUROM I ZAHTJEVE ZA:

- OSNOVNO PLAĆANJE po poljoprivrednoj površini (livade i pašnjaci; ostale vrste korištenja)

- POSEBNA PLAĆANJA u biljnoj proizvodnji (višegodišnji nasadi; vinogradi – teži uvjeti gospodarenja; sjeme; povrće za industrijsku preradu; šećernu repu; ostale kulture – povrće, ljekovito bilje, jagode i hmelj; ekološka proizvodnja – oranice, višegodišnji nasadi, livade i pašnjaci) i

- OSTALA PLAĆANJA u biljnoj proizvodnji (prerada ploda masline; maslinovo ulje ekstra djevičansko; voćne i lozne sadnice – certificirane i standard i sadnice maslina; duhan).

ROK ZA PONOŠENJE ZAHTJEVA ZA IZRAVNA PLAĆANJA U BILJNOJ PROIZVODNJI TRAJE OD 01.OŽUJKA DO 15. SVIBNJA 2010. GODINE.


Zahtjev za izravna plaćanja u biljnoj proizvodnji, u navedenom roku, možete popuniti i putem AGRONET-WEB aplikacije (http://agronet.apprrr.hr/) namijenjene poljoprivrednom gospodarstvu za:
- pregled podataka iz Upisnika poljoprivrednika gospodarstva
- elektroničko popunjavanje zahtjeva za izravna plaćanja
- pregled propisa vezanih uz ostvarivanje prava na potporu.

Za pristup AGRONET-u potrebno je zatražiti korisničko ime i zaporku u APPRRR, Regionalnom uredu za Virovitičko-podravsku županiju, na adresi: Trg kralja Tomislava 4, Pitomača 33405 .

Regionalni ured Agencije za plaćanje u poljoprivredi Pitomača

- 15:47 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.