LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati prošloga tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

30.11.2009., ponedjeljak

Sportski rezultati prošloga tjedna

Jučer navečer, rukometašice ŽRK “Pitomača”, u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, igrale su svoju utakmicu 10. prvenstvenog kola II. HRL sjever, u kojoj su ugostile rukometašice ŽRK “Dragovoljac” iz Slatine. Pitomačanke su igrale dobro i upisale pobjedu od 36:26 (18:12) koja ih uoči posljednjeg prvenstvenog kola zadržava na diobi prvog mjesta ligaške tablice zajedno sa rukometašicama ŽRK “Zelina”. Gošće su bile rezultatski ravnopravan suparnik samo u prvih 15-tak minuta utakmice, nakon čega su se domaće odvojile na +4, a razlika je do kraja samo rasla. Efikasnošću su prednjačile Hegediš (8) i Đud (7), a od ostatka raspoložene ekipe ističemo i vratarke Kovačić i Kožarić. Za pitomačanke su nastupile Kovačić (1), Šimić 4 (2), H.E.Habijanić 5, Hegediš 8 (1), Begović 3 (1), Filipović, Bosanac, Banović, Petković 4, Janeš 3, Đud 7, Tomljanović, Dražić 1 i Kožarić. U posljednjem kolu narednog vikenda pitomačanke gostuju u Vinkovcima.
Svoj nastup na drugom turniru 1. HRL – regija sjever za djevojčice rođene 1996. godine i mlađe, jučer su u virovitičkoj sportskoj dvorani Tehničke škole, imale i mlade pitomačanke, koje su odigrale dva susreta u kojima su poražene od vršnjakinja ŽRK “Podravka” iz Koprivnice sa 23:9 (8:6), dok su pobijedile rukometašice ŽRK “Natura agro” iz Đurđevca sa 24:8 (12:3). Nakon dva odigrana kola pitomačanke imaju dvije pobjede i dva poraza, a za ovu kategoriju pitomačanki jučer su nastupile Kodžaga, K.Dugalija, Ban 7, Ferić 3, A.Habijanić 1, Ivanec, Rengel 10 (1), Bedeković, Šandrovčan, Grlica, D.Petković 6 i Matić 6. Treći turnir na rasporedu je u drugoj polovici mjeseca prosinca, a domaćin je Pitomača.
kuglanje
Svoje prvenstvene nastupe ovoga vikenda imale su i pitomačke kuglačice i kuglači, kojima u njihovim prvenstvima ove jeseni ne ide baš najbolje, a nakon prošlotjednih domaćih poraza ovoga vikenda poraženi su i na gostovanjima. Kuglačice su poražene u utakmici 9. kola II. HL istok na gostovanju u Koprivnici od kuglačica istoimenog kluba sa 7:1, a za pitomačanke su nastupile Veršec, Kaša, Vukčević, Kaša-Kovač, Golubić i Žibreg.Kuglači su 9. kolu III. HL regija istok igrali protiv kuglača KK “Vrijednosnice Osijek” iz Darde, te su poraženi sa 5,5:2,5. Za pitomačane su nastupili Rakijašić, Zvonarić, Tot (osvojio bod), Đakić (osvojio bod), Kovačić (osvojio pola boda), te Švarbić, a domaćini su bili uspješniji i u broju srušenih čunjeva, bilo je 3198:3121. U narednom kolu pitomačani su domaćini kuglačima KK “Belišće”.

Jučer je u Lepoglavi održano završno 3. kolo Lige sjeverozapadne Hrvatske, na kome su uspješno nastupili i karataši pitomačka dva karate kluba. Članovi KK “Podravski sokol” nastupili su u borbama, a medaljama su se okitili: Erika Čižmar, učenice -35 kg i Filip Gregurek, učenici +35, osvojili su prvamjesta, Dino Švarbić, učenici -35 kg, osvojio je drugo mjesto, dok su treća mjesta osvojili Nikolina Šubić, učenice -35 kg, Stela Blatarić i Ivana Kirin, učenice -30 kg, Neven Kirin i David Osmanović, učenici +35 kg, te David Blatarić, učenici -35 kg. Učenici u sastavu David Blatarić, Neven Kirin, David Osmanović i Dino Švarbić, u borbama su osvojili ekipno drugo mjesto, a učenice u sastavu Erika Čižmar, Nikolina Šubić, Doroteja Osmanović i Ivana Kirin, u borbama su osvojile ekipno treće mjesto. Kod mlađih kadetkinja Saška Blatarić u kategoriji -45 kg osvojila je treće mjesto. Budući je kolo bilo završno, u ukupnom poretku u svojim kategorijama Erika Čižmar i David Blatarić osvojili su prva mjesta, Nikolina Šubić, Josip Šubić, Saška Blatarić, Neven Kirin i Filip Gregurek osvojili su druga mjesta, dok su treći u ukupnom poretku bili Stela Blatarić i Ivana Kirin. Prvo mjesto ukupnog poretka osvojili su i učenici ekipno, dok su učenice ekipno druge.
Pitomača.hr

- 15:07 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.