LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

23.11.2009., ponedjeljak

Sportski rezultati proteklog tjedna

Rukometašice ŽRK “Pitomača” u petak navečer u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, odigrale su trening utakmicu sa domaćim rukometašicama ŽRK „Tvin Trgocentar“, budući niti jedna od ovih ekipa nema prvenstvenih nastupa ovoga vikenda. Utakmica je bila izjednačena samo u prvom poluvremenu koje je završilo vodstvom pitomačanki od 13:12, koje su početkom nastavka zaigrale angažiranije i otišle na +5, te ovu razliku održavale do kraja utakmice za konačnih 30:23. Idućeg vikenda, u nastavku prvenstvenog natjecanja, u Pitomači gostuju rukometašice ŽRK “Dragovoljac” iz Slatine.

Druga ekipa ŽRK Pitomača sastavljena od igračica sa nešto manjom minutažom u prvoj ekipi, te igračicama rođenim 1994. godine i mlađe, u nedjelju je u Koprivnici, u utakmici 9. prvenstvenog kola Međužupanijske rukometne lige Koprivničko-križevačke županije, poražena od treće ekipe rukometašica ŽRK “Podravka” sa 33:24 (18:15), a već u utorak u pitomačkoj školsko-sportskoj dvorani, od 19,30 sati, u odgođenoj utakmici 5. prvenstvenog kola, ugostiti će rukometašice ŽRK “Kalinovac”.

U nedjelju su općinski nogometni četvrtoligaši NK “Pitomača” i NK “Croatia” Grabrovnica igrali svoje utakmice posljednjeg, 15. kola jesenskog dijela prvenstva IV. HNL sjever, podskupina B, u kojima su pitomačani bili domaćini nogometašima NK “Mladost” iz Molvi, te su boljom igrom u drugom poluvremenu uhvatili zaostatak od dva kola, za konačnih 2:2 (0:2), dok su grabrovčani kao gosti kod nogometaša NK “Mladost” u Čačincima pobjedom od 4:0 osigurali plasman u gornjem dijelu prvenstvene tablice.

Juniorski sastav NK “Pitomača” pobjedom od 6:1 na gostovanju u Gradini, u zaostaloj utakmici županijske nogometne lige za juniore, osigurao je naslov jesenskog prvaka ovoga natjecanja.

Nogometaši NK «Turnašica» također u nedjelju na domaćem igralištu u derbiju začelja 13. kola prvenstvenog natjecanja u II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, ugostili su i sa visokih 4:0 pobijedili nogometaše NK “Stara Brezovica”, prepustivši im tako u posljednjem kolu posljednju poziciju, uhvativši tako priključak sa sredinom prvenstvene tablice.

Sa svojim prvenstvenim nastupima ovoga vikenda nastavile su i pitomačke kuglačice i kuglači. Kuglačice su u Virovitici, u derbiju začelja, u utakmici 8. kola II. HL istok, ugostile kuglačice KK “Varteks” iz Varaždina te su poražene sa 2:6. Za pitomačanke su nastupile Veršec, Kaša, Vukčević, Kaša-Kovač, Golubić i Žibreg.

Kuglači su u Pitomači, sa 3:5 poraženi od kuglača KK “Mladost” Vladislavci, u 8. kolu III. HL regija istok. Za pitomačane su nastupili: Rakijašić, Švarbić (osvojio bod), Uremović, Zvonarić (osvojio bod), Kovačić (osvojio bod) i Tot, a pobjednika je odlučio veći broj srušenih čunjeva u čemu su gosti bili uspješniji sa 2947:2910.

U subotu je osam mladih karatista KK “Podravski sokol” iz Pitomače, uspješno nastupilo u Osijeku na 5. Međunarodnom karate turniru “Kup Osijeka 2009.”, osvojivši u borbama tri zlatne, te po dvije srebrne i brončane medalje. Zlatom su se okitile Sara Blatarić u kategoriji učenice -32 kg, Erika Čižmar u kategoriji učenice -40 kg, te Saška Blatarić u kategoriji mlađe kadetkinje -40 kg. Druga mjesta osvojili su mlađi kadeti Goran Štefanić u kategoriji -41 kg, te Veron Hrvojić u kategoriji -45 kg, dok su treći bili kod učenika Neven Kirin u kategoriji +42 kg, te kod mlađih kadeta Dino Švarbić u kategoriji -36 kg.
Pitomača.hr

- 20:24 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.