LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

13.04.2010., utorak

Sportski rezultati proteklog tjedna

RUKOMET - Rukometašice ŽRK „Pitomača“ u subotu poslijepodne, u sportskoj dvorani u Đakovu, odigrale su svoju utakmicu 18. prvenstvenog kola II. HRL sjever, gdje su se sastale sa domaćim rukometašicama ŽRK „Pan Đakovo“, te su u utakmici u kojoj su na samome početku povele sa tri gola prednosti svoje vodstvo održavale cijelu utakmicu, za konačnu pobjedu od 25:28 (10:15). Za pitomačanke su igrale: Kovačić, Šimić 6 (3), M.Habijanić, H.E.Habijanić 3, Hegediš 5, Begović 5 (1), Filipović, Bosanac, Petković, Veličan, Đud 9 i Kožarić. Idućeg vikenda u Pitomači gostuju rukometašice ŽRK „Čakovec“.

Svoj nastup na šestom turniru 1. HRL – regija sjever za djevojčice rođene 1996. godine i mlađe, u nedjelju su u Pitomači imale i mlade pitomačke rukometašice, koje su svoje rukometno umijeće odmjerile sa vršnjakinjama ŽRK “Tvin-Trgocentar” iz Virovitice koji su savladale sa 21:18, te ŽRK “Darda” od kojih su poražene sa 12:35. Za ovu generaciju pitomačanki nastupile su: Kodžaga, Ban 6, Ferić 8, Šubić, Kovač 1, A.Habijanić 1, Rengel 8 (4), Bajsar, Grlica 1, Petković 3 i Matić 5. Posljednji sedmi turnir lige održava se za 14 dana u Bjelovaru.

NOGOMET - Općinski su četvrto ligaši ovoga tjedna na rasporedu imali dvostruki program. Najprije su u srijedu, u odgođenim utakmicama 18. kola IV. HNL sjever, skupina B, kao domaćini upisali pobjede, pitomačani sa 4:0 protiv nogometaša NK „Papuk“ iz Orahovice, a grabrovčani sa 1:0 protiv nogometaša NK „Mladost“ iz Ždralova u derbiju ovog kola. Ovog vikenda četvrtologaši igraju utakmice 22. kola, u kojima su pitomačani kao domaćini sa 1:2 poraženi od nogometaša NK „Mladost“ iz Kloštra Podravskog, dok nogometaši NK „Croatia“ iz Grabrovnice, u nedjelju su kao domaćini u Vukosavljevici ugostili i odigrali neodlučenih 1:1 sa nogometaše vodeće ekipe lige NK „Slatina“.

Juniori NK „Pitomača“ u 14. kolu ŽNL VPŽ, skupina Virovitica - Pitomača, skupina A, pobijedili su kao domaćini juniore NK „Turanovac“ sa 6:3. Juniori NK „Croatia“ iz Grabrovnice sa 1:0 pobijedili su vršnjake NK „Gradina“, dok su pioniri u predigri, pionire istog protivnika pobijedili sa 6:1. Preko tjedna u kup utakmici juniori NK „Pitomača“ sa 2:1 pobijedili su na gostovanju vršnjake NK „Gradina“, a juniori NK „Croatia“ bili su bolji od juniora NK „Lukač“ sa 6:3.

Pioniri NK „Pitomača“ u subotu su u 11. kolu Regionalne lige Nogometnog središta Varaždin, grupa B, kao domaćini ugostili nogometaše NK „Čazma“, koji su bili uspješniji u svim uzrastima: pioniri U-10 poraženi su sa 1:2, pioniri U-12 sa 1:2, a najstariji, pioniri U-14 sa 0:3. Pioniri NK „Pitomača“ U-14 u kup natjecanju pobijedili su vršnjeke iz NK „Turanovac“ na gostovanju sa 5:2, dok su grabrovčani pobijedili pionire NK „Sokol“ iz Milanovca sa 4:2.

U nedjelju u utakmici 17. prvenstvenog kola II.ŽNL VPŽ, nogometaši NK „Turnašica“ sa 1:0 pobijedili nogometaše NK „Slavonija“ iz Sladojevaca, dok su njihovi juniori u 8. kolu lige VPŽ skupian B, savladali NK „Lukač 05“ sa 3:2, dok su u kupu sa 4:2 poraženi od juniora NK „Rezovac. U susretima 14. kola III.ŽNL VPŽ skupina Virovitica – Pitomača, postignuti slijedeći rezultati: „Aršanj“ Sedlarica - NK „Sveti Đurađ“ 1:5, NK „Podravec“ Dinjevac - NK „Mladost“ Stari Gradac 0:3, NK „Kladare“ – NK „Orešac“ 4:2. Pitomački veterani jučer su u pitomači sa 4:2 pobijedili veterane NK „Rezovac“, upisavši prvu proljetnu pobjedu.

KARATE - U subotu je u Nedelišću održan karate turnir Euro Grand Prix „Međimurje 2010.“ na kome su nastupili mladi karatisti iz 44 karate kluba iz pet europskih zemalja (Austrija, Mađarska, Slovenija, Srbija, Hrvatska), a među njima i članovi oba pitomačka karate kluba. Od sedam predstavnika KK „Podravski sokol“ medaljama se okitilo petero njihovih članova. Srebra su osvojili Goran Štefanić (mlađi kadeti borbe -41 kg) i Veron Hrvojić (mlađi kadeti borbe - 48 kg), bronce Gabriela Šipek i Ana Škudar (mlađe učenice borbe + 30 kg), te Neven Kirin (učenici borbe + 42 kg), dok su bez plasmana ostale Ivana Kirin i Erika Čižmar. Uspješni su bili i karatisti KK „Pitomača“ čija su oba predstavnika, Marko Bogović (mlađi učenici borbe – 30 kg) i Matija Maresić (mlađi kadeti borbe – 48 kg) došli do brončanih medalja, a Marko Bogović okušao se i u katama, ali nije stigao do odličja.

MALI NOGOMET - U sklopu održavanja svoje redovne izvještajne skupštine Udruga „Crne mambe“ jučer je u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači organizirala 6. Memorijalni malonogometni turnir za poginule suborce 1. pješačke bojne. Na turniru su nastupile malonogometne ekipe specijalne policije „Omega“ iz Bjelovara, veterana NK „Pitomača“, ekipa Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“, ekipa hrvatskih branitelja Koprivnice, te domaćini, ekipa Udruge „Crne Mambe“. Igralo se svatko sa svakim, a nakon zanimljivih utakmica prvo mjesto osvojila je ekipa veterana NK „Pitomača“ sa osvojenih 10 bodova, ispred ekipe Koprivnice sa 8 i ekipe „Omega“ sa 6 osvojenih bodova.

DALJINSKO JAHANJE - Iduće subote, 17. travnja, u Otrovancu se održava utakmica u daljinskom jahanju (Endurance) za Croatia CUP, pod nazivom "Otrovanec 2010.", kojega je domaćin Konjički klub „Zlatni klas“, a mjesto održavanja je Restoran „Zlatni klas“. Na ovom natjecanju sudjeluju natjecateljski parovi (jahač i konj) licencirani za 2010. godinu i to na stazama duljine 40 i 63 kilometara koje prolaze kroz pitome predjele podravske ravnice, te bilogorske vinograde i šume.
Pitomača.hr

- 15:41 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.