LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Vijesti iz Općine Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

16.04.2010., petak

Vijesti iz Općine Pitomača

Poziv za prijavu projektnih ideja
Općina Pitomača i Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o. Varaždin, prošloga su tjedna u postupku izrade općinskog Programa ukupnog razvoja, objavile Poziv za prijavu projektnih ideja koji ima za cilj identificirati i prikupiti projekte koji su od interesa za razvoj općine i koji su u skladu sa Programom, a koji će u budućnosti moći biti predloženi za sufinanciranje od strane općine, županije, fondova Europske unije, te drugih domaćih i inozemnih donatorskih institucija.
Obrazac i naputak za prijavu može se preuzeti s općinske Internet stranice ili u prostorijama općine svakog radnog dana, a projektne ideje mogu se dostaviti putem pošte, e-mailom ili osobnom dostavom u prostorije općine, zaključno do 29. travnja ove godine.
DOWNLOAD:PITOMAČAobrazac.doc

Projektne ideje prijavljuju se preporučeno putem pošte, e-mailom: opcina@pitomaca.hr ili osobno dostavom na slijedeću adresu: Općina Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, 33400 Pitomača.

Prijave se primaju zaključno 14 dana od dana objave poziva. Sve dodatne informacije možete dobiti u Općini Pitomača na tel.033/782 -840 ili Razvojnoj agenciji Sjever-DAN d.o.o. na tel: 033/721-980.
----------------------------------------------------------
OBAVIJEST: Odgađa se V. Susret cimbalista Hrvatske
Zbog dana žalosti odgađa se V. Susret cimbalista Hrvatske koji se je trebao održati u nedjelju 18. travnja 2010. godine .
----------------------------------------------------------
Održan redoviti Koordinativni sastanak općinskog Vijeća za prevenciju
U petak je u prostorijama Općine Pitomača održan redoviti Koordinativni sastanak općinskog Vijeća za prevenciju, na kome su prisutni članovi istog razmatrali točke dnevnog reda vezane uz stanje kriminaliteta, stanje prekršajne problematike, stanje sigurnosti na državnoj granici, te stanje sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Pitomača, u prvom tromjesečju ove godine, te je iznesena strateška procjena Policijske postaje Pitomača.
----------------------------------------------------------
Objavljen tekst javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske
U četvrtak je u Virovitičkom listu, na općinskim internet stranicama, te oglasnoj ploči Općine Pitomača, objavljen tekst javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Pitomača. Natječajem koji će biti otvoren 15 dana obuhvaćeno je cca 260 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta koje će biti dano u zakup na period od 5 ili 10 godina zavisno od njene namjene u općinskom Programu raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem.
Istovremeno je objavljena i Obavijest o početku javog uvida u prijedlog Izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Pitomača. Na prijedlog koji će biti izložen uvidu u prostorijama Općine Pitomača, svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, od 19. travnja do 04. svibnja ove godine, zainteresirani će moći dostaviti svoje pisane primjedbe u roku od osam dana od isteka roka javnog uvida.
-------------------------------------------------------
Pitomača.hr

- 17:36 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.