LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

16.11.2009., ponedjeljak

Sportski rezultati proteklog tjedna

U subotu su rukometašice ŽRK “Pitomača” u Čakovcu, u utakmici 8. prvenstvenog kola II. HRL sjever, kao gošće sa 26:23 (15:12) pobijedile domaće rukometašice ŽRK “Čakovec”, u utakmici u kojoj su pitomačanke vodile od početka do kraja, a presudnim se pokazalo odlično otvaranje utakmice i vodstvo od 7:1, koje su domaće uspjele tek smanjiti na krajnjih -3. Za ŽRK “Pitomača” nastupile su Kovačić, Šimić 11 (5), M.Habijanić, H.E.Habijanić 1, Hegediš 3, Damjankov, Filipović 2, Bosanac, Banović, Petković 3, Janeš 1, Đud 5, Tomljanović, Dražić. Sedmom prvenstvenom pobjedom pitomačanke su zadržale drugu poziciju sa istim brojem bodova kao i vodeća ekipa ŽRK “Podravka Lino” iz Koprivnice. U idućem kolu pitomačanke su slobodne, a za 14 dana u Pitomači gostuju rukometašice ŽRK “Dragovoljac” iz Slatine.

Druga ekipa ŽRK “Pitomača” sastavljena od igračica sa nešto manjom minutažom u prvoj ekipi, te igračicama rođenim 1994. godine i mlađe, u utorak je u unaprijed odigranoj utakmici 8. kola Međužupanijske rukometne lige Koprivničko-križevačke županije, sa 26:10 (15:7) pobijedila rukometašice ŽRK “Mladost” iz Kloštra Podravskog, u utakmici koja je igrana u pitomačkoj školsko sportskoj dvorani, a u kojoj su kloštranke bile domaćin. Za pitomačanke su nastupile P.Dugalija 2, Ferić, Bosanac 10, Kovač 2, A.Habijanić, Banović 3, Rengel 2 (1), Bajsar, Veličan, Šandrovčan, Grlica, D.Petković 2, Matić 1 i Dražić 4 (2). U idućem kolu pitomačanke gostuju u Koprivnici, kod rukometašica ŽRK “Podravka 3”.

ŽRK “Pitomača” u nedjelju je bila domaćin prvom krugu Županijske lige Virovitičko-podravske županije u mini rukometu za djevojčice rođene 1998. godine i mlađe. U prvenstvu sudjeluje osam županijskih ekipa, igrati će se dvokružno na pet turnira, po tri utakmice na turniru, dok je završnica planirana za lipanj naredne godine. Pitomačanke su upisale prve tri uvjerljive pobjede savladavši vršnjakinje Rukometne škole Suhopolje, RK „Mladost“ iz Špišić Bukovice i Rukometne škole Gradina. Za mlade pitomačanke nastupile su: Rajnović, Magić, Ferić, Pavlović, T.Čurić, V.Čurić, Smrček, Bartolić, Bedeković, Ravlić. Slijedeći krug igra se u Virovitici.

Općinski nogometni četvrtoligaši NK “Croatia” Grabrovnica i NK “Pitomača”, u nedjelju su u Kloštru Podravskom igrali svoju utakmicu 14. kola IV. HNL sjever, podskupina B, u kojoj su domaćini grabrovčani, koji radi izvođenja radova na svom terenu igraju na strani. U malom općinskom derbiju sa 2:1 slavila je NK “Croatia” potvrdivši tako i bolji plasman na ovogodišnjoj prvenstvenoj tablici.

Juniori NK “Pitomača” izgubili su u subotu na gostovanju u Rušanima od nogometaša NK “Napredak” sa 3:2. Juniori NK “Croatia” iz Grabrovnice sa 6:2 pobijedili su na gostovanju vršnjake iz NK “Turanovac”, a pioniri U-14 izgubili su u predigri juniorske utakmice od domaćina sa 6:1.

Nogometaši NK «Turnašica» u nedjeljnoj utakmici 12. kola prvenstvenog natjecanja u II. ŽNL Virovitičko podravske županije, na gostovanju kod nogometaša NK “Graničar” u Okrugljači odigrali su neodlučenih 3:3.

Prošlog vikenda odigrane su i utakmice 2. kola županijskog nogometnog kupa u kojima su nogometaši NK “Mladost” iz Starog Graca sa 3:2 pobijedili NK “Sveti Đurađ”, dok je NK “Podravac” iz Dinjevca nakon izvođenja jedanaesteraca sa 3:2 pobijedio nogometaše NK “Otrovanec”. Utakmica je u regularnom dijelu završila neodlučenih 1:1.
kuglanje
Nakon upisanih prvenstvenih bodova prošloga vikenda, ovoga vikenda pitomačke kuglačice i kuglači nisu bili tako uspješni. Kuglačice ŽKK “Pitomača”su u 7. kolu II. HL istok kao gošće sa 6:2 poražene od kuglačica KK “Mladost” Čeminac, na kuglani u Osijeku. Za pitomačanke su nastupile: Veršec, Kaša, Vukčević, Kaša-Kovač, Golubić i Žibreg. Kuglači KK “Pitomača” su u 7. kolu III. HL regija istok, na gostovanju kod kuglača KK “Slavonac” u Donjim Andrijevcima poraženi sa 7:1, a za pitomačane su nastupili Rakijašić, Đakić, Uremović, Tot, Kovačić (osvojio bod) i Švarbić, za ukupan poraz od 3246:3114 i u broju srušenih čunjeva.
Pitomača.hr

- 18:18 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.